PLUNDRAT GRANAR IDAG

.

.

.IMG_1127-2

.

.

Idag åkte de ut – granarna alltså! Vår stora maffiga sak där nere i vardagsrummet såg ju bara så hemskt ledsen ut när vi kom hem igår så den var bara tvungen att flyga iväg till granhimlen idag (Kungsgransbarren satt iofs stadigt men hängde alldeles grå). Och när vi ändå höll på så tog vi upp tjejernas skojgranar på vinden i samma veva och sen försvann julpynt och advenstljusstakar och stjärnor i ett nafs också så ja nu är det julfritt här hemma  (Ganska tidigt jag veet men ganska så skönt också tycker vi!)

.

.

.

IMG_1177-2

 

.

.

Så skatterna har mumsat det sista julgodiset och pepparkakhuset som de under stor glädje fick massakera tillsammans där på betongbordet ute på gården (tradition) Lolo fick riktig feeling och julgransplundringspimpade sig själv som ni ser!

.

.

.

 

 

IMG_1208
.
.

Hej då granen!

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Gäääsp. Trött och seg bloggerska har vi här ikväll. Hade en del uppbokat idag men ställde in allt för att jag helt enkelt föredrar vila hemma istället just nu! Och ja allt känns ganska seegt för tillfället och det är en evighet kvar till maj och bf och jag funderar på om man inte kan gå i idé som preggo också? Hade varit himla skönt iaf:)

.

.

Nu blir det fotmassage och filmtajm och massa popcorn här (= skönt + mysigt + yummie!)

.

.

.

Önskar er alla en riktigt mysig söndagskväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “PLUNDRAT GRANAR IDAG

 1. Vi slängde ut granen med belysning och pynt!! Ha ha! Sen fick den stå där på altanen, den barrade GAAAALET mycket och vi fick nog. Kan ha varit helt vårt fel att granen barrade, missade helt det där med nytt snitt och sånt… Oh well, skönt att den är ute, nu vill jag ha allt annat än jul!
  Kram Jenny
  http://www.jennybennhedencarpvik.se

 2. Suck pust! Får ångest bara av tanken att städa ut julen. Det är ju mycket roligare att ta in den. Skönt för er att ni har det avklarat nu 🙂

 3. Hej!
  Jag är jätte nyfiken på hur det går med planerna på en rikas av barns rum.
  Vad har nu mera för planer för ert hus?
  Din blogg är en fel good blogg i särklass.

 4. Du hade/har en så fin tavla på en flicka med rosett i håret som höll en kanin. Vad är den köpt eller vad heter den? Har letat som en galning men hittar den inte.
  /Frida

Comments are closed.