SNYGGLAMPAN PÅ PLATS

.

.

.IMG_6520-2

 .

.

Yes! Hurrey! Nu är den på plats!!! Snygglampan Örsjö Kvist jag beställde (hos Sävedalens belysning) för ett tag sedan.

.

.

.

.

Todeloooo sköna lördag!

.

.

.

Vilken mysig start på dagen vi har haft! Frukost på sängen och s…..

.

.

Och där blev det visst ofrivillig paus mina bloggisar! Så kan det gå:) Men lördagen blev riktig mysig iaf med bla brunch nere på stan och lite shopping och nu är vi hemma igen och ska ha soft hemmalördagskväll i myspysen med hämtmat och tända ljus och filmer (Beabus är s å lördagskvällsladdad och står och hoppar lyckligt med sina nyinköpta Barbisar här just nu:)

.

.

.

IMG_6519-8

.

.

.
.

Den här lampan är liksom så lagom på något vis. Och skenet från spottarna f a n t a s t i s k t.  Blir finfint över det nya soffbordet sen (som jag inte bestämt eller beställt än! Har mina favoriter och snart så måste jag ju fatta ett beslut.. Kan ju inte leva utan soffbord i evigheter:)

.

.

.

IMG_6533-4O.

.
.

.
Åh som jag längtat efter denna, yes jag har velat haft en egen sen mina föräldrar skaffade sin Kvist i sitt vardagsrum (ja jag veeet, det är så tidiga med allt de där två. Hade ju både ”Kvisten och Sarfattin” innan alla vi andra härmisar;);) Drömfåtöljen på bilden kommer också från mina älskade föräldrar (men är bara ett lån för att ”känna på”:)

.

.

.

Önskar er alla en riktigt mysig kväll finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

24 kommentarer till “SNYGGLAMPAN PÅ PLATS

 1. Haha, ja den är du sen med. Har ingen själv, men flera bekanta som haft i flera år! Trodde aldrig man skulle se den hos dig faktiskt! 😉

 2. Läcker lampa, kul med ovanliga former! Kommer bli supersnyggt till fåtöljen och nya bordet, vilket det nu blir 🙂
  Kram

 3. Egget, är den bekväm att sitta i en ”längre” stund.. eller blir ryggen som en ostbåge tillslut 🙂

 4. Lampan är jättefin! Även den som går att sätta på väggen är läcker.
  Besök gärna min stilfulla modeblogg!
  Up2datesite.wordpress.com

 5. Jättefin lampa, men är den vita tjockare i godset än den som är i rå mässing? Vill egentligen också ha vit, men det är något med den vita som gör att den ser lite hemmagjord/feldimensionerad ut, tycker jag. Men smaken är som vi alla vet… delad. Får nog bli en i rå mässing här. :o) Kram

 6. Den lampan är superfint speciellt i blått men även vitt!! Här kallas den tyvärr mäklarlampan eftersom våra lokala mäklare tycker denna hör till varje hem och hänger upp den på varenda objekt vid styling. Någon skrev att denna var du inte först med men denna blogg följer ju trenderna precis som andra och denna stil och dessa möbler är ju precis dem som är moderna nu! Tycker det är jättefint och det är självklart Petra följer trenderna precis som vi andra! C

 7. Jättefin lampa, tittat på den fast i rå mässing till köket. Tråkiga kommentarer tycker jag! Du får väl ha vad du tycker om 🙂 Mattan är så fin! Kommer du ihåg var du köpte mattan? /Ulrika

 8. Vad sutton är det här, vilka gnällspikar! Vad åstadkommer man med så negativa kommentarer? Vad gör det om något kallas för något av mäklare, någn annan har haft en sådan sedan länge eller någn annan föredrar en annan färg? Det här är en blogg med syfte att sprida positiv inspireration och energi (åtminstone är det så jag uppfattar denna blog). Är inte det helt toppen? Det tycker jag, så stort tack till dig Petra som lägger denna tid och energi. Jag ser fram emot att läsa din blogg och blir både glad och inspirerad. /Katja

 9. Jag är svag för lampor! Tycker att de kan förändra ett helt rum. Nu råkar vi äga ett företag i elbranschen + att min man är utbildad inom el så hos oss byter vi lampor lika ofta som andra byter gardiner 😉
  Snygg var denna!
  ( men sladden ska väl kapas hoppas jag).

 10. Tyvärr verkar flera missuppfattat mitt inlägg! Jag tycker lampan är jättefin som jag skrev i vitt men den Petras föräldrar har i blått som var en special utgåva slår allt! Att den kallas mäklarlampan menar jag inte heller något negativt med! Vi skojar om det för våra lokala mäklare kan inte styla ett hus utan att ta med en kvistlampa och jag lovar att den inte passar alla hem med sin grövre design! Det är ju inget negstivt med att välja en lampa många har. Vill Man ha unika hem så väljer man inte möbler och belysning från de storsäljande varumärkena utan andra. Men Petra har aldrig framhållit att hon vill ha ett unikt hem utan väljer som oss andra det vi tycker om. Petra är en trendsättare och det är heller inget förvånande eller negativt! Att sätta trender görs inte på bloggar och vi älskar ju alla att läsa och se bilder av det som är modernt och trend nu. Jag är ledsen om mitt svar tolkades fel! Tycker absolut ägget hade passat fint och gärna i cognac eller brunt skinn!

  1. Det var inget fel på ditt inlägg Cilla, tycker det var en kul grej med ”mäklarlampan”! Vissa misstolkar nog med flit, lite lagom grälsjukt sådär…

  2. Fint Mia. Tycker precis som du – inget fel på ditt inlägg Cilla. Vissa feltolkar helt klart med flit, för att få häva ur sig ’positiviteter’ som gnällspikar od. 😉 Feel good minsann. Haha.

 11. Tycker precis som ovanstående, inget fel alls på Cillas inlägg!
  Jag tycker inte det var negativt alls, allt skrevs i en vänlig ton!
  Kram Monica

 12. Vet du vad färgkoden på den ljust gråa väggen är? Försäker hitta rätt grå till vårt hus och gillar den hos dig:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg