EN SUVERÄN JULKLAPP

.

.

.

IMG_1215-4
.
.

I Beas sovalkov har hon börjat satt upp pics på väggen tagna av henne själv med hennes kanske allra bästa julklapp!

.

.

.
IMG_1239-3
.
.

Hon fick nämligen en egen kamera av tomten. En toksöt rosa sak som heter Instax och som tar polaroidbilder precis som man gjorde på det kära åttiotalet (pappa hade en sån polaroidkamera som vi barn älskade och därför tänkte jag att det att det vore en bra idé)

.

.

.
IMG_1219-4
.
.

Och det blev en såå lyckad grej. Tror att barnen även idag gillar att bilderna kommer direkt och på ”riktigt” så att de kan använda dem för att sätta upp med kludd eller klistra in i ett album eller ge bort. Sen kan de även styra allt detta själv och behöver inte be om hjälp för ”att lasta ner pics” osv. Väldigt kreativt och kul!

.

.

.
IMG_1241-3
.
.

In Action

.

.

.
IMG_1233

.
.

.

Så en egen liten tålig polaroidkamera är dagens tips till er som kanske funderar på presenter eller kanske har något presentkort som ska användas (tror att dessa finns på de flesta mediabutiker)

.

.

.

.

Yes detta var nog den allra mest uppskattade julklpappen när det gäller Beabus. (Trulle fick en snygg AIO-dator från HP och det kan jag nästan lova är hans i särklass bästa och till honom la vi mest krut i ett paket. Lolo är också kär i sin nya guldiga Ipad 4 så hårda paket och ny teknik från tomten till skatterna gick hem i år mao:)

.

.

.

Nu -en tur till Ica Maxi för att fylla på både kyl och skafferi med godsaker!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “EN SUVERÄN JULKLAPP

 1. Gav en till min dofter med, succe!! Hon satt upp en
  ’Vajer’ På väggen med klädnypor. Använt till ett vuxenparty också farewell party för en
  Vän, fotade, skrev meddelanden, klistrade in i album direkt, super present!
  Och Grattis till bebis, tokigt underbart!
  Bisous

 2. Åh, en sån skulle mina pojkar älska! Måste jag kolla in! Blir ju mest jag som fotar såklart men mina barn blir mer och mer intresserade av mitt yrke så då skulle de ju kunna hänga på sin mamma på fotouppdrag med egen kamera i högsta hugg! 🙂
  Ha en härlig dag!
  Kram Jenny
  http://www.jennybennhedencarpvik.se

 3. stämmer det att varje fotopapper kostar 15 kr styck??? Sjukt dyrt nöje isf…

  Annars är det ju en toppenkul grej!

 4. Det som är lite synd är att man inte kan förhandsgranska bilderna ( eller så är det charmen )
  så om de blir suddiga etc…så går det inte att korrigera. Och nu är bildstorleken mycket mindre än på vår gamla tid när kameran fanns på 70-80-talet. Ja, det stämmer att det är dyra papper. men ändå är det lite kul..fast kanske inte värd pengarna i slutändan, vad vet jag.

Comments are closed.