TODELOOOO MINA VÄNNER

.

.

.

IMG_6185-2
.
.

Jag idag! Höstcape från fantastiska Cape of Sweden och har ni av någon anledning kanske missat dessa så måste ni spana dem. Såå fina och cape/poncho är ju det ultimata höstplagget (jag hade svårt att välja färg bara men fastande för denan orangea färgklick hos Modesto) jeans toookgamla trasiga Seven, ny härlig rutig stickad tröja Saint Tropez (Modesto), orangea boots Novita och väska Mulberry.

.

.

.

.IMG_6166-3

.

.

IMG_6174-2

.

.

Hemma på vår gata i stan igen efter en liten fredagstur ner på city

.

.

.

.

.

Bästa bloggisar!

.

.

.

.

Åh jag är ledsen för min usla uppdatering denna vecka men det har sina orsaker tro mig! Hoppas ni har förståelse! Det är egentligen s å mycket jag skulle vilja dela med mig med eftersom mitt liv just nu är en enda karusell som går 190 av saker som inträffar och känslor hit och dit och jag skulle egentligen gärna ventilera med er också (och får era ovärderliga råd och tips och pepp som så ofta!) Men ibland så går det bara inte eftersom en del i livet ju är så ytterst ytterst privat… Har ju mycket kärlek och värme omkring mig i min närhet nu och k a n s k e kan jag berätta för er vad allt detta handlar om en dag när det har lugnat ner sig och jag har fått reflektera och landa… (Ojojoj vad luddigt detta låter känner jag) Denna vecka har jag alltså haft min allra första bloggsvacka på vad är det 6-7 år? Och det känns ju jättekonstigt. Som att jag glömt något viktigt jag borde göra hela tiden… Men jag är ju här ändå, bara så ni vet söta bloggisar. Kikar in och läser era kommentarer ofta:)

.

.

Lovar att vi ses snart igen – ha nu en underbar fredgskväll finingar (Här ska jag nu skjutsa mellanskatten som ska showa nere på Konserthuset)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

24 kommentarer till “TODELOOOO MINA VÄNNER

 1. Självklart skall du ta hand om dig själv först!! Jobbar man ”vanligt” är det såklart mycket lättare att bli sjukskriven när något händer i ens liv än när man är egen och en ”offentlig” person. Vi finns kvar. Ta den tid du behöver och var snäll mot dig själv och ta hand om dig! Många kramar Lisa S

 2. Du är så väl värd att vänta på och ibland kommer livet emellan, så är det för alla. Var rädd om dig och de dina, fina du!
  Kram P

 3. Förstår precis hur och är mitt uppe i samma veva och mitt i allt.
  Du är underbar, puss&kram Skumbanan Åsa

 4. Åh, hoppas att allt ordnar sig till det bästa! <3 Hoppas det inte är kärleken som strular, finns nästan inget som gör så ont…
  Kramar!

 5. Hoppas du mår bättre snart. Ibland blir livet jobbigt på olika sätt. Stor kram. Älskar din blogg och slutar inte läsa för att du tar en pause eller bloggar lite mindre. Kram.

 6. Bloggen är bloggen, livet är livet. Livet är ju viktigast och vi förstår ju absolut att du måste prioritera annat ett tag:) Att du ska må bra är huvudsaken, även om vi ser fram emot dina inlägg här.
  Sköt om dig (och skäm bort dig!) och ha en fantastisk helg med nära och kära!

  Kram Susanne

 7. Du har inga skyldigheter mot oss som alla är här av egen fri vilja och kommer att vara det även senare. Prioritera dig själv nu! Kram

 8. Vi alla som bloggar gör olika val i vad vi väljer att dela med oss till våra läsare och då du är mer privat än många andra så förstår jag hur svårt det måste vara att hålla in det som påverkar just nu. En massa styrkekramar till dig vad det nu än gäller …

 9. Det finns viktigare saker i livet än en blogg även om jag har all respekt för din blogg som är så bra och proffsig. Tagga ner. Alla yrkesgrupper kan ha sina downperioder. Dina följare finns där ändå och förstår.
  Ha en riktigt bra helg nu!
  Karin

 10. Jag förstår att du inte orkar blogga hela tiden. Sköt om dej! Kom ihåg att ingen känsla är permanent, även känslorna går upp och ner, som livet.

 11. Livet går alltid först, bloggen måste få vara bara en liten del av det… Stor kram och välkommen tillbaka när tid, ork och lust finns!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg