HEMMA IGEN!

.

.

.

IMG_6060-11

.
.

Just nu i vardagsrummet! På soffbordet (som är en riktig favorit) står några kvistar päronblom och utanför fönstret tronar byggnadsställningen…Inte så tjusig men snaart är de klara på utsidan våra duktiga snickare/plåstlagare (de har bytt tak+ pannor + all plåt och snart ska jag visa er också hur bra det blev:)

.

.

.

.

,

Heeeej söndagskväll!

.

.

.

.

Då var vi hemma igen! Yes just nu sitter vi och myser på var sitt håll här i vardagsrummet och lyssnar på jazz och funderar på middagsmaten.. (lutar nog mot hämtpizza denna söndagskväll – inte mig emot direkt som just nu är hungrig som en varg typ non stop. Det är jag och Maurits som vill äta j ä m n t 🙂

.

.

Idag har vi ju varit på dansshow och Lolo och Bea var båda så himla duktiga så klockorna stannar och det är en mycket stolt mamma här kan jag lova. Lolo är faktiskt fortfarande kvar på Culturen och kör sin allra sista föreställning fortfarande men snart är hon hemma hon med och då ska vi ha en riktigt mysig kväll tillsammans med film och H´s specialpopcorn (lite måste man ju fira lite extra när det varit uppträdande och säsongsavslutning)

.

.

.

Hoppas ni har en riktigt skön vårkväll vad ni än gör!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “HEMMA IGEN!

 1. Hej
  Tänkte fråga var det fina bäddsettet med fåglarna är ifrån , så gulligt

 2. Låter så mysigt! <3 Sån skön feeling hos Er!
  Fortsatt trevlig kväll!

  Kram

 3. Morris är ju ett jättefint namn, eller Moltas supergulliga och fräscht

 4. Sååå himla fint! Hela förra våren hade vi byggnadsställningar runt vårt hus, drygt!

 5. Ert vardagsrum är fantastiskt!!! ⭐️ Och förstår att du är stolt som en tupp!
  Ha en underbar kväll!

Comments are closed.