HAPPY HALLOWEEN PÅ VATTENLAND

.

.

.IMG_7735-4

.

.

Yes idag har vi firat Halloween på det allra bästa sätt man kan här i ett tokhett Thailand nämligen på ett spök och pumpapimpat…..vattenland! (Zombiernas klänningar är från Lacoste och fliflops Hipanema och allt kommer från Zalando om någon undrar:)

.

.

,.

.

IMG_7733

.

Vattenlandet vi var på är riktigt schysst och fräscht och heter Vananara och ligger väl bara ca 10 min från vårt hus här i Hua Hin.

.

.

.

IMG_7713 IMG_7719-2

.

.

En hel del hisnande rutchkanor, surfbanor och konstgjorda sjöar med vågmaskin och vindlande floder finns det där. Så vi testade det som fanns och åt massa glass och testade lite till (ja jag, badkrukan, badade och lekte också minsann – bildbevis se ovan:)

.

.

.

IMG_7724-2

..

.

Och så solade vi och myste. Älskade älskade döttrar<3

..

.

.

 

IMG_7696-2-2
.
.

Och busade och turades om att skrämmas! Kolla bara Beabus min strax bakom mig där i grottan haha. Tokunge:) Min nya härliga sköna kimono kommer förresten från Arnhem hos Kyss Johanna och solisar Ray Ban.

.

.

.

.

Hoppas ni laddat ordentligt med gottgott nu inför eventuella ”Bus eller godis-besök” av små läskiga varelser ikväll! Här närmar sig kl 22 och det mest scary som har hänt här hos oss denna afton var nog när en s t o r insekt beslöt sig för att landa mitt i mitt hår vid middagsbordet ute på terassen. Jag bara kände det gräsliga krypet med händerna (när jag hoppade runt och tjöt och skakade manen) men Lolo påstod att den såg ut som en skalbagge-groda typ. Mysigt (hatar hatar hatar stora spindlar och insekter!)

.

.

.

Önskar er alla finingar en härlig fredagskväll vad ni än gör!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

6 kommentarer till “HAPPY HALLOWEEN PÅ VATTENLAND

  1. Å så härligt med vattenland! 🙂 Här kom det några men jag trodde det var imorgon så vi hade inget hemma att ge. Hoppsan. Tack och lov blev det inget bus heller.
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg