LITEN SOVPLATS INNE HOS OSS

.

.

.

IMG_5070.

.

Ikväll har jag bäddat Minis lilla säng inne hos oss! Bebis kommer alltså ha två sovplatser, ett i sitt egna rum som jag visade igår och som ju ligger precis brevid vårat och så denna lilla säng i vårt sovrum. Det som är så bra med denna säng som heter Stokke Mini, och som vi fått i present, är att den har hjul och är liten och nätt och lätt går att rulla runt. Vi kan ha den precis brevid sängen, ute i tvrummet eller på terassen varma sommarkvällar om vi så vill och det blir ju toppen. (Och Cooper är bara så nyfiken på allt vad som händer här hemma – undrar hur han kommer reagera på en liten nyfödd sen!)

.

.

.

IMG_5060


.
.

.

Har bäddat den med de sötaste påslakansetet ever från svenska Garbo & Friends (Finns på Lekmer)

.

.

.

IMG_5053

.

.

Fin grå liten filt till bebisen kommer också från Garbo & Friends.

.

.

.

IMG_5067

.

.

Visst är sängen så himla söt!

.

.

.

.IMG_5064

.
.

Känns så himla stort och häftigt och overkligt att snart ligger det en liten lillebror eller lillasyster i den där sängen och sussar! Längtar s å otroligt mycket efter vår bebis nu så det inte är klokt<3

.

.

.

.

Och apropå bebis – ni har väl inte missat att Sofia & Carl Philip precis fått sin lilla bebis ikväll!? Hurra, hurra, hurra, hurraa! Kön på den nyastemedlemmen i kungafamiljen är ännu okänt i detta nu – spännande spännande… Förstå vad härligt det ska vara för dem just i denna stund och ett stort stort grattis till dem!

.

.

.

Ha nu en underbar aprilkväll bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

24 kommentarer till “LITEN SOVPLATS INNE HOS OSS

 1. Den är så fin Stokke mini, tittade på den först men det blev en Troll bedside crib istället för oss 🙂 tycker ni har inrett bebis rum såå fint!

  Sitter och väntar nu på presskonferensen hihi. Spännande!

 2. Jättesöt säng:) Och en liten prins för Sofia och Carl-Philip<3

  Nu väntar vi med spänning på konselj och namnavslöjande. Bertil (efter prins Bertil) och Erik (efter Sofias pappa) känns givna. Men blir det 3 eller 4 namn? Ett trendigt och "dagisvanligt" tilltalsnamn gissar jag på i alla fall. Om det blir ytterligare ett "andranamn" förutom Erik och Bertil, så tror jag det blir ännu ett släktnamn som Sigvard, Folke, Hubertus, Edmund, Valter, Janne, Stig eller kanske Eugen. Janne och Stig efter Sofias morfar och farfar.

  Bland tilltalsnamn hoppas jag Leonard, Noah, Elliot, Vincent, Hugo, Ludwig, Charlie, Leo, Noel, Theodor eller kanske Wilmer. Även om de klassiska som Erik, Gustaf, William, Isak och Carl också är fina, tror jag inte att dessa är påtänkta… (Gustaf och Carl är ju förövrigt redan upptagna av småkusinerna).
  Spännande hur som! Roligast vore förstås om de överraskade totalt med ett namn man knappt hört förr:D

  Kram Susanne

 3. Vacker blogg du har! En liten fråga som jag skulle bli så glad om du svarade på…golven! Så vackra vita golv, vad är det för märke sort? 🙂 Njut dagen!

  1. Tack! Det är original plankgolv som vi låtit slipa och målat med vit golvfärg.

 4. Hej vad det går undan nu med bebisgrejerna, och så galet fint det blir allting!
  Så himla kul att scrolla igenom när man varit borta några dagar, flera fina inlägg att ta igen 🙂

  Jag har varit fyra dagar i ljuvliga solvarma Italien, Barolo i Piemonte, och himmel sicket paradis. Mycket god mat och framförallt mycket av världens godaste viner, vill tillbaka..

  Ha en fortsatt go dag fining,
  kram Catta

 5. Ännu en ljuvlig sovplats till er lillplutt, så fint så man nästan svimmar av! Nu förstår jag att ni längtar tokmycket när det närmar sig med stormsteg. Till helgen ska vi till Stockholm för att shoppa till vår lillplutt i magen. Förutom de givna butikerna som Livly, babyshop, NK osv, har du några tips på barnbutiker som man bara inte FÅR missa?
  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.fyradimensioner.se

  1. Hej, jag bor i Stockholm och dessa butiker gillar jag, Tuss (om du gillar grått, vitt och inte starka färger på babykläder) Snickarbacken 7, Sprall på Nybrogatan har fina saker. Vet inte var du bor men Zara och Mango (Täby Centrum och Mall of Scandinavia har barnkläder vet jag) de har fina babykläder…Om ni är i någon av de stora galleriorna så har ju ROOM fina saker till barn inte mycket men det som finns är fint.Lycka till!

 6. Så fint, inte fanns det så här mycket söta saker när mina var små. Känns som om jag helt plötsligt blev jättegammal 🙂

 7. Vilken rar praktisk säng med hjul! Det är så roligt att följa dig och din bebbebubbla då jag själv är färdig med den biten i livet!
  Gissar på en kille en till liten prins! Spännande att höra vad den lille får för namn…
  Stor varm kram

 8. Åhh wow fantastiskt fint. Åh så gulligt när Viviane nosar försiktigt på sängen. Mysig liten baby pläd och sängkläder. Allt ser ut som en dröm!

 9. Ååh du gör det så himla fint <3
  Får man annars fråga om golven? I bebins rum syns ju på bilderna inga "plankor". Är det nåt annat typ av golv än plankgolv som ni målat? Vi har målat en gammal parkett här hemma som i princip ser ut som ett plankgolv då det blev vitt.

  1. Tack! I bebberummet är det vitmålad slipad parkett då det rummet ursprungligen var en del av allrummet vi har på våning två.

 10. Så fint ni gjort!! Glöm ej shoppa ett fint spjälskydd till den här underbara lilla sängen så bebisen inte fastnar med armarna mellan spjälorna. (Japp, jag är sååå nojjig över sådant) Det finns så många fina att välja mellan och det känns mer ombonat med. Lycka till med kommande nedkomst!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg