THE NETFLIXSERIETIPSET

.

.

.

The-fall
.
.
.

Jippie – äntligen har jag funnit en serie som jag blivit så där helt besatt av! Ni vet när man måste kolla klart på alla avsnitt asap och den serie jag menar nu är brittiska The Fall (men känns väldigt mer amerikansk om ni förstår vad jag menar) Serien utspelar sig i Belfast och handlar om kriminalkommisarie Stella (supersuveräna Gillian Andersson. Är hon brittisk btw?) som försöker sätta fast Mr Grey, förlåt, psykopatiska seriemördaren Paul Spector (Irländska skådisen Jamie Dornan – trodde absolut han var amerikan…:) Finns två säsonger att tillgå på Netflix och det är såå spänannde och såå creepy (och ja även ganska trevligt att titta på;)

.

.

Kvällens serietips i regnet (yepp – nu är vädret som det ska igen sommaren 2015!)

.

.

KRAM
.

.

.

.

9 kommentarer till “THE NETFLIXSERIETIPSET

 1. ÄLSKAR The Fall (och Jamie Dornan), kul att du tipsar om serien så att fler får upp ögonen för den. Och kan bara hålla med Fröken Cocco här ovan, se Hannibal också, den är så jädra bra.

 2. Håller med, älskar den serien! Såg säsong 1 för länge sedan och har väntat på att 2:an skulle komma. Blev så glad när den kom för någon vecka sedan. Har dock redan sett klart den, man vill precis som du säger bara se mer och mer tills det är slut. Det tråkiga nu är att det roliga tog slut så snabbt 😉 Får hitta någon ny serie att följa. Kan även tipsa om Broadchurch, en annan brittisk serie som jag gillade mycket. Brukar inte alltid gilla brittiska men det här var mycket bra. Men inte lika bra som The Fall!

 3. såg just klart sista avsnittet!!!! den är fantastisk! och jag håller med ovanstående om att Hannibal bör ses! =) house of lies är också väldigt roande. dock ej brittisk, utan sådär lagom vulgärt amerikanskt…ish =)

 4. Jeg har akkurat sett klart sesong 2. Veldig spennende serie! Så sesong 2 på tre dager tror jeg 🙂

 5. Ska tittas på! Måste bara se klart serien jag följer just nu.

 6. Å ja -The Falll, sååå bra!!! Och nej, Gillian är Amerikan -har själv funderat och googlade till sist! 😉

  Tack för härlig blogg, har följt dig länge! 🙂
  Mvh Ida

 7. Missa inte Unbreakably Kimmy Schmith, så fantastiskt rolig. Men man måste se två avsnitt för att bli fast. Vilken glädjespridare hon är, Kimmy!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg