HURRA FÖR VÅR PAPPA

.

.

.
IMG_8215-4
.
.
IMG_8217

.
.

.

Hurra, hurra, hurra, hurraaa för alla duktiga pappor idag! Jag har ju turen att ha världens finaste snällaste pappa själv (älskar dig pappa) men eftersom han just nu befinner sig i Normandie och jag här i Thailand så får jag ägna mig åt, tillsammans med resten av gänget, att fira den lika fantastiska pappan på picsen ovan! Med svensk prinstårta från Sveabageriet och paket och sång och kramar uppvaktade vi imorse en något yrvaken H. Åh fina fina H, jag kunde inte funnit en bättre pappa/bonuspappa. Stor och stark och trygg och full av både lek och bus och kloka tankar är han ju snart superhjälte för en ännu en liten skatt i la familia<3

.

.

.

.

Tjingeling fars dag!

.

..

.

.

.

Gissar att vi är fler som har fokus på våra pappor idag! Gillar faktiskt just såna här dagar då man uppmärksammar någon eller något så där lite extra. Aldrig fel att visa sin uppskattning även om man kanske gör det annars också men ja ni fattar (Och ja alla dagar som innefattar tårta och paket är ju bra dagar:)

.

.

Här hos oss njuter vi just nu det allra sista av Hua Hin idag för imorgon åker vi tidigt till Bangkok för att vara där i två dagar och det ska bli såå spännande. Har ju aldrig varit inne i själva Bangkok, eller någon stor asiatisk stad överhuvudtaget, så det ska verkligen bli en upplevelse. Gulliga svärmor och svärfar följer med oss upp som både sällskap och guidning, perfekt att vi har med oss två riktigt erfarna Bangkokproffs. (De har suttit idag med karta och gjort upp egen sightseeingtrip och upplevelser:) Så nu blir det förutom fars dagfriande också packning men först ta den sista svängen sol och bad!

.

.

.

Ha nu en härlig söndag finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “HURRA FÖR VÅR PAPPA

  1. Passa på att gå på bio i Siam Center! Helt fantastiskt med massage, kuddar, filtar och dubbla biosoffor som man kan mysa ner riktigt ordentligt i. Skulle även passa på att göra ögonfransförlängning då alla gallerian har en egen salong som gör fransförlängningar som håller jättebra och verkligen är otroligt fint gjorda.

  2. Hoppas Ni får 2 trevliga dagar i Bangkok! Perfekt att avsluta semestern där. Jag har varit i Bangkok 2 gånger och det är en stor kontrast mot Hua hin (där jag också varit ) =) En riktigt häftig stad att uppleva (minus prostitutionen som är ganska påtaglig). Bra att ha med dina svärföräldrar som guider för det är ju ingen liten stad precis. Brukar tänka på alla taxichaufförer som står på rader utanför hotellen & inväntar körningar, hur i hela världen att dom hittar! Dom jag åkt med har heller inte haft någon gps! Helt amazing.

    Lollo & Bea kommer garanterat uppskatta alla shoppingcentrar med massa krimskrams & märkeskopior =) Flodmarknaden är ett tips från mig!

    Kram

Comments are closed.