SOMETHING FISHY

.

.

.

IMG_2003-3
.
.

På salongsbordet – Beas finfina fisk!:) Hon hittade den på Svenskt Tenn när vi var där för en vecka sen och tyckte den var såå tjusig och det tyckte ju jag också. Pärlemorfisken är egentligen en kapsylöppnare och ingen leksak (vilket jag berättade för skatten) så hon fick den som en sådan. En tjusig sak att öppna läsken fredagsläsken med:)
.

.

.

IMG_2006-5

.
.

Har piffat till mellanrummet i vardagsrummet (vi har ju liksom tre rum i ett som ligger i fil) med härliga blåprickiga detaljer från Newport i form av en kudde och ett fat. Äälskar blått btw, det är min absoluta favoritfärg av alla (och just nu är den visst hetare än någonsin!)

.

.

.

IMG_2016
.
.
IMG_2018-6
.
.

Så älskar jag vår äkta och stora mulliga Nainmatta med just blå inslag! En riktig klassiker (många frågar om denna och vår är från butiken Carpet Visat). Det är ett riktigt bra inredningstips btw – någon typ av stoor häftig mysig matta (Nain eller annan äkta, en fin kelim, tuftad, designad osv ja ni fattar) Gör s å himla mycket för känslan med en sådan och rummet blir så samlat om ni förstår vad jag menar. Från att gått till att vara nästan utan mattor här hemma så har vi nu flera stora mjuka sådana att tassa runt på. Härligt härligt:)

.

.

.

Nu väntar vi på honey här som ju varit borta en sväng och när han kommer hem blir det 100% lördagsmys! Har längtat så efter honom (han har bara varit borta ett par dagar men ändå:) Har just nu en röding på g som ska i ugnen och till den blir det sparris, skummad vitvinssås och potatispuré – mmm s å gott… Efter det blir det marängswiss och sen så hoppas det här preggot på att få en fotmassage framför lördagsfilmen. Yes vi kör en soft skön hemmalördagskväll med extra allt här ikväll:)

.

.

.

Önskar er alla en riktigt fin kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “SOMETHING FISHY

 1. Fin fisk! Men alltså fatet, det bara måste ju jag spana in (hoppas det inte kostar skjortan). Jag är totalt insnöad på just blått och varit det ett bra tag, och det är väl skönt när man inte tröttnar på direkten för en gångs skull 🙂 Sen gillar jag ”stänkformade” prickar i synnerhet och vill fylla på min samling.

  Visst gör det mycket med mattor, fint, mysigt och ljudabsorberande (jag är så känslig haha). Vi är på jakt efter två nya mattor men hittar inte riktigt rätt..än.

  Hoppas ni får en go myskväll,
  kram Catta

 2. Snyggt!och fisken var väldigt fin,jag förstår att hon fastnade =) blått är även här en favorit,så fint!och aldrig en färg som jag tröttnat på =)
  Ha en fin lördag!
  Kramar
  /Jeni

 3. Ni har verkligen ett superfint hem! 🙂 fastnade verkligen för fatet som fisken ligger på, och tolkade först texten som att det kommer från Newport, men sen tänkte jag att det inte kändes så Newport så måste passa på att fråga vart det kommer ifrån?
  Ha en fin kväll!

   1. Åh jamenvisst ser det ut som porslinet som du länkade till, oavsett om det är så eller ej så var det minst lika snyggt iaf 🙂 tack för tipset!

 4. Köpte en liknande matta från Carpetvista efter att du visade din på bloggen första gången& har inte ångrat mig en sekund.Helt underbar.Tack för inpirationen! ☺

 5. Jättefint! Håller helt med dig, mattor skapar värme och ett personligt hem. Om jag hade haft ditt hus (drömmer om ett sånt hus) så hade jag lagt in en sisalmatta i trappan också, kanske kan vara ett tips till dig?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg