HAPPY FRIDAY GIRRRRLS

.

.

.IMG_3845-10

.
.

En dagens jag och dagens femte kopp med latte! (Vad gör man inte för att hålla sig pigg i lågtrycket:) Kör lite sjuttiotal med clogs, flarejeans från Seafarer och tisha från Non Sense Nantucket.

.

.

.

Todeloooo vänner!

.

.

.

.

Väder väder väder, så nu har vi avklarat den biten idag (man ska nog inte klaga mer, det hjälper ju liksom inte:)

.

.

Här väntar tjejkväll och jag ska strax göra mig ordning här men kikar först in till er och önskar er en fin fortsättning på fredagen. Hoppas att ni har det bra vad ni än gör!

.

.

KRAM
.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “HAPPY FRIDAY GIRRRRLS

 1. Du ser fräsch och glad ut! Skulle vara intressant att få se bilder från din tjejkväll men det är privat I guess..ha en trevlig kväll dock!

 2. Cool outfit! 🙂 här solar vi på beachen på Cypern o njuter av de sista dagarna av ledighet! Får j fråga dig var du blekt dina tänder för att få dem så vita? Eller ä d skalfasader? Vill gärna bleka men där j gjorde sist blev knappt nån skillnad , så skulle bli jättetacksam om du kunde tipsa på var man kan få ett riktigt fint vitt resultat o bli nöjd:)/ kram Marie

 3. Hej!
  Hittade till din blogg imorse efter att Starwomen nämnt dig i sin blogg idag. Oj vilken härlig blogg du har! 🙂
  Vi ska göra om vårt vardagsrum och jag har spanat in färgen Starwomen har uppe i sitt allrum….idag skrev hon att det var den färgen du hade.
  Så nu undrar jag såååå vilken färg det är. Hoppas få svar på det 🙂
  Ha en fortsatt fin söndag.
  Hälsningar Veronica

 4. Vilken superfin outfit! Vart har du köpt jeansen? Kan inte hitta dem när jag googlar 🙂

Comments are closed.