DRÖMPLAGG FRÅN BUBBLEROOM

.

.

.

IMG_5333-2

.
.

Mina nya heels från Bubbleroom!

.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

.

Här kommer lite pics på några sköna ting som jag funnit inne på Bubbleroom.se! Fick i uppdrag, ytterst höggravid och grandios, att finna en egen favvostyle med ett par produkter från några av deras egna märken. Fastnade direkt för en skön silkig skjortklänning i en av de mest smickrande och somriga färger som finns; aprikos…

.

.

.
IMG_5262
.
.

Denna klänning från kan jag ju även använda sen även utan ”bula”, antingen lite neddressad med ett par sandaler och slängd över bikinin när vi ska till stranden eller också som ovan och lite mer ”party” med ett par höga klackar.

.

.

.

..

IMG_5308-2-5.

..

.

IMG_5363-2-3

.

.

IMG_5329

.
.

Ä l s k a r de här sandaletterna. Lagom höga och jättefina även till ex ett par slitna jeans och en snygg fräsch tisha och ni finner dessa HÄR.

.

.

.

IMG_5257-3

..

.

Om ni är intresserade av min sköna klänning så finner ni den HÄR.

.

.

.
.
.

Och vet ni, just nu har ni mina bloggisar hela 20% rabatt på alla plagg från Bubblerooms märken Make Way, Model Behaviour, Chiara Forthi, 77th Flea om ni uppger koden PHILIA! Bra va?! (och fri frakt om ni handlar över 299 kr:) Finns massor med just fina somriga klänningar att välja på kan jag lova och allt det som det är rabatt på finner ni HÄR.

.

.

.

Inlägg i samarbete med Bubbleroom.

.

.

.

.

..

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “DRÖMPLAGG FRÅN BUBBLEROOM

 1. Men alltså vilka vackra bilder, vad fin du ser ut och vacker, i din graviditet. Skorna ja, de är ju jättefina också men du är ju helt otroligt vacker. <3 Ha en fin helg.

 2. Imponerande att du kan ha såna skor i slutet av en graviditet. Jag hade fötter som en ballong sista veckan 😃
  Vacker är du iallafall!

 3. njää sånna skor ”klipper av benen” så de ser kortare ut, inte alls smickrande i mina ögon.
  ”Hudfärgen” och remmarna är inte heller vackert i mina ögon…men smaken är som baken..
  Tunikan var vacker!

 4. Hej, där….Jag älskar verkligen färgen, aprikos. Det är sommar för mig, det är så snyggt när man har solbränna med den färgen. När det gäller skorna så skulle jag så gärna bära dem, de är verkligen snygga. Men då är det där med ben igen, jag har ju inga så då är det svårt att sätta på sig skor. Jag har inte vant mig vid det riktigt ännu. Saknar att kunna klä upp mig, sminka mig och till sist glida ner i ett par lyxiga skor. Jag avskyr min sjukdom mer ibland och detta är just ett sådant tillfälle. Dessutom har jag haft återblick och sammanfattning på min blogg idag. Nya läsares önskemål, men det var jobbigt, många tårar blev det. Vissa av händelserna är långt ifrån bearbetade, det kände jag idag…
  Tack för en helt fantastisk blogg. Kram till hela din underbara familj

Comments are closed.