HAPPY HALLOWEEN PÅ VATTENLAND

.

.

.IMG_7735-4

.

.

Yes idag har vi firat Halloween på det allra bästa sätt man kan här i ett tokhett Thailand nämligen på ett spök och pumpapimpat…..vattenland! (Zombiernas klänningar är från Lacoste och fliflops Hipanema och allt kommer från Zalando om någon undrar:)

.

.

,.

.

IMG_7733

.

Vattenlandet vi var på är riktigt schysst och fräscht och heter Vananara och ligger väl bara ca 10 min från vårt hus här i Hua Hin.

.

.

.

IMG_7713 IMG_7719-2

.

.

En hel del hisnande rutchkanor, surfbanor och konstgjorda sjöar med vågmaskin och vindlande floder finns det där. Så vi testade det som fanns och åt massa glass och testade lite till (ja jag, badkrukan, badade och lekte också minsann – bildbevis se ovan:)

.

.

.

IMG_7724-2

..

.

Och så solade vi och myste. Älskade älskade döttrar<3

..

.

.

 

IMG_7696-2-2
.
.

Och busade och turades om att skrämmas! Kolla bara Beabus min strax bakom mig där i grottan haha. Tokunge:) Min nya härliga sköna kimono kommer förresten från Arnhem hos Kyss Johanna och solisar Ray Ban.

.

.

.

.

Hoppas ni laddat ordentligt med gottgott nu inför eventuella “Bus eller godis-besök” av små läskiga varelser ikväll! Här närmar sig kl 22 och det mest scary som har hänt här hos oss denna afton var nog när en s t o r insekt beslöt sig för att landa mitt i mitt hår vid middagsbordet ute på terassen. Jag bara kände det gräsliga krypet med händerna (när jag hoppade runt och tjöt och skakade manen) men Lolo påstod att den såg ut som en skalbagge-groda typ. Mysigt (hatar hatar hatar stora spindlar och insekter!)

.

.

.

Önskar er alla finingar en härlig fredagskväll vad ni än gör!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

6 thoughts on “HAPPY HALLOWEEN PÅ VATTENLAND

  1. Å så härligt med vattenland! 🙂 Här kom det några men jag trodde det var imorgon så vi hade inget hemma att ge. Hoppsan. Tack och lov blev det inget bus heller.
    Kram

Comments are closed.