TODELOOOO

.

.

.IMG_5768-12

.

.

Voila – lite precis nytagna pics från bebberummet denna majkväll!

.

.

.

.

Hej bloggisar!

.

.

.

.

Ojojoj vad dagarna liksom flyter ihop just nu och jag har ingen koll på vad klockan är eller knappt vilken veckodag! Bara full fokus på den där uunderbara lilla korven vi fått och som just nu ligger och sover i djupt a la mjölkkoma tvärs över min mage här i soffan:) Än så länge är vi bortskämda men en riktigt duktig och lätt bebbe som äter jättebra och gärna och vaknar en gång per natt för ett mål men det där kan ju ändras (erfarenhet av tre ganska olika bebispersonligheter sen tidigare)

.

.

.

.

IMG_5786-5

..

.

..

.

Nu är ju H pappaledig och det känns så himla skönt och roligt att ha honom här hemma pysslandes:) Jag är ju fortfarande något begränsad när det gäller att röra mig pga av snittet (som fortfarande nyper ordentligt i magen så fort jag gör något minsta ansträngande) så just nu är jag en ganska bortskämd nyförlöst mamma här och vi delar på att ta hand om vår lilla guldklimp. Mysigt mysigt.

.

.

.

.IMG_5789

..

.

.

..

De fina stjärnkuddarna i fåtöljen nya och de kommer från märket no 75 (samma märke som stjärngirlangen som hänger i alkoven) och dessa köpte jag på The Happy Hill som råkade skicka en strl för liten av den ena kudden och när jag påpekade detta så var de så gulliga och lät mig behålla den lilla stjärnan och postade den större jag beställt på momangen. Det kallar jag kundservice! Det fina elefanthuvudet från Brigbys är en present och läslampan på väggen som jag hittade på Sävedalens belysning är jag så himla förtjust i (såg den precis i programmet Toppmäklarna här:). Sprider ett urmysigt sken på kvällen när man sitter där (märket är svenska Pholc) och stort gilla på de diskreta mässingdetaöjerna. Fåtöljen har jag tipsat om tidigare (den är från Ikea men med nya ben från Prettypegs)
.
.

.

.

.

Nu ska vi planera lite semester och sommarveckor här och jag önskar er alla en fin kväll!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

23 kommentarer till “TODELOOOO

  1. Mys!! Längtar tillbaka när min vilda Agnes var nyfödd ibland. Den tiden är så speciell. Ha en fin dag!

  2. Er lille kille har nog Sveriges finaste barnkammare:) Ner till minsta detalj.
    Önskar Er en fin torsdag!

    Kram Susanne

  3. Fint rum men det är ju mest för dig själv, barnet behöver ju inte det där på minst ett år. Men det är kul att titta på dina fina bilder.

  4. Stort grattis till er lille prins!
    Underbart rum!
    Skall bli spännande att höra vilket namn han fått!
    Kram Jenny

  5. Hej härliga du!
    Ville bara tacka för en fin blogg eftersom jag kikar in så ofta utan att lämna någon kommentar 🙂
    Ha en bra dag!
    Kram <3

  6. Det är rena drömmen! Du är så fantastiskt duktig på att inreda! Fortsätt mys i er lilla bebisbubbla.

  7. Hej!

    Jag vill bara tipsa om en tävling som pågår hos oss på Babyshop just nu – ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

    Jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av att delta i tävlingen! Nominera din blogg här http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/ så kan du vara med och tävla. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

    Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

    /Sofie på Babyshop

  8. Hej fina! Såg på Insta att det inte var på topp😢…
    Det kommer ordna sig..
    Varm stor kram

  9. Hej P
    Prova kinesiotejp hos sjukgymnast. Läker och gör att ärr inte stramar så mycket. Om du duschar kan du torka tejpen med hårtork. Googla kinesiotejp! Tror det kan hjälpa dig! Stor krya på dig från Anna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg