OUT OF ORDER

.

.

.

God Kväll fina bloggisar!

.

.

.

Vill bara kika in och berätta att nope det har inte kommit någon liten bebis och jag är inte på förlossningen utan det är bara ständiga förvärkar, en småförvirrad supertrött gravid bloggerska, en heldagsutflykt och nu ett datahaveri där pics pötsligt inte går att ladda ner (?) som satt lite punkt för kul bloggande dessa dagar. Men imorgon hoppas jag att allt funkar och att jag kan kika in till er med lite uppdatering!

.

.

Miss U girls!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “OUT OF ORDER

 1. Vad bra, att allt är OK. Hoppas du mår åtminstone lite bättre snart. Inte många veckor kvar nu! 😊 Älskar din blogg.

 2. Hej!
  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg, verkligen feelgood:)
  Sen undrar jag om du hade kunnat tänka dej att dela med dej av hur du tänker kring packning till BB? Alltså till dej själv! Jag har också ett planerat snitt (pga bebis i säte) ibörjan av maj, och jag känner mej helt vilsen gällande vilka kläder som passar att ha efteråt. Förstår ju att det kan vara rätt ömt kring snitt och mage! Jättetacksam för svar (eller om nån annan läsare har lust att dela med sej av sina tips:))!
  Önskar dej en trevlig helg!!
  /Johanna

  1. Jag körde mamma-leggings, såna höga du vet. Snittet sitter så lågt att vanliga brallor också funkar men det är ju skönt med mjukisar 🙂

 3. Miss u to när du är ”borta” några dagar! Hofp är dagens obligatoriska läsning😊
  Kram

Comments are closed.