BÄSTA KÖKSSTOLARNA

.

.

.

IMG_6151
.
.

Nu har de äntligen kommit – våra nya suveräna köksstolar! Kände att vi behövde ett par lite nättare och enklare stolar i köket och som är lätta att göra rent och flytta runt (nu när vi är småbarnsfamilia igen:) Gärna med en lite modern touch och med bra tålig kvalité och som inte kostar en förmögenhet.. De fick ju inte vara för rara och inte heller för moderna i vårt lantkök och till slut fann jag dessa perrrfekta som är en variant av den klassiska pinnstolen och som jag inte sett någon annanstans tidigare (bara en sån sak!)

.

.

.

IMG_6139

.

Stolarna är lite grå/blå och så fina och matchiga med våra elementskydd. Märket på dessa är Stolab och de är köpta på Länna Möbler (finns många fina färger) .

.

.

IMG_6145-6.

.
.

Och Kvistlampan, som jag visade även i förra inlägget, har nu fått flytta in i köket och vara tjusig (jag har en annan plan till vardagsrummet…)

.

.

.

.

.

Tjingeling snyggingar!

.

.

.

.

.

Sommar, sommar, sooommar – t a c k för att du kom tillbaka! Så himla härligt väder har vi haft denna måndag här i vår Småstad och vi har varit ute nästan hela dagen och jag har minsann fått lite solbränna på kinderna (och det behövdes efter allt ”nestande och bebisboande” jag ägnat mig åt inomhus den senaste månaden:)

.

.

Nu ska jag ta och boka lite färjebiljetter till Gotland för yes, det blir en tur till den underbara öjn i sommar igen som vanligt! Vi hade liite småtankar att åka till Normandie istället detta år men det hade visst andra i familjen också (vi delar på att vara på gården där nere med mamsen och papsen + mina två bröder + familjer och ibland vill alla vara där exakt samtidigt. Det finns sovplatser för två stora familjer men dessa räcker inte alltid till ändå:)

.

.

Så ska jag försöka hitta på något lite småroligt som vi kan göra med tjejerna runt skolavslutningen (och lilla Morris ska också med så klart). Trulle ska då till Frankrike (ja till Normandie med morfar och morbröder) och vi tänkte göra en utflykt ett par dagar och ni får gäärna tipsa vad man kan göra för något kul och eller spännande med en 7-åring och en 12-åring och som inte innebär för mycket meck eller för lång resa. Just nu står det bara helt still när det gäller fantasin när de gäller sådant känner jag..

.

.

.

Önskar er en fin kväll så ses vi imorgon igen vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “BÄSTA KÖKSSTOLARNA

 1. Ursnygga stolar och de passar ju perfekt i ert ursnygga kök… !!!
  Å härligt med Gotlandsbesök. Det blir en snabbvisit för mig o dottern under Almedalsveckan när jag ska tala vid ett seminarium 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

 2. Jag undrar vad det är för bebisinsats ni har på Tripp trapp stolen? Har googlat hela kvällen – men hittar bara en där bebisen typ sitter =) Jag vill ha en som ni har – för den går att använda på en gång..??!? Vår bebis beräknas inom kort – så det vore supersnällt om jag fick svar, så jag kan klicka hem! Tack för en härlig inspirationsblogg! Extra spännande nu då vi också utökar familjen! Kram på dig

 3. Så snyggt!
  Din blogg är verkligen unik, du följer din stil och andra följer dig.
  Tror lampan som ska upp i vardagsrummet, kommer vara outstanding.

 4. Hei 😄 å så fint, de andre stolene var også fine, men såg vond ut å sitte i. Elsker våre Wales, de er veldig god å sitte i, veldig gøy å følge deg, gratulerer med lille maurits, så finn liten gutt, har fulgt deg i årevis, klem

 5. Liseberg och Göteborg är alltid ett säkert kort och barnvänligt när man har barnvagn och typ halva huset med sig….karuseller för tjejerna och ni kan spatsera runt m vagnen o fika på de mysiga små ställena på Liseberg…fast det blir ju en bit att resa!! Men vi ska dit i sommar m våra 4 barn 16-3 år och kör 26 mil enkel resa fr Hörby, Skåne. Eskilstuna och Parken Zoo är ett annat tips och Eskilstuna i sig är en fin liten pittoresk stad med fina små trähus och mkt små butiker och bara så där mysigt!! kram Birran i Hörby

 6. Det där var super tjusigt, tyckte faktiskt att detta var ännu finare! Har också haft klassiska vita pinnstolar i vårt gamla kök!

 7. Snygga! ”Inte kostar en förmögenhet” – 2600kr PER stol är väl inte pizzamoney för de flesta precis…även om jag fattar att du har specialpris från Länna, låter bara så ”diva”. Har själv Lilla Åland och är jättenöjd (men jag byter heller inte designstolar varje halvår…).

 8. Men Åhh vill ha ditt kök! Jag tycker pinnstolar är så snygga dessa var riktigt snygga också! Själv vill jag bara slänga ut vårt köksbord och köpa nytt men det får nog vänta lite :-).

 9. Tjuuuusigt! Men du, lampan du hade här innan, om du inte ska ha kvar den så vill jag gärna köpa den, snälla snälla! Stolarna då, vart tar de vägen? Kanske kan få flytta till mig de med 😉 Om de funkar utomhus vill säga, behöver nya matstolar till utsidan.

  Åk till Götet kära du, här finns ju massor med skoj 🙂

 10. Hej! Jag tycker att ni har så fin färg på era köksluckor. Vill du lämna ut färgnumret?

 11. Det var länge sen Cooper syntes till! hur har han tagit det med eran lilla prins !?

 12. Kolmården kanske? Finns något för alla smaker och Vildmarkshotellet ska visst vara fint med tillgång till spa, kroppsbehandlingar och så vidare.

 13. Det var fina klassiska stolar.

  Men när du skriver att det inte ska kosta en förmögenhet, tycker du inte att 12 000 kr är ett rätt bra pris ändå för 4 pinnstolar?

  1. Allt är ju relativt, jag tror Petra utgår från sin ekonomi och ur hennes mått mätt så kanske inte priset på stolarna är mycket. Hon kan ju inte utgå ifrån andras levnadsstandard utan bara utifrån sin egen. Och det måste ju varje person få ha sin fulla rätt till.

 14. Hej! Tack för en mysig blogg och grattis till er lille prins.
  Jag har en fråga till dig som du ev. kan hjälpa mig med som van gotlandsboende. Vi vill gärna åka till Gotland och har en liten 8-månaders tjej. Kan du rekommendera var det är bäst att bo och även om det finns något bra boende dit vi kan åka några familjer. Tar tacksamt emot alla tips 🙂

Comments are closed.