GILLA PÅ TV:S JULKALENDER

.

.

.

IMG_8975-3
.
.
IMG_8955-3.

.

Dags för årets julkalender!

.

.

.

.

.

Todeloooo första december!

.

.

..
.
.

Var ni också uppe och kikade på julkalendern på Barnkanalen imorse? Och vad tyckte ni? Vi satt bänkade kl 7.15, med varm choklad, kalendrar i knät och ivriga skatter (dock så har de försvunnit iväg till skolan på picset ovan:) Alla undrade ju hur årets kalender  skulle vara.. Kunde den vara lika bra som Hedenhös och Piratskattens Hemlighet (som de tokgillade) Jaaa, det kunde den och s t o r t gilla på ”Tusen år till julafton”! Alla tyckte att den var både mysig, intressant och jätterolig alltså precis som en julkalender på tv ska vara. Har ju sett Historieätarna innan (också med braiga Erik Haag och Lotta Lundgren) och julkalendern är ju i samma stil men barnpassat (fast bara lagom och det är ju det som är så himla roligt:) Så vi i la famila ger Tusen år till julafton hela PPPPP.

.

.

.

IMG_8964-4.

.

.

.

Nu ska jag hoppa in i badevarelset och göra mig i ordning här (sitter fortfarande ruffsig i morgonrocken här…)

.

.

Ha nu en fin start på årets sista månad finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “GILLA PÅ TV:S JULKALENDER

 1. Vart har du köpt din fina tv-bänk? vet att du fått frågan förr men jag har inte sett något svar!
  hälsningar Carina (gillar din blogg)

 2. God förmiddag fina du, önskar dig också en dag av bästa sort. Tänker se kalendern ikväll, våra barn är ju så stora att det inte längre är aktuellt med att titta på den på morgonen. Känner att jag saknade det imorse. Precis som dunskriver … Varm choklad och ev lussebulle eller vörtsmörgås med skinka och hemlagad senap ! Kram till dig från mig 😊

 3. Såå bra tyckte vi med!
  Mina tjejer (6 & 7) tyckte det var mycket intressant!
  Jag har hört många som är negativa men jag tror att det handlar om vad man gör det till, detta är ju en toppenchans att diskutera historia med sina barn och väcks ett intresse. Alldeles för många idag som inte vet något om sin historia, vill ni sprida det ointresset även till era barn?
  Sa jag att jag är historielärare… 😉

 4. Åh, önskar jag kunde skriva samma som dig men från min familia få kalendern en stor tumme ner… 🙁 jag vill personligen ha en mysig saga att följa med spännande äventyr och juligt tema. Inte en ny historia varje dag. Hoppas att min uppfattning hinner ändras – kalendern är ju bara så mysigt på morgonen!
  Kramar!

 5. Hej,
  Har också bestå tv bänk men utan ben. Är det ben från Ikea du har på din?
  Ser fint ut när den kommer upp lite. 😊
  Ha en fin kväll

 6. Hur kan du ha så fint som har hund!? Har två modell mindre och det är alltid!! lortigt 😯

 7. Jag och min sambo tittar alltid på ”historieätarna” och ser fram emot kalendern. Mina kollegors barn däremot var inga fan av kalendern. De tyckte det var för mkt ”skolmaterial”. Men de får väl ge det en chans. Kanske de ändrar sig 🙂

 8. Åh! Min lille femåring och hans 19-åriga kusin tyckte den var superbra!!!
  Det ska bli spännande att följa med fram till julafton.
  Ha en riktigt bra dag!
  Pernilla

 9. Så himla fint ni har hemma! 🙂 vi funderar på nytt golv i hela huset (närmare 250 kvm) och jag är inne på ljust golv men alla varnar för att ”allt syns så du kommer ju städa ihjäl dig”. Vad säger du som verkar ha ljusa fina golv? 😉

 10. Åh var fint med mattan och väggfärgen. Minns du vad mattan hette på Carpet Vista? Och färgen på väggarna, minns du i vilket inlägg du skrev den?

  Tack på förhand och ha en fin dag!

 11. Jag håller med – tycker kalendern är bra! Bra för barnen och bra för mig som behöver en uppfräschning av historian ; Kram

Comments are closed.