HEEEJ FREDAG

.

.

.

IMG_1514-2
.
.

I vårt vardagsrum denna fredag står just nu en helt magisk bukett med franska tulpaner!

.

-.

IMG_1476-5.

.

.

IMG_1493-2
.
.

Eftersom det visst är tulpanens dag idag så fick det så klart bli sådana i fredagsbuketten…

.

.

.

.

IMG_1506-3.

.
.

IMG_1525-2

.
.

IMG_1457-6

 .

,

Älskar känslan med just fredagar, gör ni det också?!?:)

.

.

.

.

.

Bonjour bloggisar!

.

.

.

.

Äääntligen fredag igen – så himla härligt! Här har vi en ledig dag idag jag och Beabus och myser inne (skönast eftersom det ju är kallare än någonsin idag!) Strosar runt i våra mjukisar (vi kör likadana till och med haha) och spelar spel och lägger pyssel och läser sagor under duntäcket. Så planerar vi 7-årskalas också och Bea vill ha ett lite speciellt upplägg när hon fyller år om några veckor så vi får se vad jag kan hitta på!

.

.

Nu är det dock hög tid för oss med ett lunchbreak i mysandet och jag har lovat att jag ska fixa plättar (med blåbärsylt och grädde – mums:)

,

,

,

Önskar er alla en riktigt fin dag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

31 thoughts on “HEEEJ FREDAG

  1. Ser ut att vara en Mille Notti (finns hos Sleepo bl.a), men finns många varumärken som har sammetskuddar i mörkblått.
   H&M och ellos har fina budgetaltenativ.

 1. Jag undrar en sak angående tavlan. Har du köpt en ram som är 80*60, med eller utan passepartout? 🙂
  Superhärlig blogg, älskar å kika in här 🙂

 2. Verkar vara en smittsam sjuka i inläggen på den här bloggen att inte kunna skilja på “var” och “vart”. Svaret på var är här el. där och på vart hit eller dit. Svårare än så är det inte.

   1. Antar att du menar “vad” menar du. I så fall är svaret att “var” används vi befintliget och “vart” uttrycker riktning. Var ligger eller finns något t.ex.? resp. “vart” ska du åka eller vart går tåget? Hoppas du blev åtminstone lite klokare!

  1. Då om man ska vara lite bitter såhär på fredagskvisten vilket du verkar vara agge. Så kort & gott så beror det nog mycket på vart man kommer ifrån! Hoppas du hittar något annat kul att lägga din energi på denna helg än att leta fel, trevlig fredag!

   1. Problemet är att man verkligen inte behöver leta efter språkfel vilket ditt inlägg vittnar om med önskvärd tydlighet.

    1. Jag har också varit språkpolis av rang, men har på senare år insett att jag aldrig kommer göra någon “deep inpact” på alla de tusentals människor som faktiskt bara är här i kommentarsfältet för att lämna positiva och glädjande kommentarer och som inte bett om korrekturläsning eller tillrättavisningar! Tänk så mycket lyckligare jag blev med den insikten! Try it! 🙂

 3. Hej!

  Jätte snyggt alltihop på byrån! Var har du köpt din Geco apa (ljusstaken)? Den jag hittat på nätet kostar 3000:-, kan det priset stämma? Har hört att de kostar kring 1800:-.
  Vad är det för en fin vas? 🙂

  Trevlig kväll och helg!

  Vänligen
  Nadja

 4. Mumsig fredagslunch. Spännande att fixa med kalas. Ofta så har barnen så stora planer om hur de vill ha sina kalas.

  Vackra tulpaner.

  Ha en trevlig lördag.

  Kram Kamilla

 5. Läser din inspirerande blogg med glädje!
  Den härliga tavlan!!!! var kan man köpa den?

 6. Vad fint ni har det. Vilken vacker vas. Var har du hittat den? Och vilket mysigt inbyggt barskåp. Hoppas du kommer att känna dig piggare snart.

 7. Vilken tjusig vårig bukett! Älskar din inspirerande blogg, tack för att du delar med dig! Kram Lotta

 8. Kikade igenom din blogg lite. Fastnade på bilden när du är på isen. Vad är det för VARM jacka du har. Jag fryser och hittar inget bra/snyggt nytt alternativ, men din jacka blev jag förälskad i. Så märke tack;-)

 9. Underbara bilder från ditt fina hem! Älskar att du börjat blanda in lite äldre saker också. Vhar du för ram till tavlan? Vet inte om du svarat Susanne var tavlan är ifrån, den är från My Habitation.

Comments are closed.