UTFLYKT: DROTTNINGHOLM

.

.

.

IMG_4052
.
.

Imorse fick vi ett ”ryck” –  vädret var åter (ja som det brukar) sisådär – och vi bestämde oss för att lite kultur och historia och kunglig flärd var nog preciiis vi behövde. Så jag och mitt crew åkte till Kung Carl Gustav och Drottning Silvias Drottningholm. Och där är det ju såå fint. Helt fantastiskt fint faktiskt. Mycket länge sen jag var där (minns att när jag var liten så gick jag och såg balett på magiska Drottningholmsteatern tillsammans med farmor:)

,

,

,
IMG_4025
.
.
IMG_4021
.
.

IMG_3886-2

.

.
IMG_4006-4
.
.
IMG_4072
.
.
IMG_4063-2
.
.IMG_3960.

.
IMG_3966
.
.
IMG_3990
.
.IMG_3981.

.
IMG_4012
.
.
IMG_4002
.

IMG_3923
.
.
IMG_3946-3

.
.
.

Det blev en så himla härlig dag. Fint väder fick vi och skatterna tyckte det var spännande med all historia och vackra salar och gemak och lövade labyrinter. Vi åt jättegott på mycket trevliga slottsrestaurangen Karamellan (deras lax var helt superb) och så fick tjejerna Drottningholmspass i souvenirshopen (såg nästan ut som ett riktiga) som man kunde få stämplar i och de fick gå på skattjakt på slottet där belöningen var guldpengar i choklad.. Ja Drottningholm är en riktigt bra intressant mysig utflykt för stora och mindre barn (allt var tiptop utom kanske den mycket trista damen som denna söndag jobbade på caféet vid Kina slott men det är en annan historia. Hon kanske hade en dålig dag helt enkelt:S)

.

.

.

Så – det blev till slut  en sen liten uppdatering idag girls! Nu blir det ännu ett avsnitt The Fall här för oss (och en skål  Ben & Jerrys Cookiedough, mmm)

.

.

.

Ha en skön kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

9 kommentarer till “UTFLYKT: DROTTNINGHOLM

  1. Mysiga bilder på söt familj! Och den här tanten blir såå uppiggad av lite manlig fägring-nog ser han ju för stilig ut din make!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg