VI MÅSTE DISKUTERA BACHELOR LITE

.

.

.645@70

980
.
.

Svenska Bachelor på 4:an – kollar ni också?

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Här ligger jag inne i sköna AC:n och har precis kollat på senaste Bachelor via play! Och jag mååste bara få diskutera det här programmet med någon fast jag är här i Thailand och då är det ju toppen att jag har er. För snälla säg att några av er bloggisar också kollar på denna dejtingsåpa?:)

.

.
För jag blir ju lite upprörd här! Inte alls på själva programidén eller på ”Bachelor-Pär”, för detta program är ju faktiskt bara lättsam knasig underhållning som gillas av många och han som ska vara hunken, eller ”Bachelorn”, ska ju vara på ett visst dokusåpasätt och lever ju upp till rollen bra. Lite flörtig och ytlig och fnissigt nervös och smålarvig och mer kan ju kanske inte förvänta sig av en man som valt att finna ”kärleken” genom att dejta 24:a svenska snäckor på Grancan… (som valts ut av ett produktionsteam och med ett filmgäng i följe som dokumenterar allt så att det sen kan visas upp). Och man kan då kanske inte tro att denna Pär då ska vara en perfekt gentleman-drömman som bara tänker familj och att mysa hemma och som dessutom är helt ointressarad av flört och sex utan bara är suuperseriös. När jag tänker dokusåpa och dejting av mängder av damer så flaggar det iaf player för mig, men det b e h ö v e r ju inte vara så:)

.

.

Hur som helst. Pär är Pär. Men brudarna? Ojojoj. Man kan ju kanske säga att det finns tre ”typer” av tjejer i denna såpa (om ni nu inte kollar och vill veta:) Först de suuperseriösa romantiska (de som verkligen t r o r att Pär är mannen i deras liv och som hungrar efter hans love) och sen de damer som kör samma flirtrace som Bachelor själv och som helt verkar förstått vad programmet går ut på (dvs en tävling i vem som är läckrast, skönast eller bäst på att ragga Bachelor på bästa sändningstid) Och så finns till slut de som inte verkar ha fattat någonting av denna dejtingtävling och som då blir såå besvikna på upplägget. Och elaka. Och helbitchiga. De är d e brudarna som gör mig upprörd! Alltså jag sitter med skämskudden och blir även så förundrad över deras beteende. Det är ju det där beteendet som säkert många många av er känner igen från skolan eller arbetsplatsen eller kanske tom vänkretsen. Det är de där brudarna som kanske inte är de som fått aallra mest uppmärksamhet eller bekräftelse eller de som är aallra bäst på det de andra också gör och som då istället för att kanske bli bättre eller gilla allt det de faktiskt ä r bra på eller att glädjas åt andras framgång väljer att göra ner de mer framgångsrika (eller ”lyckliga”) tjejerna totalt. Som himlar med ögonen mot varandra för att någon bara är f ö r glad eller egentligen bara lyckas med något de inte själva gör. Som den där Bachelorbruden som snackar såå mycket skit om en av de andra Bacelortjejerna enbart för att hon 1. Är supersnygg. 2. Är rolig och glad 3. Är flörtig och jättecharmig. Inte snackas det skit för att hon är elak utan bara för att hon är skitbra på det de alla valt att göra; att vara deltagare i en tävling om dokusåpakärlek! Hon kallas för de värsta orden ni kan tänka er och hatas mer eller mindre (att den bittra skitsnackbruden framstår som 1000 ggr värre är inte något hon verkar reflektera över. Det är bara andra det är fel på)  När sen Pär dumpar de där bittra damerna en efter en så blir de gaaaalna. Från att först hyllat honom som en drömman och fnissat generat åt hans skämt (när han dejtat just d e m alltså) så är han inte vatten värd. Han är en tönt, en mupp (och mycket värre) omanlig som dessutom, hör och häpna, visar han sig sexuellt intresserad av damer! (inte av dem så klart men av de andra glada flirtbrudarna) De gör nu alltså ner honom totalt och hånar och sågar mannen vid fotknölarna. (Tänk er om de ”mindre attraktiva männen” hade gjort det omvända i en ”Bachorlettetävling”. Herregud.) På sätt och vi bidrar ju de där extremt brudiga missunsamma tjejerna till underhållningen och spänningen i just det här programmet (det är säkert därför de har valts ut;) Men jag förstår dem bara inte alls (Här kan ni se ett exempel på vad jag menar) Varför måste de vara så taskiga! Eller förstår ni det här? Eller håller ni inte med mig? Kanske uppfattar ni årets Bachelor på ett heelt annat sätt än jag? Vi måste diskutera Bachelor:)

.

.

.

Nu – Pina Colada virgin!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “VI MÅSTE DISKUTERA BACHELOR LITE

 1. Åh, jag ser också på Bachelor och är helt fast.
  Jag förundras över, fascineras och skäms på samma gång.
  Jag tror precis som du att vissa vill bara synas i tv.
  Vissa är säkert utvalda för att det ska bli bra tv.
  Jag hoppas verkligen att Pär hittar kärleken.

 2. Herregud finns inget mer att säga, du har sagt allt! (förutom att det är på 7:an och inte 4:an det sänds.)
  Men alltså. Brudarna. Snark. Flera av dem är toooo much åt olika håll… våpiga, bitchiga, snackar skit och nej framställs långt ifrån positivt i tv. Och urbota fjantiga kommentarer. Sen vet jag inte Pär. Lite fjantig är han allt mellanåt också 😉 Men visst, man fastnar. Det är konceptet. Vi kan inte låta bli att följa soppan och se hur det slutar.
  Jag bara undrar hur stämningen kommer vara mot slutet…det ska bli intressant att se om dessa pussandes och kramades tjejer (mellan varandra) kommer bli bittra hyenor om några avsnitt. 😉

 3. Håller med dig till 100 % i vad du säger. Har tänkt att det kanske är jag som är känslig men skönt att fler uppfattar vissa av brudarna likadant! Tråkigt med folk som inte kan glädjas med andra…
  Lycka till med knyttet i magen, så avis trots att jag bara är 17 år 😉

 4. Haha, detta gör ju att jag bara MÅSTE kolla in programmet känner jag. Tihiii, utkommer med utlåtande sedan 😉 Men jag förstår vad du menar, I really do,

  Kramis.

 5. Det finns ett ordspråk på finska, som ungefär säger ”kvinnan är som en varg mot andra kvinnor”. Detta kan man konstatera bl.a. på de flesta arbetsplatser.

  1. Jag håller inte alls med. De arbetsplatser jag har varit på har varit ganska kvinnodominerade och jag har aldrig känt det som du påstår, tvärtom har jag alltid känt mig uppmuntrad och sedd av de flesta kvinnliga kollegor. Männen däremot – snacka om ”lilla gumman”-attityd och härskarteknik! Nej, jag anser att det är en jävla dum myt och fördom det där med att kvinnor inte skulle behandla andra kvinnor väl.

 6. Haha jag är också fast såklart och tänker precis som du, alla tjejer som åkt ut och som är i studion ( utom hon ljusa Maria som är lite äldre, hon verkar väldigt betuttad ) talar väääääldigt illa om Pär…..kan det vara att de åkt ut 🙂 För inte kan jag tänka mig att någon av dem hade tackat nej till rosen på plats, utom de som valt att åka hem själva.
  Jag har några favoriter, några tjejer som verkar riktigt vettiga och naturliga, men då känns dom också för bra för att hitta kärleken på det här sättet. Hihi ska bli spännande att se vad som händer.
  Kram och lycka till med bebben <3

 7. Usch, jag kan inte låta bli att titta men jag måste ha en skämskudde……förstår inte de som bara snackar skit, det visste väl vad de gav sig in på?
  Stort Grattis BTW, tycker det är supercoolt och härligt att ni får en fyra 😉

 8. Först måste jag säga att jag för mitt liv inte kan förstå att man vill vara med i ett dylikt program. Jag ”råkade” dock fastna framför ett avsnitt och sen kom min man in i rummet och tillsammans kunde vi inte sluta titta 🙂 herregud vilka tjejer och ”typerna” sätter du på pricken tycker jag. Att de inte förstår hur mycket de skämmer ut sig, de verkar ju tro att Pär är den sista mannen på jorden dessutom men underhållande är det ju. Kram

 9. Kollar också och tycker det är underhållande som sjutton. Jag håller med dig på alla punkter 😉 Blev också bestört till en början. Man faller ju verkligen för vissa figurer och vissa orkar man bara inte med och undrar vilket planet det kommer ifrån.

