MÅLAR HÖST PÅ NAGLARNA

.

.

.IMG_6597-2

.
.

Yes här sitter jag just nu! Nyduschad efter en lunchprommis runt Småstaden målar jag naglarna (och chattar med kollegan och bloggar och mailar och bokar in uppdrag samtidigt:)

.

.

.

IMG_6601-2

.
.

Älskar den här sköna lyxiga mörkgröna höstfärgen som jag hittat hos Dior och (och jag älskar att mina naglar ä n t l i g e n blivit sig själva och hela efter massakern där vid jul förra året. Går aldrig till en oproffsig nagelsalong igen)

.

.

.

IMG_6606

.
.

Liten fin almenacka i matchande mörkgrönt har jag hittat hos Lagerhaus och färgen på Diorlacket heter Metropolis 701 (kanske är svårt att se på bilderna)

.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

.

Hur ni det denna sooliga spetembertisdag!? Känns som att sommaren kom tillbaka lite här i Småstaden helt plötsligt (vääldigt krispigt ute:) och det säger man ju inte nej tack till direkt! Men jag tycker bara att det är så svårt att klä Bea efter väder just nu. När det både är varmt och kallt och torrt och blött på en och samma gång. Hon går ju i skolan nu den lilla token och är där och med lite mer ”medveten” och vill vara stor och ha höstiga stortjejskläder som syster har, ni vet typ jeans och blus och kofta och väst och skinnskor. Men fortfarande är det ju hur kul som helst att klättra som små apor i träden på skolgården och leka och kladda med leran med kompisarna och busa runt och ja det resulterar ju ganska mycket slit och smuts på hennes kläder.. Galon och överdrag är inte jättepoppis numera (om det inte spöregnar) och ja mycket tvätt blir det… (Och apropå kläder så är det nog hög tid att fylla på skatternas garderober med lite vinteroutfits. Det är snart oktober och då kan det ju faktiskt bli både minus och frost och snö! Brr!!)

.

..

Nu blir det sen lunch här i form favvokeson med nötter och bär (mmmm, har fortfarande in tröttnat på denna)

,

,

,

See U soon bloggisar!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

12 kommentarer till “MÅLAR HÖST PÅ NAGLARNA

  1. Snygg färg som verkligen ser glamorös ut 🙂
    Skönt att naglarna börjar bli bra igen, riktigt tråkigt att de blev förstörda.

  2. Tittade tillbaka på din sons fina garderober, undrar om du målade rätt på dem eller slipade du först? Fantastiskt fina :))

  3. Mycket snyggt!
    Jag provade också den där keson efter jag läst ditt inlägg och jag tyckte också den var väldigt god

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg