HOME ALONE

.

.

.

IMG_1968
.
.
IMG_1988


.
.

Beabus på väg till ett Pyjamas-discoparty hos en söt liten vän ikväll! (Pyjamas från Noa Noa, den randiga fuskpälsen är hittad på Babyshop.se och så Hunterstövlar på fötterna)

.

.

.

.

.

Bonsoir fredagsbloggisar!

.

.

.

.

Seeent inlägg idag men nu har Beabus, Cooper och jag landat hemma här i vårt casa igen! Ute blåser det typ storm (det viner verkligen runt knutarna!) och spöregnar men vi har myst till ordentligt en trappa upp framför tv:n. Alla tre ligger i en hög i soffan bland kuddar och täcken och Bea och jag har fredagsladdat med chips, gräddfilsdip, massa smågodis och iskall Mangofanta. Nu blir det Fångarna på Fortet med bla coola snyggingen Camilla Läckberg och lilla skatten tycker absolut att vi ska hålla på hennes lag:)

.

.

.

Öskar er alla en riktigt skön och mysig kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

6 kommentarer till “HOME ALONE

 1. härliga bilder på henne med finfina pyjamasen :). det är verkligen något jag ska försöka uppmuntra hos oss. Det är ju riktigt kul! Sånt gör inte barnen här tråkigt nog

 2. Så fin hon är dotter. Jag har försökt sedan vår dotter var liten att bära så fina pälsjackor men hon tvär vägrar tyvärr. Bea är så cool och fin i sin randiga pälsjacka.

  Tyvärr missade jag Fångarna igår. Hamnade framför film med ena sonen.
  Hua hua, här i Uttran blåste det också massor. Gillar inte blåsten alls.
  Ha en toppen lördag.

  Kram K.

 3. Hej Petra, du skulle inte vilja lägga upp vilken butik er nya matsalsmatta kommer ifrån? Typ av matta och färg har jag sett, men inte vem som säljer den.

 4. Hej!
  Vad skönt med en sån fredagskväll 🙂
  Jag har en fråga om smakråd som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag står i valet och kvalet tillsammans med min man nämligen angående ett stolval 😉
  Antingen tänkte vi köpa en y-stol i tålas ek till skrivbordet, som extra stol.. ja användningsområden är många.. eller så blir det en fladdermusfåtölj från Ox Denmarq i brunt läder. Sambon tänker på den som sin konjasfåtölj, och jag kan ju inte undanhålla att den ju nog är fin för ögat också. Just nu har vi inte råd med båda (kanske vid ett senare tillfälle), men nu undrar jag vilken du hade valt och vilken du tror är den bästa investeringen som håller längst?! Y-stolen är min drömstol och är ju användbar, medan KS Chair mer mannens sak.. Hjälp!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg