WELCOME TO MY STEP IN

.

.
.
IMG_2973

.

.

Ja där ligger den  – min egna lilla ”step in”! (H:s garderob som ju mer är en ”walk in” ligger strax brevid i det fd linneförrådet och har samma färger och samma matta på golvet som min)

.

.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

.

Hoppas ni har det fint i solen!

.

.

Kom ju på här idag, när jag la in nytvättat i våra skåp och garderober, att jag har nog aldrig visat utrymmet där jag har mina kläder!? Inte ordentligt iaf (den har ju synts på Insta och skymtade ju förbi här lite grann om ni minns:) Det blev ju iaf klar för typ ett år sedan och blev verkligen superbra. Allt får plats (ja inte ytterkläder och skor då – de har vi ju på vinden) och jag har full koll och det är riktigt mysigt där inne. Nope inte det största utrymmet för klädförvaring men helt lagom ändå. Inredningen kommer från Ikea och platsbyggdes av Värmland och Co (bästa bästa Värmland:) Den grå mattan på golvet hittade jag på Bauhaus och är (faktiskt) riktigt mysig och fin. För att jag ska se bra där inne så sitter det fyra spots i taket (dock syns de inte på dessa bilder men iaf).

.

.

.

IMG_2916-2

.
.

”Färgkordinerat och ordning bland blusarna” (Detta är egentligen inte min style, jag brukar kunna ha riiktigt rörigt i skåp och skrymslen men har faktiskt lyckats hålla ordningen här inne:)

.

.

.
IMG_2946-2
.
.

Sa jag att jag gillar Malene Birger:)

.

.

.
IMG_2919
.
.
IMG_2905-3
.

.
Så ser det alltså ut (borde haft ett vidvinkelobjektiv som mäklarna har!)

.

..

IMG_2912

.

.Titt in! Shoppingväskan på golvet är ny vårfin sak från By Malene Birger som rymmer allt och lite till (Funnen här hos Modesto)

.

.

..

.

Nu ska jag ge mig ut i solskenet här och sticka ner på stan och köpa semlor från Systararna till eftermiddagsfikat! Åh semlor k a n nog vara en ny cravings tror jag för guuud så gott det är…

.

.

.

Önskar er alla en fin tisdag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “WELCOME TO MY STEP IN

 1. hej!

  jättefin färg i sovrummet!! håller på att leta efter liknande färg till vardagsrummet. Vad heter färgen?

  tack på förhand!

 2. Jättefint blev det! Sån skillnad mot min ”kaos” garderob. Jag skulle också vilja veta färgkulören på väggarna? Har för mig att du skrivit det någon gång.

  Jag hade extra mycket cravings på semlor förra våren då jag var gravid. En om dan kunde det bli, upps, tur jag har bra gener och är ´´så gott som´´ tillbaka i normalvikt =)

  Kram

 3. Tack för bra inspo! Inte det roligaste utrymmet att ta tag i, men så härligt när det blir så fint som ditt!

 4. Så himla snyggt och inspirerande! Ger mig utmärkta idéer om hur jag ska fixa mitt eget lilla utrymme för kläder och tillbehör. Jag undrar om de vackra innerdörrarna, är de original eller nybeställda? Skulle själv vilja ha något liknade till vårt hus.

 5. Fin walk-in-closet. Ikea har väldigt bra grejer! Roligt också att dom har kommit med vita lådor något som inte fanns innan och att dom gjort glas i fronten som gör det både vackert och lite luftigare.

 6. fantastiskt fint! jag har också en fluffig matta i min lilla step-in, och det är såååå lyxigt och mysigt! Semlor var min enda preggo-craving med den förstfödde! pappan fick till och med fara och införskaffa semlor till det där efterlängtade gofikat efter födseln på BB…nomnom.

 7. Kan du inte göra ett inlägg om bebisens rum, hur ni tänker kring tapet, inredning osv? Vi ska snart börja på minstingens rum och behöver lite inspo!
  Vore även kul att se vad du köpt till bebis, kläder, vagn och sånt.

  Mvh Ella

 8. Åh! Jag måste verkligen ta tillbaka vår walk in closet, som används som kontor idag (stökigt som bara den förövrigt!!!). Ser ju att det går att få fint även i ett mindre utrymme som våran.

  Semlor verkar vara en poppis gravidcraving:) Min kollega åt minst en om dan i flera månader när hon väntade sitt tredje barn. Hennes stackars man fick åka precis innan stängning en gång till kondis, för att köpa en semla. De hade ingen (inte säsong längre), men den stackars expediten var rar och fixade fram en semmelbulle de hittade i frysen, sen åkte han och köpte lite sprutgrädde och mandelmassa på ica och fixade färdigt hemma, till sin då nästan sockergalna, lilla fru:D

  Ha en finfin dag:)
  Susanne

 9. Jojo fint som snus.
  Men en sådan fin garderob kräver ju lika fina kläder (som du har). Så då kan jag nog fortsätta med min byrå 😉

 10. Så fint och vilken ordning du har.Mysigt med matta därinne.Älskar ditt svala sovrum också väldigt behagliga färger. Skulle verkligen vila se lite vad ni fixat med i erat källarutrymme, men du kanske inte är klar där än?Skulle också vara kul om du laga lite libanesiskt och la ut nåt recept du som verkar laga så god mat. Såg i gamla inlägg att du lagat men har ej hittat recept. Vill bara säga också att det är så roligt att titta in hos dig älskar din humor och inlägg med viss underfundighet. Ha en bra dag !!!

 11. Härlig garderob! Älskar att ha ordning och reda bland mina skor och kläder! Har en walk in closet i källaren på 20 kvm som är BARA min! Fina mammakläser du visar mycket snyggt.
  Kram

 12. Så trist att du skiter i oss läsare numera. Undrar hur du tänker?? Det är vi som får ge svar åt varandra. Din blogg är en av mina favoritbloggar, men jag saknar den som den var för några år sedan. Då du hela tiden konverserade med oss. Jag upplever dig som väldigt arrogant. Som att ”jag som har en så pass stor blogg, ”nordens största inrednings & livsstilsbloggar”, då behöver jag inte bry mig om att svara på några patetiska frågor från några löjliga patetiska läsare. Ytterst få gånger jag ser att du svarar. Oftast är det svar på någon kritik eller påhopp du fått =(

  Aj really miss the old House of Philia.

 13. Hej. Jag undrar vad heltäckningsmattan i garderoben heter, vilket namn den har, finns så många olika grå nyanser på Bauhaus.
  Mvh Ida

Comments are closed.