BEBISENS SKÖTVÄSKA

.

.

.

IMG_5201-2
.
.
Har ju fått flera frågor om skötväskan som jag shoppade och när jag ska visa den som jag lovade och, tadaaa, där har vi den ju! Superfin om ni frågar mig och praktisk och väldigt klassisk. Märket är Longchamp och jag köpte min i den lilla Longchampbutiken på Biblioteksgatan (Longchamp är ett väldigt populärt franskt märke och syns överallt i ex galoppmeckat Deauville nere i Normandie där vi brukar vara:)

.

.

.

IMG_5215

.

.
.

Så denna skötväska är ett riktigt tips om någon av är ute efter en sådan. I praktisk nylon, i perfekt storlek och kostar inte mer än de mycket poppis varianterna från tex Littlephant och Svenskt Tenn (som jag också kikade på först:) Nej det finns ingen skötdyna eller en massa fack i men jag köpte till en praktisk necessär att ha småsaker till bebben i (eller en bajsblöja som jag föreslog till expediten inne på Longchamp men då såg hon förnärmad ut och utbrast ”Nej men s å kan verrrkligen man inte göra!”:)

.

.

.

IMG_5202-2

.
.

.

Och vet ni, väskan och necessären fanns i maassa fina färger och i både babyblått och ljusrosa för den som önskar det (jag valde dock den mörkaste grå färgen som kan matcha det mesta:)

.

.

.

.

.

.

Hello bloggisar!

.

.

.

M

Måndagskväll och här har vi en bloggerska som just nu känner sig s å tråkig och ointressant! Osocial är jag som bara den och såå totalt i min bebisbubbla här med full fokus på just baby och förlossningen och förberedelser inför den. Inte många dagar kvar och ja det känns kan jag lova. Det märks verkligen att detta är fjärde barnet för mig, kroppen är liksom så inställd den bara den kan bli på bebisleverans och h*n ligger just nu så himla långt ner så, ja det är helt enkelt toksvårt att gå. Som att ha en ständig cocosnöt där nere ni vet. Lilla lilla bebbe som gör sig beredd:) Och värkarna, ajajaj, de gör ordentligt ont och kommer i perioder och gör mig helt matt men än är de inte på ”riktigt”. Vill bara ligga i soffan och se på spännande thrillers och äta glass och syrliga frukter 24/7 och inte göra så mycket mer än det (tog en prommis med Lolo i solskenet idag och det var så härligt ute men oj vad jobbigt det var, gaaah. Var nog den sista längre promenaden jag tar innan bebis skulle jag tro..) Men allt det är här väl kanske ganska normalt så här på slutspurten av en graviditet och annars är det faktiskt bara bara bra och ja jag försöker faktiskt njuta också mitt i allt. Detta är ju faktiskt den absolut sista graviditeten för mig och känslan jag har nu är så speciell och kommer aldrig mer igen🙂 

.

..

.

.

.

IMG_5200-2.

.

.

.

Så sorry om jag uppdaterar lite halvdant dessa dagar och bara skriver om bebis om och om igen – hoppas ni har förståelse för det!

.

.

.

Ha nu en fin måndagskväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “BEBISENS SKÖTVÄSKA

  1. Hahaha! Du är så rolig! Skämta med ett butiksbiträde på det sättet! Ajajaj… 😉
    Lycka till nu med bebben!

  2. jag tycker du är jättebra som orkar fota och blogga fast att du är i den här sluttampen av graviditeten. jag minns själv hur det var. bara tanken på att öppna upp bloggen var så motigt. jag ville bara sova hela tiden!

  3. Fullt förståeligt trots att det finns en massa ivriga och nyfikna bloggläsare här ute! Men njut så mycket du kan av de sista graviddagarna.

  4. Lycka till med den nya familjemedlemmen! Jag måste bara säga att du är en stor förebild för mig just nu. Jag är nyseparerad och har en liten kille på 1,5 år. När jag grinar som mest över detta tänker jag på dig och tänker att det kanske löser sig ändå till slut. Det finns kanske ett nytt liv för mig och min pojk när vi kommer ut på andra sidan. Det är som balsam på såren. Tack för det!

  5. Förstår att det är mkt tankar nu…en vecka kvar bara. Har du snittats förut? Hur tänker du kring det?

  6. Lite sent tips men…. När jag fick veta att det skulle bli snitt med min yngsta så bestämde jag mig för att sterilisering, ingreppet gjordes i samband med snittet & kostad då ingenting. Det har varit jätte skönt att slippa bry sig om den biten, när man bestämt sig för att det räcker med barn.

Comments are closed.