EN HÖGGRAVID I HUVUDSTAN

.

.

.

IMG_4930-11.

.

.

Shopping shopping shopping! I fredags (ja det blev en sen uppdatering pga bloggtechstrul) så var vi i Stockholm jag och min honey för att hämta barnvagn och shoppa bebisprylar och njuta lite tid tillsammans bara han och jag. Barnvagnen blev dock en lånevagn eftersom den vi beställt inte har kommit än (En Bugaboo Buffalo) Väntas komma i mitten av maj och den vi lånat är en ny och tokfräsch vagn så det känns helt ok. Så var jag en sväng in till babybutiken Livly och det är ju heaven när det gäller mjuka små bebiskläder (hittade bla en s å söt liten leopardoverall som jag måste visa i något inlägg) Så blev det iäven nköp av en skötväska också och jag valde en klassisk sådan från Longchamp (som jag också måste visa!)

.

.

.

IMG_4913-2

.

.

Så blev det en tur på Tennet också, så klart.

.

.

.

IMG_4915-2

.

.

Och i deras butik blir man ju alltid så himla inspirerad. Älskar divanen och miljön på bilden och hade gärna lagt min tunga trötta gravidkropp där en stund..

.

.

.

IMG_4914-2

 

.

.

Hur läckert? När många nu går för färg så gör i vanliga fall färgstarka Tennet tvärtom och kör svart/vitt/greige-grå i utställningen:)

.

.

.

IMG_4905-2
.
.

Och där har vi ju jag i solen på Strandvägen och dagens var en fuskpäls jag fått i present (märke okänt men jag älskar den) cashmeretop från Davida, gråa gravidjeans från HM jag ärvt av en vän och mockaboots från Scorett.

.

.

.
IMG_4961-2
.
.

Fredagsgott i form av praliner från Gateau och sötsaker från Babyshop

.

.

.
IMG_4934-2
.
.

Så gick vi till Hillenberg på Humlegårdsgatan och åt! En superfräsch och mysig restaurang jag verkligen rekommenderar med uppmärksam personal och guudomlig mat…

.

.

.
IMG_4936-2
.
.

.
IMG_4944-3

.

.

.

IMG_4951-2
.
.

Fanns mycket gott att välja på men jag valde till slut vit sparris med hollandaise till förrätt och så torskrygg med musslor till varmrätt och allt smakade PPPPP+ (hoppade som så ofta efterrätten, hade ju alla de där chokladpralinerna som väntade att på mig också…;)

.

.

.

.

.

Hej raringar!

.

.

.

,

Ja idag blev det lite pics från fredagen mina vänner men idag är det söndag och just nu ligger jag i sängen med lapen på magen och utanför spöregnar det verkligen. H är nere i köket och fixar gofrukost och mmm det doftar nybakta scones igen, H´s helgspecial numera! Jag kan ju inte äta jäst bröd för magen, för sjukt mycket halsbränna av det just nu, men scones med marmelad går finfint och därför gör älskling det till mig varje helg. Gulligt va:)

.

.

Idag har vi inte mycket inplanerat förutom en tur ut till IKEA och det känns helt ok. Trivs allra allra bäst i horisontal läge med la familia (och något ätbart inom räckhåll:)

.

.

.

Ha nu en mysig söndag så ses vi snaart jag lovar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “EN HÖGGRAVID I HUVUDSTAN

  1. Du har mörkare hår nu säkert pga graviditet och inte slingat , det klär dig bra! Kanske ngt att anamma framöver – mörkare hår alltså! 😃

  2. Så himla lik Valerie! :O på dessa bilder iaf. Det klär dig och vara gravid, strålar verkligen om dig! Längtar tills jag själv blir gravid, slutade med mina ppiller för ett par månader sen.

  3. Ser så mysigt ut:) Det ska bli spännande att se inköpen sen.
    Du strålar som alltid. Superfin gravidmage!

    Susanne

  4. Ser riktigt mysigt ut skönt att få lite tid på tu man hand innan lilleputten anländer! 🙂 Vad synd du inte vet märket på jackan, den ser helt magisk ut!

Comments are closed.