MINI HAR FÅTT ETT SKÖTBORD

.

.

.

.IMG_5397-8

.
.

I bebisens rum är nu också skötbordet på plats och jag tycker det bara blev så himla bra! Bebisrummet har nu verkligen fått exakt den där känslan som jag var ute efter:)

.

.

.
IMG_5402-5
.
.

Skötbordet blev egentligen en felbeställning från min sida (fort och fel ni vet;) men när jag kom hem och såg det på plats så kände jag bara att jaaa, detta ska det ju vara. Vill inte alls byta och jag älskar detaljen med att kunna hänga små bebisplagg och handdukar på sidan (skötbordet/byrån är av märket Oliver Furniture och finns hos Sleepo.se)

.

.

.

 IMG_5390

.
.

Hittade en så häftig mobil nere på Newportbutiken och tänkte det skulle bli härligt för Mini att ligga och titta på det där planetsystemet svävandes bland molnen ovanför skötbordet… (eller kanske läskigt. Den blev liite i största laget och vi får se om den byts ut sen. Vill ju inte att bebis ska tycka hela universum anfaller!:) Fina skötdynan med liten kudde och smart frottéskydd minns jag inte vad det var för märke men den är köpt på Arosbaby i Västerås iaf.

.

.

.

.

Bonsoir snäckor!

.

.

.

.

.

Nej det har inte kommit någon bebbe här, än:)

.

.

Men igår trodde jag verkligen att det var på gång ett tag, vilket t r y c k jag hade, och eftersom bebbe var så stilla så var det skönt att vara en sväng upp på sjukhuset och göra undersökning och UL och se att allt var ok. Bebisen mådde bra och ligger väldigt långt ner men jag har fått ännu lägre blodvärden nu, trots intag av järntabletter, blodpudding (ganska gott faktiskt med lingonsylt!) och spenatsmoothies och orkar ju knappt röra mig längre. Bea och jag var en sväng på stan idag för först ett frisörbesök och så lite egen tid och mys på restaurang och shopping och jag fick be skatten att sakta in hela tiden när vi gick för att jag inte skulle svimma eller något! Konstigt att ha zero energi när man är van att orka allt:S

.

.

.

.

IMG_5387-5.

.

.

..

Nu ska jag få lite utlovad massage av min honey här och det ska bli såå skönt. Massage och Brynolf & Ljung på 4:an (men h u r duktiga är de inte?!? Så otroligt imponerad av de killarna och fattar inte hur de kan lyckas luras så himla bra)

.

.

.

.

Ha nu en skön torsdagskväll vänner!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

I samarbete med Sleepo.se

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “MINI HAR FÅTT ETT SKÖTBORD

 1. Vilka jättefina tapeter, tycker de är helt otroligt fina, ovanliga. Jättefint inrett, vad duktig du är på att inreda. Hoppas bebis kommer snart så att ni får träffa er bästa skapelse i livet 😀

 2. Jag är i v34 med tredje barnet och har haft apdåliga järnvärden (hb98 och ferritin 6,3) fick järninjektion för ca 5-6v sedan och har nu hb116 och ferritin 155, känner mig superpigg i sinnet men inte i kroppen. Ligger du alldeles för lågt så räcker inte tabletter och kost utan du behöver en kickstart för att hamna på banan. Nu är du så nära bf att du ändå inte får upp värdena till dess men kan vara bra att kolla värdena igen efter några veckor så att du återhämtat dem. Jag har med största sannolikhet legat låg mellan andra och tredje graviditeten eftersom jag hela tiden känt mig orkeslös. Bara ett litet tips. Kram och lycka till!

 3. Hej, brukar aldrig kommentera…Men har precis varit inne och beställt en drös babykläder / inredning babyrum på brittiska The White Company. Tänker att det kan vara något för dig. Kram och lycka till nu!

 4. Hej, där….Mobilen med planeterna blev snabbt min favorit. Skötbordet är också riktigt snyggt. Det är så roligt att handla och planera innan bebisen kommer. Sen är det dags att njuta av bebistiden…Det går alldeles för fort. Jag känner nu när vi bara har ett barn kvar hemma att tiden verkligen har rusat iväg. Jag har varit sjuk ända sedan vår minsta föddes, 14 år. Det har blivit många operationer, felbehandlingar, trauman, smärtor..ja det har banne mig varit tufft, fast värst är det nu när jag inte har benen kvar.
  Ha en underbar kväll…

 5. Ljuvligt! Tänk nu är det inte långt kvar tills den lille/lilla kommer, wiiiii! Så himla spännande :))
  Tror det blir en liten pöjk 😉 Så nyfiken på vilka namn ni väljer mellan, har du nämnt det nån gång redan kanske?

  Hoppas du får en mysig sista magtid, och trots järnbrist och trötthet hoppas jag du njuter.
  Natti natti finis

 6. Blev lite förvånad då det här inte är samma skötbord som du la ut på bild för ett tag sen. Ångrade du dig eller skickade de fel bord? Jättefint i övrigt, gissar på en liten pojk 😉

 7. Så ljuvligt!
  Inte långt kvar nu. Det var om jag minns rätt ditt första snitt? För ganska exakt ett år sedan fick jag veta att jag skulle bli snittad- något jag absolut inte ville. Men det blev så så bra!
  Kan tro att man ”njuter” än mer av ett snitt om man haft tuffa förlossningar innan.
  Stort lycka till när det är dags!

 8. Sååå vackert och elegant! Glad första Maj på er, trots att du knappast orkar med så mycket festligheter 🙂

 9. Tycker du har fått det så fint i bebisens rum! Gillar med (som många andra här..) planet-mobilen! Så annorlunda mot vad man annars hittar till barn 🙂

Comments are closed.