VILAR & BOOSTAR & INSPIRERAS

.

.

.IMG_1446-2

.

.
.

Ännu en iiiiskall dag fast vacker och solig! Själv så hänger jag här inne i värmen och tar det lugnt och försöker på olika sätt få tillbaka energin och blir pigg och kry.. Lättare sagt en gjort, min lilla mini därinne tar just nu musten ur mama tror jag… Men vitaminer är ju aldrig fel och en massa goda syrliga frukter försöker jag få i mig och läskande Noadryck med örter och så bläddrar jag i magasins som H var så gullig och kom hem med. Det finns så mycket som är inspirerande nu tycker jag och det är så härligt med alla nya färger och sköna textilier som kommer!

.

.

Så nu vet ni dagsläget söta bloggisar – fortfarande seg och krasslig men försöker pigga på mig här!

.

.

Ha en fin dag i kylan så ses vi snaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “VILAR & BOOSTAR & INSPIRERAS

  1. Kolla upp ditt B12 hur det ligger. Jag var jättetrött orkade ingenting i slutet på min graviditet o de kom fram till att det var lågt B12…

Comments are closed.