LITE JUL INNE HOS TRULLE

,

.

.

IMG_9514-2 IMG_9500

IMG_9497-2IMG_9501
.
.

Även en tonåring behöver ju få lite skön julstämning på sitt rum! Förutom ett helt gäng godisadventskalendrar så har Trulle fått lite jul i form av en stor adventsstjärna i glas (från förra året men jag minns inte varifrån:S) en mässingsgran från Svenskt Tenn, en liten rumsen, en Mailegren och Bon Noeltext över sammetsgaveln jag gjorde i somras (blå påslakansetet är från Mille Notti och renkudden från HM Home om någon undrar över det)

.

.

.

.

God måndagskväll vänner!

.

.

.

Ojojoj vilka sammandragningar jag haft idag. Rejäla som har kommit flera gånger i timmen och jag minns inte att jag haft såna så här tidigt förut (är nu i v19) Hm..Kollade runt på lite vårdsidor och det värkar ju var normalt fast man blir ju lite fundersam när magen blir så där stenhård. Är väl bara att vänta och se, det går kanske över.

.

.

Nu ska jag och resten av familia åka iväg till kyrkan och titta på Beas luciatåg! Så himla mysigt och jag blir alltid lika känslosam på såna där tillställningar (jul och skolavslutning – finns det något finare?) Eftersom hon går på en skola med musikinriktning (samma som Trulle och Lolo gick) så vet jag att vi kommer bjudas på en riktig härlig kavalkad av julsånger:)

.

.

.

Ha nu en riktigt mysig kväll så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

,

,

,

19 kommentarer till “LITE JUL INNE HOS TRULLE

  1. Jag har också haft mycket sammandragningar sista veckan är i v 19 också! Som du säger det gör inte speciellt ont men magen blir verkligen stenhård och det känns som man inte kan röra sig riktigt obehindrat… Detta är min trea och vad jag minns fick jag inte såhär förrän runt v 26-27 med förra..tror jag…=)

  2. Samma här, är i vecka 18 snart 19. Känns riktigt ordentligt, speciellt när jag åker bil eller sittligger. Googlade en massa men blev inte klok på något, alla graviditeter är ju så olika. Känner sparkar iallafall då känner jag mig lugnare! Fint tonårsrum 💕

  3. Hej,

    Jag hade jättemycket sammandragningar från vecka 20, jag och mannen skämtade om att jag skulle skjuta ut ungen som en kanonkula med tanke på hur stark min livmoder var 😉 Mycket riktigt sköt jag ut henne, och dessutom 4 veckor för tidigt. Jag kände mig sprängfärdig i vecka 36 men ingen trodde mig eftersom det var min första. Det är nog ingen fara ska du se, kanske en som vill ut tidigt 😉

  4. Mest troligt är det ingen fara men om det kommit ”plötsligt” kan det vara bra att kolla så det inte är en urinvägsinfektion som är orsaken (behöver inte ge mer symtom) och en del av de bakterierna är viktiga att behandla om man är gravid.

  5. Hoppas att du och magen mår bättre och att det känns lugnare! Så fint pynt på pojkrummet, lugnt och harmoniskt, precis som det ”ska” vara, särskilt i ett sovrum. <3

  6. Hej.
    Säkert inget ovanligt men med min 3:a hade jag sånna sammandragningar från v 18 som visade sig vara en vääääldigt envis urinvägsinfektion (inga andra symptom) och där de även hittade att jag bär på nått som kalas GBS…. Så håller det i sig med sammandragningarna.

    super fint Trulle har i sitt rum
    Kramar

  7. Hoppsan en del i kommentaren föll bort.
    Skulle stå att håller sammandragningarna i sig så kolla upp det. Jag gick inte förens v 24…

  8. Känner igen det där från min första graviditet! Ont gjorde det – men var helt ofarligt. Dottern föddes på utsatt dag, frisk och fin och efter en harmonisk (jo faktiskt!) förlossning! Jag hade ringt barnmorskan om jag vore du, om inte annat för att få en lugnande röst!

  9. Ok hoppas sammandragningarna försvinner och att du vilar ordentligt. Gu så mysigt och se ett riktigt luciatåg. Det brukar vara väldigt vackert. Tycker det är allt för lite sånt borta hos mig

  10. Superfint rum 🙂
    Ett litet tips bara.. I Frankrike säger man Joyeux Noël 🙂 inte Bon Noel..liten men betydelsefull språkskillnad. Men jag gillar verkligen girlangen annars, välidgt fint 🙂

  11. Jag hade också en hel del sammandragningar, hjälpte om jag lyssnade på kroppen och tog allt i ett lugnare tempo! Var lyhörd och lyssna på kroppen, vilket jag tror du gör!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg