(GIGANTISKT) SPORTLOVSPYSSEL

.

.

.IMG_3437

.

.

H i ”pysseltagen”!:)

.

.

.

.

.

Hej Sportlovsmåndag!

.

.

.

.

Nu är det alltså sportlov här i vår stad och idag, denna underbara våriga måndag, har det varit skridskoåkning på Mälaren med tillhörande korvgrillning i solskenet på isen på vårt schema. Och sportlovspyssel och o h my vilket sportlovspyssel vi drog igång…

.

.

.

.

IMG_3434-2

.

.

Eller vad sägs om allt detta ”pickel” som har målats av moi, hm? Gäller att ha tålamod kan jag lova och jag, som ju har en ängels tålamod typ (ja nåväl nästan;) höll på att bli lite smågalen där ett tag..
.
.

.

.
IMG_3444-2
.
.

Alla hjälptes åt! Eller Bea satt mest och sa hur hon ville ha det och så och hon är ju mer intresserad av ”interiören” av detta pyssel…

.

.

.
IMG_3449-2
.
.
IMG_3452-2


.
.

L o v e

.

.

.
IMG_3457-3
.
.

Men vad är det då egentligen vi försöker att skapa här?

.

.

.
IMG_3466-3

.
.

Jo Laurels Dockhus! Förhoppningsvis blir det precis lika fint som på bilden – en dröm till dockhus i typisk engelsk townhousestil som Bea ska ha i sitt rum. Men vi har en liiten bit till dessa kvar men lite kul ändå med ett litet gemensamt familjeprojekt så här på lovet!

.

.

.

.

Såg ni förresten Oscarsgalan i natt? Det gjorde jag faktiskt! Är ju vaken nästan varje natt mellan typ 2 och 5 så det var ju en utmärk sysselsättning att dricka mjölk och mumsa kakor och kolla på lite gala när min mini levde runt i magen:) Och tänk att Alicia Vikander vann för bästa kvinnliga biroll, ja jag blev bara så stolt och lite rörd över att vi har en ung cool tjej från Sverige som är så duktig. Att hon gör just det är för mig ungefär 100 ggr större än att Zlatan gör mål! (eller att något lag vinner någon cup någonstans:) Stort grattis till duktiga duktiga Alicia (och s å vacker hon var i den där gula klänningen, har nog aldrig sett något liknande!)

.

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

,

KRAM

.

.

.

.

.

10 kommentarer till “(GIGANTISKT) SPORTLOVSPYSSEL

 1. Oj,vilket projekt =) det blir ju roligt när det sedan är färdigt!ja,visst var det kul att hon vann,Alicia,så ung och duktig.Har du sett The danish girl?den är bra och ett tips.
  Ha en fin kväll!
  Kramar

 2. Kul med dockhus! Känner att jag blir liten tjej i sinnet igen. Mina killar använde mitt gamla Lundby till garage;D Nu har min brorsdotter fått skåpet och nu leks det som tänkt igen:)

  Jag satte klockan inatt. Heeeelt galet eftersom jag skulle börja jobba 07.30, men från 3-tiden var jag vaken, lagom till Alicias pris:) Kunde ju inte annat än se resten, då jag blev helt klarvaken av glädje när hon vann:) Jättekul!

  Kram Susanne
  @sussieak

 3. Vad kul projekt!:)
  Undrar lite om ert parkettgolv…är det matt eller vitlackat på något sätt?
  Tack för härlig inspiration!
  //Mia

 4. Wiiii, vilken dröm! Boka in en tripp till NYC vetja och spana in dockskåps-avdelningen i den maffiga leksaksbutiken F.A.O Schwarz på fifth aveny, OH MY säger jag bara!! Himmelriket för dockskåps-älskare kan jag säga, helt fantastiskt.

  Ska blir kul att seder färdigt, lycka till!

  Ja Alicia ja, herregud så roligt. Vilken stjärna hon är, och väldigt vacker i sin gula klänning.

  Kram och natti!

 5. Vad roligt. Jag håller själv på att inreda ett Lundby Dockhus bara i Desginers Guild så går man in på min blogg och söker på Lundby så får man upp det jag gjort fram tills nu. Väldigt roligt. Har gjort en sänggavel och håller nu på att sy gardiner till dockhuset med pennveck, klär om möbler och har gjort en lampskärm. Allt finns på min blogg! 🙂 Ert projekt verkar väldigt roligt, det kanske blir mitt nästa steg man vet aldrig för det var väldigt roligt.

 6. Av någon anledning har jag inte besökt bloggar på ett tag och gick in och sträckläste de senaste måderna hos dig nu.

  Jisses vad jag har saknat dig. Kan man ens säga så. Som att sakna en favoritserie som har haft säsongsuppehåll eller något. Man känner inte personerna i fråga men tycker ändå att man gör det 🙂 Mysko. Jaja ville bara skriva och säga att jag tycker om däj och din blogg. Over and out 🙂

 7. Åh jag älskar dotterns dockhus, det är ju så mysigt att pyssla och inreda 🙈 Det är ju kul för barnen att hjälpa till med såklart 😉 haha!
  Älskar din matta btw!!😍

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg