TVÅ RIKTIGA FAVORITER

.

.

.

IMG_3395-3
.
.

Har ni testat denna GHD Advanced split end terapy , ni som också håller på  plattänger och lockar och fixar och trixar med håret? Inte? Då måste ni ju göra det, detta är nämligen det nya coolaste hårfixmedlet på marknaden just nu och superhypad. Jag tycker själv det är riktigt svårt att styla håret och få ett fint resultat behöver hjälp av både rikitgt bra ”verktyg” och bra produkter. Har just nu inga extensions i (ojojoj som det känns tomt utan mitt ”svall”) och har väl ett sånt där ganska så typiskt lite tunnare skandinaviskt hår med många tunna tunna hårstrån som lätt går av…

.

.

,
IMG_3424-2


.
.

Denna fiffiga produkt ska du använda vid ca var 10:e tvätt efter att du schamponerat och handdukstorkat håret (ingen balsam ska du använda) Skaka bara tuben, ta ca en 5 kronas storlek av produkten och applicera sen där du tycker håret känns torrt och slitet och kamma igenom. Sen s k a du tillföra värme (annars funkar inte produkten) i form av en varm fön och gärna med plattång därefter  och jag använder ju min suveräna som också är från GHD.

.

.

.

.
IMG_3329-4
.
.

Produkten vårdar håret och stänger kluvna hårtoppar (alltså i hela 10 tvättar!) och gör det glansigt och mjukt. Stort gilla. Jag har fått min tub av bästa Arman som driver Harmoniq här i Småstaden (tack vännen<3) och här hittar ni denna om ni också vill testa (tips!tips!)

.

.

.

IMG_3343-2.

.

Och när jag ändå håller på att tipsar så om suveräna skönhetsprodukter så måste jag även nämna en annan suuperbra produkt. Gjorde själv en riktig fuktinsats på min hud hemma idag och vad det gjorde mycket och vad det hände grejjer. Med bra produkter i badrumsskåpet behövs det inte alltid en tur till hudterapeuten när man vill göra lite mer än det vardagliga (även om det behövs också ibland givetvis och jag äälskar verkligen att gå på salong och bli ompysslad) Jag exfolierade och masserade och klämde (försiktigt) och la mask och smorde och nu är jag nästan som en ny människa:) Denna gång jag är preggo så har jag inte fått några hormonförändingar som påverkat huden i forma av akne osv men däremot är min hud vääldigt yt-torr denna vinter och jag har känt mig ganska sliten och speciellt den senaste månaden (mycket pga av väldigt dålig sömn under väldigt lång tid..). Kan ju inte heller göra några som helst fuktinjektioner eftersom jag är preggo (som jag saknar min Restylane Vital!) för allt sådant är strängt förbjudet. Så inget ”extra läpp-plut” och ingen botox eller sånt finns i mitt ansikte sedan länge (senast jag gjorde botox var nog i april förra året)

.

.

.

.
IMG_3419


.
.

Nåväl, här har vi nästa nya dunderprodukt jag vill tipsa om – Wonder Mud från Biotherm. En rengörande mask med bla minerallera och en riktig fuktbomb mina vänner…

.

.

.
IMG_3421-2
.
.

Bara 3 minuter behöver den sitta (jag hade nog min på i typ en kvart) och huden blev märkbart finare, mjukare, klarare och fick en helt annan lyster. Finns också på favvobutiken Harmoniq nere på stan och på nätet här och här har Harmoniq gjort en jättefin sida med flera av mina egna skönhetsfavoriter som jag har shoppat eller klämt och känt och doftat på just nere hos Harmoniq (reklam reklam och ett litet samarbete med dear Arman:)

.

.

.

IMG_3256-2-2

.
.

Fortfarande trött men nu syns det inte lika mycket iaf!:) (Tishan är från HM´s mammakollktion och skinnbyxorna är mina ständiga följeslagare från Gestuz. Egentligen är de ju inga gravidbyxor men de töjer sig såå snällt vartefter veckorna går och om två månder är de nog enorma och därmed förstörda för all framtid. Snyft:()

.

.

.

.

Nu ska jag sätta gång med middagen här så den är klar när liten Bea kommer hem efter att ha varit på biodate och sett Zootropolis med en söt kompis! (oh my som hon pratat mycket om denna film!) Det blir plättlätt tonfiskpasta med mycket olivolja, persilja, chili och vitlök – en ständig återkommande favorit på vår meny här hemma:)

.

.

.

Ha nu en skön söndagskväll alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

13 kommentarer till “TVÅ RIKTIGA FAVORITER

 1. Hej Petra! Jag har följt din blogg i flera år nu och jag tycker att det är den bästa feelgood bloggen som jag har följt. Jag tänkte om du kunde ge mig några tips om hudvård och hur du sminkar dig för att se så himla naturligt fräsch ut. Jag har så känslig hy, med massor av bleknande acneärr och gropar sedan tonåren. Jag skulle bli jätteglad om du kunde hjälpa mig med tips, tex om du känner till någon fantastisk ansiktsbehandling el dyl. Vilken foundation och highligter använder du och vilket läppglans har du på dig i dagens inlägg? Tack på förhand / Anna

 2. Vet du, jag tycker du är supervacker nu, utan alla de där injektionerna du gör. Supervacker verkligen.
  Jag har haft samma drama med min hud, jösses vad jag fick en chock när jag såg mig i elsljus på Åhlens i en spegel med 3 x förstoring.
  Jag köpte Clinique´s fuktmask som du sover med och samma ansiktscreme. Vart bra i hyn på 1 behandling och bara bättre å bättre för varje dag som går. Alltså jag hade krakelerad hy, med fåror och torrhetsrynkor som en höjdkarta runt munnen å kinderna. All gone 🙂 Blev 10 år yngre 😉
  Kram Åsa

 3. Den ska jag testa! Mitt hår är en ren katastrof nuförtiden och det är sååå jobbigt! Jag har hypotyreos och blir bara sämre och sämre, känns på insidan och syns på utsidan. Har tappat nästan hälften av mitt tidigare supertjocka svall, men tack vare att jag haft så mycket hår så har jag en del kvar iaf. Dock har det blivit riktigt torrt och sprött och det är verkligen jobbigt att känna sig så sliten hela tiden (hud och naglar likaså). Levaxinet hjälper inte riktigt så jag fortsätter att utredas. Under tiden får man försöka göra vad man kan själv för att känna sig bättre så bra produkter är ett måste, för även om insidan är viktigast så är ett fräscht yttre viktigt för mitt välmående också.
  Masken höll jag i handen på Åhlens sist jag var där men ställde tillbaks, ångrar jag lite nu, ska köpas nästa gång.
  Tack för fina tips Petra, och gud vad fin du är.

  Kram Catta

 4. Alltså jag tycker ju du verkligen strålar här – så känn dig verkligen inget annat än superfin.
  Tack för alla tipsen – min hud behöver verkligen lyster, känner mig oxå som ngn annan skrev, väldigt blek o glåmig o har små acneärr och rynkor o är allmänt torr o fnasig… Ska helt klart kolla upp det där. Lät ju som en mirakelkur 😉

  Ha en härlig dag i solen.
  Kran

 5. Så vacker du är. Det är något speciellt som gravida kvinnor utstrålar. Tycker du är jättefin i håret just nu. Ha en fin måndag. Kram Annika

 6. Hej! Du är jättevacker på alla sätt! Och har en vacker klocka. Får man fråga vad det är för sådan?

 7. Så fin och fräsch!!! Undrar vilken/vilka ögonskuggor samt vad du har på läpparna på bilderna ovan. Gillar’t mycket… 👍🏻

 8. Du behöver verkligen inte hårförlängning eller extra plut på läpparna. Du är fin som du är <3

 9. Åh dessa produkter måste jag genast testa. Jag har också tunt, skandinaviskt hår så jag vet hur det känns. SJälv provade jag precis Kevin Murphy’s Plumping Wash (om du inte testat kan du se vad jag tyckte).

  För övrigt ser du superfräsch ut ju.

  http://lifebyrosie.com/

 10. Du ser verkligen jättefin och fräsch ut! 🙂 Pastan med tonfisk du skriver om låter supergod!! Snälla, kan man få receptet? 🙂 Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg