FARMORS LANTSTÄLLE

.

.

.
.
.IMG_7638
.
.
IMG_7658-2
.
.
IMG_7649

.
.IMG_7627-2-2

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.
.
.

S o m vi gillar farmor S lantställe! Runt 40 grader varmt varje dag och vi badar pool, solar, badar + får den godaste maten någonsin serverad non stop och bara njuter 100%. Yes sämre kan absolut ha det (och tusen tusen tack kära S & K för att ni skämmer bort oss totalt:) Thailand är som alltid fantastiskt med sin värme och sina uunderbara människor och nu ska vi ta en tuc-tuc och åka in till stan för att äta middag här (Verkar bli eurofood ikväll när jag tjuvlyssnar på dagens middagsdiskussion ute på terassen här utanför:)

.

.

Tittar in till er snaart igen finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “FARMORS LANTSTÄLLE

  1. Ser fantastiskt härligt ut!
    Skulle vara kul att få se lite bilder på hur det ser ut inne i huset, vi har ett ”lantställe” utanför Khao Lak och behöver ha lite inspiration till det 🙂

    Ha en fortsatt mysig semester!

Comments are closed.