B A N G K O K

.
.
.
IMG_8280-2-2

Jag och mitt crew utanför klassiska Mandarin Oriental hotel på Riverside Bangkok!

.

.

.

.

.

Tjineling mina bloggisar!

.

.

.

.

Här kommer en hälsning från en t r ö t t P uppkrupen i en enorm hotelsäng någonstans i Bangkok, zzzzzzz.  Dagen har varit så spännande och så lång och intensiv och nu går ögonen nästan i kors här när jag skriver på lapen, zzzz… Visar några pics nedan från vår måndag här i Thailands huvudstad och återkommer med fler när jag 1. Har snabbare uppkoppling och det inte tar sån tid att ladda ned bilder 2. Inte håller på att somna hela tiden! Zzzzzz…

.

.

.

.

IMG_8242


.
.

Lunchen idag – magiskt god crab/papayasallad på Oriental

.

.

.

IMG_8284.

.

.
IMG_8226
.
.

.

Idag har vi farit runt och i Bangkok tar man sig nog snabbast fram på floden (alla hotel efter floden har egna fina träbåtar som tar en dit man vill, jättesmidigt)

.

.

.

.
IMG_8296


.
.

.

Eller så tar man tågbanan uppe i luften! Mycket smidigt och spännande tyckte Bea:)

.

.

.
IMG_8321
.
.

.

Så var vi på Sea World vid Siam! Asiens största! Och spanade in tusentals fiskar och maneter och läbbiga hajar som vara nära nära…

.

.

.
IMG_8310
.
.

.

Mycket fascinerande…

.

.

.

IMG_8335

.
.

.

Så blev det kväll i Bangkok och staden kändes plötsligt mycket mer mystisk och det kom fram människor som vill lura oss att åka åt helt fel håll än dit vi skulle och ja det kändes bäst att ta båten tillbaka över floden till trygga resorten igen för middag och ta resten imorgon (och under båtfärden satt jag så klart och nynnade på en viss Chessmusikallåt med denna kuliss bakom mig. Häftigt:)

.

.

.

.

Ha en mysig kväll vänner så ses vi imorgon igen! (Själv ska jag nu ha en date med John Blund..)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

6 kommentarer till “B A N G K O K

  1. Måste tipsa om Karmakamet Diner i Bangkok. Ligger lite gömd bakom The Emporium Mall. Testa absolut Efterrätten Strawberry in Cloude.

  2. Sista bilden var ju bara WOW, så himla mysigt att få kika in här och se vad ni har för er ❥ Hoppas du & magen mår bra, resten av familjen också såklart!

    Kramar L

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg