HÖSTKITTAD BY BARBOUR

.

.

.

IMG_6626
.
.

Yes nu är det som sagt verkligen tid att se över höstgarderoberna! (Iofs är det ju typ 20 grader ute just idag men snaart så kommer nog troligtvis lite kyligare tider:) Ville ha en klassisk allvädersjacka i år som är varm och skön och funkar varje dag och vad är inte mer klassiskt på hösten än en engelsk Barbour (hade nog min första vaxade i stallet på typ mellanstadiet:) Fastnade för denna svarta lite tuffare och nätta modell med fleecefoder och shoppade även ett par matchande handskar till från samma märke (Båda finns hos Modesto)

.

.

.

.

.

Tjingeling Lill-lördag!

.

.

.

.

.

Ojojoj, idag har det varit fullt upp. Fotojobb x 2 och ett besök på sjukhuset där emellan och utvecklingssamtal på det. Pjuh! Men nu är jag hemma igen en sväng som ni märker och det är just nu full fart här hos oss haha. Skatter och skatters vänner + överglad doggelito och det ska nu handlas och lagas middag innan kvällens aktiviter sätter igång (onsdag = dans + tae kwando på var sin sida stan) Mycket sånt med tre skatter men det är mest enbart härligt. Älskar att det är lite stök och fart (det är oftast bara mysigt:) Sa alltid när jag var yngre att antingen inga barn eller många..:). Nope det får inte vara tyst hemma (Är det så sätter jag jämt på musik eller radion. Det har jag liksom med mig hemifrån där det alltid är någon musikapparat som är på:)

.

.

.

.

.

.
IMG_6757

.
.

En dagens här på min gata i stan! (Ja jackan vet ni ju var den kommer ifrån om ni kollar ovan och bästa jeansen är från Twist & Tango, stövletter Koebler och tisha Malene Birger)

.

.

.

.

Nu hojtar en liten kör här att de är hungriga så bäst jag åker till Ica pronto!

.

.

.

.

Önskar er en härlig kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “HÖSTKITTAD BY BARBOUR

 1. Snygg som tusan är du, och den jackan gillar jag skarpt, har själv funderat på den. Tuff och stilig på samma gång, och skön.

  Gillar också när det är liv i huset, glada spralliga barn, underbart! Sen gillar jag när de är lugna med haha, så man bara kan sitta och snusa på en liten kind i soffan, mmm mysigt.

  Ha en fin kväll!
  Kram Catta

 2. Sååå fin du är!! Det verkligen strålar om dig ska du veta. Jag älskar din blogg och har följt dig i många år nu. Du inspirerar mig på många sätt och jag måste ju bara få berätta. En sak som du verkligen inspirerat mig till är att våga följa min bloggdröm och nu har jag och några andra bloggerskor startat vår alldeles egna bloggportal – Fyra Dimensioner – som är en bloggportal inom inredning och livsstil 🙂

  Tack för att du inspirerar mig och tack för en fantastisk blogg.
  Kika gärna in hos mig på nya bloggen, http://www.mariellewinkler.fyradimensioner.se

  KRAM

 3. Har också altid sagt typ som du, hellre många barn än bara ett (om man nu kan bestämma det? 😉 Å så bidde det fyra flickor 😉
  Så fin bild på dig! Så söt du är! Och jackan, ja den är också SÅ snygg! Funderade också på en Barbour, men har inte kommit längre än till funderarstadiet 😉
  Kram/Maria

 4. Jag har ett barn och blir lite ledsen av att läsa sånt här. Det är för mig en ynnest att ha fått detta barnet. Jag vet att jag alltid kan räcka till för bara honom, vi har en fantastisk relation, utan att på något sätt curla honom. Han är självständig och orädd. Vår lilla familj är den bästa i hela världen!

  1. Men söta du. Man måste nog få lov att vara glad och tacksam över sina barn och njuta av lyckan av att fått dem, oavsett hur många de är, och få tycka att just den egna familjen är den allra allra bästa. Det är underbart att du fått ett son och ni har en fantastisk relation, vissa får inte något barn fast de inte önskar något annat… Att någon är lycklig över sitt betyder ju inte att någon annan då ska bli ledsen över att den inte kan vara lycklig över samma sak. Vi är alla olika och alla har vi olika förutsättningar, förmåner och svårigheter, glöm inte det.

  2. Tack för dina ord, Erika! Kan skriva under på varje ord!!! Det finns de som tror att ett barn lätt blir som ett försök till framgångsprojekt eller skapande av en övercurlad unge. Det är INTE så i mitt fall… och bevisligen inte i ditt. När andra längtar efter barnfria kvällar eller att få lugn och ro då känner jag en stolthet i att kunna tänka (inte säga) att jag ALDRIG har känt så. Min tjej, nu 14 är en tuff, självständig, klok, busig person som sätter egna gränser, inser sin OCH andras värde, som gärna hjälper till hemma och som har fått växa upp med tid för kärlek, samtal blandat med vardagssysslorna. Jag är stolt och tänker så vara. Alla som har många barn ska självklart också vara stolta liksom de som av egen vilja valt bort barn. Var nöjd och stolt med det du har är mitt ledord!!! Kram

 5. Jackan är to die for! Gud! Men vovven och de fina lurviga benen är så sött att jag avlider. Ser ut som moonboots. <3

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig eftersom du som jag älskar snygga grejer!
  Om man är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg