HEMMA!!!!

.

.

 .

IMG_8378-2-6

.

IMG_8388
.
.

Pics från Siam Paragon igår! Paragon är ett eeenromt köpcentrum och där finns a l l t om du är sugen på att shoppa loss i kategorin lyx. Alla märkesbutiker finns här; Chanel, LV, Celine, Hermes osv och ett par hundra kvm parfymeriavdelning och vill du kanske köpa en Rolls Royce på 3:e våningen på lunchrasten – inga problem. I Paragon finns det så klart bilaffärer också, fast bara med vrålåk från 5 milj och uppåt ungefär:) Tyvärr är allt väldigt väldigt d y r t I Bangkok, du handlar exklusiva väskor bra mycket billigare i Sverige (Om du inte är intresserad av tingeltangel och fake vill säga, då är utbudet obegränsat på sina håll). Så det blev inte så mycket shopping i Bangkok för min del (Förutom på flygplatsen där jag råkade köpa praliner för ca 2000 kr. Note to self: Tokgod belgisk choklad är också vääldigt dyrt i Thailand) Men det var kul att gå runt och spana in allt fint i butikerna (Så hittade jag lite kul till tjejerna. Bla finns det en jättestor leksaksbutik på 4:e våningen på Paragon med hyffsade priser så där gick vi loss ordentligt i någon timme:)

.

.

.

IMG_8358

.
.

Bea är galen i macarons så det blev en sväng på en av Paragons t v å Laduréebutiker.

.

.

.

IMG_8367-2

.
.

”Se men inte shoppa”:)

.

.

.

.

Todeloooooo!

.

.

.

.

.

Yes nu är vi h e m m a igen! Kom hem tidigare idag och det är faktiskt helt obeskrivligt skönt, gaaah:) Jag bara njuter av att alla är samlade igen och att det vårt hus är så fint och härligt hemvant och vill bara ligga i soffan och kramas och mysa och typ inte göra något mer:)

.

.

Thailand är verkligen verkligen fantastiskt (svärmor och svärfar likaså) och vi har haft det såå bra men nej själva resandet är inte min kopp med thé alls som ni vet och just nu känner jag (jetlegad efter 11 timmars flygresa) att jag aldrig vill flyga igen och kan stanna hemma resten av livet typ (Eller åka tåg i Europa). Alltså fyy vad hemskt det är att flyga och nu den här gången när jag är gravid kunde jag inte ”droga ner mig heller” för att klara av resan som jag brukar, utan det vara bara att bita ihop och andas lungt och tänka på alla tusentals avgångar som sker över hela världen varje dag… (Hjälpte så där kan jag säga bland luftgroparna över Indien..) Men jag vill inte tappa masken inför skatterna så jag visar ingenting utåt och jag v i l l ju att vi ska kunna resa och se världen tillsammans. Men nej kul är det definitivt inte att flyga.

.

.

Nu plingar det på dörren här och det är nog Mathemsleveransen som jag väntar på så got to go! (Så himla smidigt att redan shoppat massa mumsig mat att fylla kylskåpet med redan igår i Thailand:)

.o

Q.

.

Önskar er fin kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “HEMMA!!!!

 1. Svenska spel letar fortfarande efter den där kvinnan i Västeråsområdet som vann 111 miljoner på Lotto. Tänkte på dig! 🙂

 2. Välkommen hem fina, fina Petra! Jag är precis lika flygrädd som dig & brukar försöka ha samma tankar när dom där luftgroparna kommer. När jag ser dina bilder längtar jag tillbaka till Thailand, jag har varit där 2 gånger men aldrig tillsammans med mina barn. Nästa vinter ska vi försöka göra en längre resa när min yngsta lillskrutta är lite större. Till Thailand förhoppningsvis =)

  Det ska bli roligt att följa dig & magen på hemmaplan igen! =) Tänker ni ta reda på kön om ni inte redan vet? Nyfiken som jag är har jag inte kunnat låta bli att fråga ”om dom ser” på rutinkollen på alla mina 3 =)

  Nu Bonde Söker Fru!

  Kram

 3. Vilken snygg svart klänning! 🙂 var kan man hitta den? Märke? PS. Du är så himla snygg! 🙂

 4. Ja det är ju som man säger ”Borta bra men hemma bäst” så jag förstår att du njuter av att vara hemma igen…sen så har du (eller vi alla) en härlig årstid med advent, jul, pynt, pyssel, mys och tillsammanstid med familjer framför oss!

  Hoppas du får en härlig dag!

 5. Oktober och början av november är nog bästa tiden att åka då kommer man hem till allt mysigt julfix. Eller januari och feb , eller mars då allt bara är mörkt. Det är nog bäst vilket som, vill egentligen bara vara hemma i sverige juni-augusti 🙂

Comments are closed.