LILLA MIRAKEL

 

.

.

IMG_0341
.
.

Beviset på att vår lilla mini ju verkligen är på riktigt! Och vad tror ni att det blir, flicka eller pojke??:)

.

.

.

.

Heeeej julvecka!

.

.

.

Mår ni bra mina vänner?!

.

.

Jag mår själv helt underbart faktiskt:) Idag har vi varit på rutinultraljudet och ja, jag var faktiskt lite orolig inför detta. Många tankar på  vår lilla mini och lite rädsla inför att något kanske inte är som det ska? Med flera friska barn och med min ålder tänker man nog lite extra på sånt där men allt såg ju, till vår stora lycka, bara jättebra ut. En frisk och sprallig liten bebis finns det där inne i magen och som både sparkade, vinkade och sög på tummen, hur gulligt som helst. Ett litet litet hjärta som tickar finns där och allt annat är på ”plats” och jag känner mig både lättad och redan kär i vårt lilla mirakel. Så fantastiskt. En sådan bekräftelse och upplevelse var nog den allra finaste julklappen vi kunde få.

.

.

När det gäller beräkningstiden så flyttades förlossningsdatumet tillbaka något och bebis är nu beräknad till den 14:maj och jag är i v 20 (byter nu vecka på lördagar) Halva tiden har redan gått med andra ord och det känns så skönt. Jag vill minnas att andra halvan gick lite fortare med skatterna:)

.

.

.

IMG_0342

.
.

Lilla fina kärleksbarn<3

.

.

.

.

Nu ska jag gå en prommis nere vid Mälaren och boost lite frisk luft här och sen blir det tillbaka till ännu mer julmatsfix!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

33 kommentarer till “LILLA MIRAKEL

  1. Så härligt med det bekräftande fotot 🙂
    Passar på att önska en fridfull jul!!

    P.S. Vad gillar Du Kinfolk Home-boken? 🙂

  2. Åh lilla mini ❤️ Så mysigt att få kika in hos det lilla livet!
    Gissar på en liten gosse ❤️

  3. Visst är det härligt att få det bekräftat att allt är som det ska.
    Då ligger du bara 2 dagar efter mig då jag har BF 12 Maj, blir en för tidig födelsedags present till mig då jag fyller den 11 Juni.
    Jag byter vecka på Fredagar.
    Ja vad ska man gissa på att det blir då kanske en liten pojke.
    Skönt att halva tiden har gått, har du börjat handlat och boa in dig till den lille?
    Ha en fin dag
    Kram Linda

  4. Inlägget om body shop. Menar du att man ska visa upp ditt inlägg och så får man 10% i butik???

  5. Så underbart!
    För ett år sedan var jag och min man på ultraljud och var också beräknade 14/5.
    Lilla Ella tittade dock ut ännu tidigare, 5/5. Njut av tiden och ha en riktgt fin jul!

  6. En pojke! Men, viktigast av allt, stort grattis och vad skönt att allt såg bra ut. Så glad för er skull. Galet fint pepparkakshus ni gjort. Kram och God Jul!

  7. Va kul och spännande! Har ingen aning om det är pojke eller flicka. Vet ni? Ska ni ta reda på det? Är kul att följa graviditeten.

  8. Åh för 1 år sedan var det jag som satt med den där bilden framför mig, eller ja inte precis DIN bild dårå =) Och det är svårt att fokusera på så mycket annat än just den bilden, vem det lilla miraklet där inne är. Fjärde (eller som i mitt fall tredje) gången spelar ingen roll. Lika faschinerande varje gång. Hm jättesvårt att veta om det är en flicka eller pojke, min första spontana gissning är pojke för jag tycker på något vis att det ser ut som en pojke på bilden =) Men det går ju naturligtvis inte att avgöra. I nästa sekund tror jag dock på en liten tjej. Så nä ingen aning. Nyfiken på om Ni vet !?!?

  9. Gissar på en liten gutt 🙂 Ett litet tips bara..ta bort personnr från bilderna.
    Kram och hoppas ni får en fin Jul

  10. Åh va härligt att allt såg bra ut!! ☺ Vi var på RUL i torsdags och fick se ännu en liten lillebror som är beräknad till 12 maj! Lycka! och visst är det skönt att strax vara halvvägs, bästa tiden… kram

  11. Vad skönt att det var ul tid för dig, för jag vet ju själv hur jag oroades inför våran minsta skatt. Man behöver liksom se att allt är finimang för att lugnas.
    Vad spännande det blir att se vad för liten människa som bor i dig!!
    Din Trulle hade kanske tyckt det var kul med en lillebror!?

    Jag fick ju se mitt lilla barnbarn för första gång (ul bild alltså) förra torsdagen, dom är tio dagar efter er i BF & eftersom dom bor 70 mil undan så uppskattar jag dina magbilder enormt, för då har jag en liiiiten susning om hur magen till min svärdotter kan se ut <3

    Tänk det Petra, -jag är 45 år & blir farmor, haha & du får ett litet kärleksbarn. Livet är härligt!!

    Riktigt God Jul till dig & hela familjen

  12. Så fantastiskt det är med de där UL-bilderna trots att man inte ser mycket, men precis som du skriver så är det ju ”beviset” på att det faktiskt finns ett litet mirakel där inne! Jag tror att det blir en liten pojke! <3
    Kram Jenny
    http://www.jennybennhedencarpvik.se
    GOOOOOOD JUL!!

  13. Hej Petra!
    Om ert lilla kärleksbarn blev till i augusti (ich du då var 43) så är det en liten flicka. Blev den till månaden innan lr efter så blir det en liten kille. Mina tankar.. 🙂 Såå himla mysigt med en liten baby, vilket som 🙂
    Det finns en kalender (av alla olika som faktiskt stämmer 🙂 ) Kram

  14. Hej Petra!
    Grattis till kärleksbarnet❤️
    Jag tycker det ser ut som en söt liten pojke.
    Stort lycka till med de återstående veckorna. Och att du får må riktigt bra.
    Stor kram och tack för en så fin blogg

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg