TID FÖR TRÄDGÅRD

.

.

.

IMG_6126
.
.

Tadaaa – min nya tjusiga vattenslang med mässingsdetaljer hänger på husväggen! Genast en myycket mer fancy känsla att vattna rabarbern med denna:) (Tror märket heter Garden Glory)

.

.

.IMG_6125-3

.
.

Älskar tiden ute på gården just nu, när det maffiga japanska körsbärsträdet är i full blom.

.

.

.
IMG_6086-2
.
.

Allt är så där tokgrönt och fräscht…

.

.

.

IMG_6113-2
.
.

Och päron och äppelblom snöar på gräsmattan..

.

.

.
IMG_6122
.
.

Och tulpaner – finns det något finare i en trädgård? Hann inte sätta ner några nya lökar i höstas (var ju så helt inne i min må-illa-som en-tok-preggo-koma då) men de finingar jag har satt tidigare säsonger blommar om i år igen som tur är. Lila och vita och plommonfärgade och fransiga och franska och liljeformade – me l i k e.

.

.

.

IMG_6120-2

.

.

Så ska jag snart så lite nytt i pallkragarna och köpa fint till krukorna och piffa!

.

.

.
IMG_6130

.
.
.

På muren som ligger vid garagenedfarten är det ett organiserat virrvarrkaos:) Vintergrönan trivs super där och samsas med daggkåpor och murgröna och några andra marktäckande sorter som jag glömt namnet på.

.

.

..

.

.

Tjingeling snyggingar!

.

.

.

.

.

Denna helg är den stora danshelgen här hemma! Både Lolo och Bea går ju på Balettskolan (i flera olika kurser som jazz och klassisk tåspets och modern osv) och varje år är det stoor dansuppvisning med fyra föreställningar både lördag och söndag och tjejerna har flera olika nummer (Lolo har 7 i varje!) Allt detta är myycket seriöst kan jag lova och tas på största allvar av duktiga fröknar och elever. Ombyten och kläder och make-up och frisyrer ska fixas och vara perrfekta (och föräldrar servar och fixar mat och skjutsar fram och tillbaka till teatern. Fast inte jag – jag har gosa hemma med nyfödd bebbedispens detta år:)

.

.

Så nu ska jag fixa håret på liten Beabus inför kvällens show här (hon är så taggad skatten:)

.

.

.

Hoppas ni har en fin lördag raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “TID FÖR TRÄDGÅRD

 1. De fina svarta fotöljerna som man skymtar på en av bikderna, varifrån är de?

 2. Er trädgård är verkligen alldeles underbar!! 😍🙌🏼🌸🌳🌷🌿

 3. Underbart fint!!
  Vad har ni för NCS kod på fasaden på huset?
  Kram till dig

 4. Du måste ju vara värsta super morsan. Fyra ungar, en hund, ett perfekt hem och dessutom har du gröna fingrar och en perfekt trädgård. Ja, och sen ser du ju själv alltid fräsch och snygg ut också. Orättvist 😅 Hur fixar du allt.. Kan du inte ordna en kurs 😀. Fantastiskt fint!! Njut dagen! Kram

 5. Haha, skrev i fredags att jag behöver precis en sån slang, fast vit 😉 När vår gamla gick sönder så köpte min darling en knallgul, innan jag hann kläcka att jag faktiskt bryr mig om hur den ser ut. Hänger fullt synlig på vår gavelsida..
  Den grå satt som en smäck där hos er, smälter in fint.

  Oj oj så fullt upp dina flickor har idag, hoppas det går super och att de har sååå kul!
  Kram och mysig söndag till dig,
  Catta

 6. Åh det ser verkligen underbart ut, vilken trädgård! Så idyllisk:)
  Hoppas föreställningarna går bra! Själv jobbar jag som danslärare och har precis avslutat terminen med dansföreställningar från onsdag-lördag. Helt slut som artist nu vill jag lova;) Men så duktiga och fina elever!:)

 7. Du har en helt fantastisk trädgård! <3 om vi nånsin hittar rätt hus att sälja vårt nuvarande för så ska trädgården se ut som er 😉 Den lilla "ön", hur har ni gjort längs kanterna på den; sitter det någon form av metall-kant eller liknande? Tycker gräsmattan knaprar in på allt så fort man inte är där…!
  Kram från Örebro

 8. Undrar precis som Elin vilken NCS färgkod ni har på huset. Det är ju ”måste-tvätta-skrapa-målahuset-tid” nu.
  Ha en härlig dag :-))
  Kram från Göteborg

 9. Verkligen en vacker trädgård, perfekt lummig lite parkliknande.

Comments are closed.