MINI HAR FÅTT EN MATTA

.

.

.

IMG_4984-16.
.
.
.

.

Bebisrummet fortsätter att fixas med här hemma och nu är det inte mycket kvar! (Några lampor + ett skötbord så klart och kanske ett par gardiner + lite annat smått och gott) Det senaste som kom på plats igår är mattan på golvet och ja jag är helt kär i denna. Hade en liten om röstning igår på Instagram (@houseofphilia) där jag velade mellan två toksnygga mattor (Himalayas från Carpetvista.se) och den ena fick ifs flest likes men den andra, den som ni ser ovan, fick över hundra kommentarer och de allra flesta positiva! (tack för all dessa!) Några tyckte nog att man inte kan ha ett mönster på tapeten och sen så ett helt annat på på golvet utan ska gå för enfärgat där och det är ju också bra men jag gillar verkligen kombon ovan. Vill ha en exklusiv känsla i barnrummet och som är lite fantasifull och drömmig så där och med en lite ”vilda-djur-touch” och då passar ju en leopardmatta toppen. Med en enbart vit eller en grå matta hade känslan också blivit fräsch men lite annan.

.

..

 

IMG_4994-8.

.

.
.

Allt i rummet är nu greige-grå-mintigt och även alla små söta bebbeplagg och filtar som jag tvättat och vikt i högar i skåpet (som är ett gammalt ommålat från Bazaar). Sen om två veckor får vi se om det blir klänningar eller pojkbyxor som kommer få komplettera garderoben…:) Fåtöljen som är ny, och som ska fungera som amnings och mysa med bebbesådan, är ett fynd från Ikea och blev en helt annan barnsligare sådan med nya ben (från Prettypegs.se) Elefantkudden är en tokgammal jag hittade i gömmorna och magiska tapeten är från Cole & Son.

.

.

.

.

.

.

Hej nya vecka!

.

.

.

.

Här strålar solen över Småstaden idag och jag ska strax ta och bege mig ner på stan för ett besök hos barnmorskan! En vanlig standard check av graviditet och bebbe och det känns som om det kan vara den allra sista.. hoppas att alla värden är som de ska men det skulle inte förvåna mig om jag har lite dåliga sådana för så gaalet trött som jag är. När jag är där måste jag också passa på och fråga henne om min klåda som jag plötsligt fått de senaste dagarna. Igår kväll när vi skulle mysa och kolla på nya Frankenstein så höll jag på att bli tokig av allt kli och fick bryta filmen mitt i för dusch och scrubb och insmörjning. Åh dessa eviga nya små påhittiga preggokrämpor…;)

.

.

Efter barnmorskecheck blir det en lunchdate nere på stan och d e t ser jag verkligen fram emot! (mat och äta den – finns det något härligare?:)

.

.

.

Önskar er alla en finfin start på veckan!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

40 kommentarer till “MINI HAR FÅTT EN MATTA

 1. Helt underbart barnrum, fantastiskt, otroligt superfint. Du är enastående duktig och den proffsigaste jag sett vad gäller detta. All lycka till på sluttampen med bebisen! Varma lyckönskningar!

 2. Vilket ljuvligt barnrum💛. Du är fantastiskt duktig och inspirerande och har verkligen den där ”it-känslan”. Vi väntar vår fyra i mitten av juni så är ju extra besatt av barnrum ich allt som hör liten till😊.
  Stor kram och all lycka med mini✨✨

 3. Om det kliar så har du förmodligen ett förändrat levervärde. Graviditetsklåda!
  Jag hade det med mitt första barn och jag höll verkligen på att bli galen av allt kliande. Mest i händer och under fötter, jätte konstigt. Fick duscha mitt i natten för att lindra lite. Det försvann direkt efter förlossningen som tur var.
  Lycka till med allt som kommer, allt du tar dig för är så fint 🙂

 4. Helt fantastiskt fint barnrum du är så otroligt duktig, ger även mycket inspiration av olika slag!!

 5. Älskar mattan. Tycker det blev super! 👌🏻
  Vi har så himla lite mattor hos oss, men det får bli ändring på det framöver tänker jag! 😀

 6. men gud vad du är duktig på inredning. jag blir inspirerad VARJE gång jag kommer in här! så härligt! jag tänker på dig ofta och hoppas att du har det bra trots dina små krämpor! kram på dig

 7. Åhh vilket fint ”baby nursery” 😀 spännande å inte veta om de är en pojke eller flicka!

 8. Undrar vart den fina taklampan kommer ifrån? Du valde helt rätt matta och det är ett underbart fint rum!!

 9. Hoppas bara att du inte har fått graviditetsklåda. Det fick jag och det var fruktansvärt. Försvann dock så fort bebis var ute.

  Fint det blir i rummet!

 10. Altså…..må bare si at du har veldig god smak når det gjelder interiør 🙂 Dette er så fint! Det ser eksklusivt, lyst og lekkert ut! Blir spennende å se hvem som flytter inn 🙂

 11. Åh vilken underbar familj och vilket fint rum, mini har att komma ut till. Och en bättre säng får man leta efter. Min son har sovit i sin Juno i nästan 5 år, men har nu bestämt sig för att flytta över till en stor säng. Det är allt med lite sorg i hjärtat jag inser att det är dags att lämna bort sängen och att min lilla kille inte är så lite längre. Alla lycka till er!

 12. Men alltså, såååååååå fint!!! Mattan är fantastisk, eller hela rummet är fantastikt. Du är grym!! Underbart med en mini på g. Hang in there! Tiden går ju i slow motion på slutet…

 13. Underbart rum:) graviditetsklåda kan verkligen vara jobbigt. Hade själv det med båda mina pojkar, blev tipsad av Bm att testa Tavegyl, hjälpte inte på mig då jag typ kliade sönder mig och inte sov nånting på nätterna. Hon skrev ut Lergigan tillslut och det hjälpte, blev dock väldigt trött och dåsig. Men då var allt bättre än den där hemska klådan, som bara försvann precis när bebis kom ut. Hoppas att det går bra för dig och att du kan få nån hjälp.

 14. Så j_kla snyggt! Grym du är! Att du har koll visste vi ju redan! Jag har tre barn, men man blir ju nästan sugen på en till… Tack för ljuvlig inspo, som alltid. Och lycka till med allt som ligger framför. Kram!

 15. Så ljuvligt barnum! Jag röstade för den mattan, sååå lyxig och snygg!
  Dottern min på 4 år vill gärna ha ett nytt rum, men ska bestämma helt själv , så detta ska bli spännande! Hihi! 🙊
  Tur gossen på 10 månader låter mamman fixa i rummet precis som hon vill 😉❤️

  Hoppas din dag blev bra!
  Kram Malln

 16. Vidunderlig barnerom! Lille kommer nok til å sove godt her😊 Lurer litt på kjøkkenstolene dine! Kawa! Er de gode å sitte i? Kan de evt stables? Lykke til i de kommende ukene, og takk for utrolig flott og inspirerende blogg😊

 17. Har exakt samma skåp (det är väl från Baazar?). Kul att se hur du förändrat det med färg, nu kliar det i mina fingrar! Men tror det får förbli vitt, men kanske ska fylla det med lite annorlunda grejer nu. Tack för inspirationen!

 18. Men alltså – hur snyggt är det inte!!?? Man vill ju bara kliva in och vara :-). Tittade på Carpetvista men ser bara en leopard matta som ser ljusare ut, på denna bilden ser fläckarna ut att vara grå? Jag antar att det är samma matta, hur ser den ut i verkligheten? tusen tack igen, Katja

 19. Så fint det är i babyrummet!
  Jag fick också klåda, på hela kroppen, helt galet vad det kliade. ,Det finns ju något som helter gravidklåda, som jag då fick. Tror det har med levervärdena att göra. Iallafall så gjorde klådan att jag födde 5 v för tidigt.
  Lycka til med er baby!

 20. Alltså wow Petra du gör det om och om igen… Såååå himla fint!!! Jag hade också den där hemska graviditetsklådan, blev fullständigt galen och gick ner i källaren på natten och ställde mig där på det kalla betonggolvet

 21. Herregud, Du är ju helt magisk på att inreda!!!! All lycka till dig och din familj med er kommande baby!!
  Kramar JessicaE

 22. Åhh, Petra! alltså jag dör litegrann så fint detta är. Helt galet underbart ljuvligt <3 Likadan säng och likadan fåtölj har vi köpt till vår lilla minis sovrum. Dock flyttar vi inte in i vårt hus förrän om 2 månader så jag får vänta lite med att börja inreda och dona på rummet, längtar ihjäl mig! Stor kram och tack för världens finaste inspiration <3

 23. Du är så duktig minis rum är ju som en dröm. Hade gärna anlitat dig att inreda hemma hos mig 🙂

 24. Jättevackert! Men jag tror minsann du vet att det blir en liten pojk. Eller?

 25. Har också beställt den fotöljen och ska köpa ben från prettypegs. Vad är det för stl på benen du tagit? Kortare bak och längre fram eller? Tacksam för svar ☺️

  1. Jag är också jättenyfiken på vilken strl på benen du tagit? Jättefint!

Comments are closed.