 10. Jag kollar med skämskudde och smågodis, troget, även om det inte är något jag skulle berätta för vem som helst, haha. Jag tänker att vi ju inte får se allt som försiggår i huset och att programmet är klippt för att ge lite spänning åt säkerligen mest rätt så ointressanta dagar i huset. Jag tror ju inte att där diskuteras filosofi eller mänsklig existentialism, precis :).
  Vad jag kunnat se så kan nog hon som en av tjejerna är så arg på snacka skit inför kameran också. Jag tror snarare att det är så att producenter tyckt att t. ex Klara och Veronica faktiskt är rätt så charmiga och intressanta i sina som jag tolkar det ganska lättsamma sågande av både Pär och konkurrensen. De sticker ut bland slätstrukenheten och tråkfaktorn i personligheten hos tjejerna där inne. Tjejerna i studion skrattar ju också gott och med värme i eftersnacket åt båda ”elakingarna”. Visst måste man vara lite ”spånhuvud” och mer än ganska ytligt inriktad för att välja att göra en sån här sak, så det blir ju ganska gullig humor när ”the pot is calling the kettle black” så att säga. Jag tror att det som håller oss kvar framför rutan är just både tjejerna och Pärs verbala pinsamheter. Jag älskar Bachelor. Det är lite lyteskomik, fast snällt, liksom.

 11. Kan bara hålla med dig, Petra. Ett väldigt kul och underhållande program. Per ser bra ut och är charmig, men vissa tjejer. Man fasas över deras attityd och allt skitsnack. Som du säger: först är Per världens bästa och sen inte ens vatten värd när de åker ut. Men det säger ju mest om dom.
  Kul underhållning är det oavsett och hoppas han hittar kärleken i någon av de få genuina tjejerna som jag nog tror finns där.

 12. Men Ja! Håller med. Blev helt generad över hennes sätt att tala om både Pär och de andra tjejerna. Jag menar hade hon fått en ros hade hon ju sagt Ja!! Har också heelt fastnat i denna såpa ändå 🙂 eller ja, kanske lite pga av dessa intrigerna!

 13. Håller med!! ”Kul” att det är fler som tycker lika.
  Vad gör tjejer så osäkra? Himla intressant ämne.
  Det kan vara rätt jobbigt att umgås med kvinnor, som inte är ens vänner, många
  baktalar andra. Främst på jobbet tycker jag!
  Har bara god erfarenhet att ha manliga arbetskamrater. Kvinnliga – nä oftast blir allt så jätteomständigt, stressigt, synd-om-mig, åh vad alla är dumma mot mig….
  Det är min upplevelse, behöver ju inte vara så för alla 😉
  Sen blir man upprörd på sig själv för att man jagar upp sig nästan till sömnlöshet över vad folk är elaka. Men kanske är de roten till mobbning, vad vet jag. Som sagt, härligt ändå att det är flera som är så engagerade i Bachelor.
  Kram från Ulrika

 14. Haha precis så är det! Och ändå kan jag inte låta bli att titta på ”skiten”.
  Ha en trevlig helg.

 15. Jag lägger mig platt för din beskrivning. Vetenskapens värld i all ära, men detta är precis lika lärorikt. Jag och min man har lite olika uppfattning om just det dock;) Ser fram emot nästa avsnitt ikväll;)
  Hoppas hemresan går bra och ta hand om de dina!
  /Becca

 16. Preciiis min egen reflektion när jag kollade på programmet, hade inte kunnat säga det bättre själv! 🙂 Kan än en gång konstatera att missunnsamhet är fruktansvärt oklädsamt… Kram!

Comments are closed.