VÄRLDENS BÄSTA PLATTÅNG

.

.

.

IMG_7494
.
.

Ja detta mina ladies kan nog vara världens bästa plattång – ghd:s nya Platinum. En ny solklar favorit hos mig iaf när det gäller det där att fixa håret snabbt och nekelt! Oh my, jag tycker helt ärligt att det bara är s å svårt att få till ett snyggt fixat hår på mig själv. Får liksom inte riktigt till det (inte alls så där tjuisgt som frisörerna) och ofta när det gäller just plattänger så brukar det oftast bli en såna där fula tillböjda “hack” här ock där när jag försöker få till en snygg vågig frisyr… Eller så blir det “docklockar” dvs alldeles f ö r gulliga korkskruvar.. Och så blir allt blir ju allt liksom spegelvänt i spegeln och bak och fram när man håller på och så bränner man sig i mest hela tiden. Men inte nu alltså. Inte med Platinumen!

.

.

.
IMG_7508
.
.

Har ju varit ett par vändor på Harmoniq de senaste veckorna (varit där jag gjort olika mycket effektiva men “vanliga” ansiktsbehandlingar ni vet) och då tipsade bästa Arman om denna tång när jag sa att jag skulle ha i extensions och nog behövde både proffsstylingtips och verktyg. “Du mååste bara prova – man kan inte bränna sig på denna och den är mycket skonsammare mot håret och dessutom glider inte håret så okontrollerat vid stylingen” lovade han..

.

.

.

IMG_7529-2-6.

.

.
.
Och här har jag fixat håret ute på terassen inför ikväll (Vill oxå påpeka att det är 32 grader och 100% luftfuktighet – pjuh;) Fort och lätt gick det och jag fick de där lite större och naturliga vågorna som jag helst önskar bara genom att snurra plattången lite genom hårslingorna. Och jag kunde hålla i den hur jag ville utan att bränna mig – såå bra! Kvällens hårtips alltså – ghd Platinum. Finns hos Harmoniq på Gallerian hemma i stan eller på nätet här:

(Och min jumpsuit kommer från Tommy Hilfiger, om någon undrar över det)

.

.

.

Önskar er nu alla en mysig måndagskväll! Själv ska jag iväg med la familia till bästa-hål-i-väggen-retaurangen i Hua Hin nämligen Moonsmile!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

15 thoughts on “VÄRLDENS BÄSTA PLATTÅNG

  1. Hej jag älskar din hårfärg tänker färga mitt hår och vill visa en bild på dig men din hårfärg ser olika ut på alla bilderna nu de senaste dagarna. Jag skulle bli jätte glad om du la ut en bild där man ser din nya fina hårfärg hoppas du inte tycker jag är besvärlig … Jag tror nämligen att jag skulle passa bra i samma nyans blir dock aldrig lika snygg som dig 😉 men jag vill bara ha lite mer “liv” i mitt hår.
    Njuuuut nu av er semester det ser underbart ut!

    Mvh Camilla

  2. Njut av Hua Hin. Har du testat stället intill, Nana Place? Snäppet bättre än Moonsmile tycker faktiskt jag.

  3. Fast ännu bättre är GHD´s senaste locktång. Den är liksom konformad, svagt, men lite platt. Ger exakt de vågor man vill ha, som med plattång men snyggare! Väldigt lätt att använda!

  4. Hej jag undrade vilket sken Lolo’s skrivbordslampa ger. Funderade själv på att köpa en likadan men jag vill inte ha ett för skarpt ljus. 🙂

  5. Wow, vilken läckerbit. Ja, både du och plattången. Jag har också alltid problem att jag bränner mig på plattängerna när jag ska försöka göra lockar. Ha underbara dagar där borta nu. Kram Annika

Comments are closed.