SÖTT TILL SMÅ PRINSAR

.

.

.IMG_6191-4
.
.

När Trulle var bebbe var det verkligen svårt att hitta söta bebiskläder till pojkar! Beställde hem lite rart från Frankrike (ni vet Petit Bateau, Floralin och Bonpoint) men annars var det mest kläder med ränder eller killiga tryck. But those were the days – nu finns det ju huur mycket fint som helst även till bebisgossar! Vill att Maurits ska ha mjuka färger och mjuka material och praktiska kläder (dvs inte små skjortor som åker upp i armhålorna eller byxor som åker ner i knävecken:)

.

.

.
IMG_6189
.
.

Tokgillar märket Newbie från Kappahl (och nope jag har inte fått ett öre betalt från dem för att tycka det) Praktiska, välsydda och toksöta kläder till bebisar som inte kostar ”skjortan”. Ett verkligt tips om ni har småbarn/bebisar och råkat missat dessa små plagg! Ovan ser ni kanske inte det allra mest praktiska ifs, en galet söt liten sjömansbody, men jag kunde bara inte stå emot (Tror att denna fina lilla body kostade typ 170 kr)

.

.

.
IMG_6182
.
.

Beställde hem lite mer sommarfint till lilla prinsen som blir perfekt när vi ska leva öliv om några veckor. Fiskar och båtar och toksöta minisnickisar.. l o v e it.

.

.

.

IMG_6193

.

.

Något annat toksöt är ju denna lampa som jag köpte för ett tag sen till bebisrummet – en stor mullig nattvariant i form av en guldflugsvamp! (märke Heico från Sävedalens)

.

.

.

.

Hello raringar!

.

.

.

.

Åååh vilken fantastisk skön dag jag haft idag! Förutom att det var typ årets varmaste dag så tog H Morris ett par timmar och jag åkte ner till Harmoniq på stan och körde en helmammarenovering (såå välbehövligt). Fick nya fina fransar, microneedling, ansiktsbehandling och fräscha sommarnaglar – bortskämd som bara den mao och det var precis vad min kropp och knopp ropade efter (min mage har tyvärr inte läkt än så jag mår fortfarande ganska kymigt faktiskt. S å himla segt..:S)

.

.

Och tack rara för utflyktstips i samband med skolavslutningen förresten! Vi fick faktiskt ett tips om att ta en liten cruise till Finland med tjejerna så det ska vi testa. Har själv bara varit på kryssning en gång i hela mitt liv (och ja, den minns jag knappt om jag ska vara ärlig haha) och tänkte att det måste ju vara superbra med en liten bebbe på en båt, om det inte blåser full storm men då får vi väl avboka:) Snabbt att ta sig till Stockholm och sen enkelt och smidigt med allt inom räckhåll och mycket för tjejerna att göra på båten. Hoppas att de ska gilla:)

.

.

.

Nu ska jag kolla på ett av mina favvorprogram nämligen Million dollar listing! Det och programmet Toppmäklarna på 5:an är ju bara de bästa (äälskar Fredrik Eklund och var faktiskt bjuden på hans och Esnys glammiga sommarfest just ikväll som hade varit så tokkul att gå på. Men här sitter jag högst oglamorös med bebsikräks på ena axeln och stort plåster på magen i mjukisen istället:)

.

.

.

Ha nu en fin kväll snäckor så ses vi imorgon!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “SÖTT TILL SMÅ PRINSAR

 1. Älskar också newbie men håller inte alls med om att de är praktiska. Tröga träknappar och dålig stretch i tyget men fantastiskt söta.

 2. Vilka fina kläder! Har köpt en hel del Newbie genom åren och vet ju om att det är väldigt populärt. Men tyvärr har jag blivit besviken på kvaliteten flertalet gånger, framförallt att kläderna blir noppiga fort. Hoppas du får bättre erfarenhet från dessa kläder! Söta är de ju verkligen!:)

 3. Vad är väl en glammig fest mot bebismys i mjukisbralla😉? Jättefina kläder till lillkillen..numer finns det ju tokmycket fint att välja på😊
  Stor kram till dig

 4. Det finns verkligen hur mycket fint som helst till småkillar dessa dagar. Newbie och Zara är favoriter! Jag är just hemkommen från vår stuga ute i vildmarken, som är så långt ifrån våningarna i Toppmäklarna man kan komma;) Så jag ska nu lägga mig med datorn och se ”ikapp” senaste avsnittet för att få lite perspektiv:) Sov gott!

 5. Kul med färjan till Finland. Jag kommer från Finland och har pluggat sex år i Åbo för länge sedan. Blir det en kryssning eller ska ni till Åbo eller Helsingfors också? Det är inte lika blåsigt mellan Stockholm och Åbo jämfört med Stockholm-Helsingfors.

 6. Barn gillar båtarna, där finns i alla fall mycket kul till dem. Och god mat för alla. Och lite shopping också. Viking line eller Silja Tallink? Åbo eller Helsingfors? Och satsa på en fin hytt!

 7. Jag upptäckte också KappAhl och Newbie när min älskling var ny i världen. Känns klart bäst med mjuka färger på de små. Hoppas du även provar något mjukt rosa till er lille, han skulle vara så fin i det med sitt mörka hår. Dessutom har du en enorm möjlighet att skruva lite på genusfrågan om vad våra små ska passas in i för mallar.

 8. Så fine babyklær. Men må også tilføye at Lindex også har mye fint til babyer…måtte titte litt i babyavdelingen her en dag bare for at der var så mye fint, selv om jeg ikke har baby lenger…og Lindex synes jeg har veldig god kvalitet på klærne iforhold til KappAhl og H&M. Handler mye der til jentene mine 😊

 9. Underbart söta! Måste tipsa om The White Company som har en barnserie som heter ”The Little White Company” med ljuvliga barnkläder (samt en del inredning) i underbar kvalitét. Supersnabb leverans från UK och fraktfritt över £50 har jag för mig.

 10. Hojta till ifall ni behöver tips på program / mat i Helsingfors! 🙂

 11. Kappahl har verkligen lyckats att ta fram prisvärda ,fina plagg i Newbie . Att plaggen skulle bli noppriga har inte jag märkt efter 2,5 års användning . Det kan ju också bero på hur man väljer att blanda när man tvättar . Han kommer bli superfin era son.
  Verkligen synd om dig att det blev så illa med ditt snitt när du valde att göra kejsarsnitt , tyvärr kan man ju inte vrida tillbaka tiden och sett hur en vanlig förlossning blivit för dig. En sak du får tänka på är att du nu är äldre och kroppen läker sämre , men ät så näringsrik och varierad kost det hjälper läkningen. Njut av stunden med den lille den kommer inte igen. Städning och handling , tvätt och annat kan ni ju köpa in dom tjänsterna.

 12. Vilket fartyg åker ni med? Det verkar vara en djungel! Tips tips. 😉

 13. Så nydelig rom! Jeg må bare anbefale deg å se på serien hele Norges kvinnelige befolkning er opphengt i. Serien er norsk, men veldig bra. Gå inn på Skam.no og nyt serien når du har tid🤗🤗🤗

 14. Håller verkligen med om Newbie, så himla söta kläder. Den där lampan har jag köpt som present en gång till tjejernas kusin!

Comments are closed.