RAGDOLLRAPUNZEL

.

.

.IMG_6214-3

 

.

.

Jag – en Ragdoll! Ja jag känner mig faktiskt lite som just en ”trasdocka” dessa dagar för jag har ont i magen av det där dumma snittet som inte vill läka (blä, vad snubbigt det är). Går fortfarande allra helst klädd i mjuka sköna mjukisplagg i trikå som inte sitter hårt och ovan ser ni ett snyggelisnyggt set som jag älskar och som passande nog kommer från nya favvomärket… Ragdoll:) (Finns mycket snyggt därifrån i butiken Elsaleonie)

.

.

.

 

IMG_6268

.
.

IMG_6263

.

.

Har av förklarliga skäl inte kunnat motionera ett endaste litet dugg och det stör mig mest av allt med mitt oläkta sår på magen…Vill bara uut och gå långa sköna promenader med vagnen och röra på mig och drömmer om att få träna löpning igen. Har ju inte tränat någonting alls sen typ augusti och det känns… Som tur är så har jag en kropp som är ganska stark och tålig i sig och trots att jag (självklart) är ganska lös och otight i princip överallt så har jag inte ont någon annanstans än just i magen och fast jag inte rört på mig alls så är det ju ganska fantastiskt hur mammakroppen fungerar ändå. 3 veckor sen snitt nu och man är ju hela 44 år och har fått fjärde barnet och jag känner ändå kontakt med magmusklerna igen där bakom allt det ”mjuka” och det är 6 kg kvar till ”ursprungsvikt” (och då lever jag mest på mumsiga Jureskogburgare, enorma lattes, smaskiga salmiakplopp och favoritgodiset frizzflaskor:)

.

.

 .

.
IMG_6259
.
.

Trots att man är lite trasig och trött så är det viktigt för mig iaf att känna mig fräsch som bebismamma ändå. Bara bara för min egen skull. Förutom att mysa runt i fina mjukisar med Maurits så smyger jag gärna hemifrån en liten stund till och njuter lite mammaegolyx på salong när jag hinner. Häromdagen var det ansiktsbehandling och fransar och naglar som fixades och det var bara så himla skönt. Sen såg jag ju till att fixa håret precis dagen innan förlossningen och satte då i nya extensions från Rapunzel nere hos Harmoniq. Verklig härligt med ett tjock fint och lagom långt svall som är fint i sig själv och inte behöver mycket styling alls (extensionsslingorna är lika långa som mitt egna hår och fyller mest ut) Något annat vardagslyxigt är ju schyssta produketr när det gäller hud och hårvård och bra make-up och jag tänkte återkomma med innehållet i min make-upväska lite senare om ni önskar. Gjorde nämligen en riktig rokad i sminkdiskarna för ett litet tag sen och köpte nya och superbra produkter (Allt mitt smink kom nämligen bort då virriga jag glömde min make-upnecessär någonstans..)

.

.

.

.

.

Todeloooo mes amis!

.

.

.

.

Hoppas ni har det fint i regnet vänner! Här är det bara bra och jag ska strax kila ner i källaren igen (det är ett väldigt kilande mellan vind och källare just nu) och kolla vad hantverkarna gjort dä nere idag. Det börjar iaf likna någonting nu, även om det tar tiiid (vattenrör som läcker och som behöver bytas ut och avlopp som måste fixas och el som måste dras om och väggar som måste lagas och muras osv osv, gaaah) Vi har ju inga tvättmaskiner heller eftersom tvättstugan inte existerar i nuläget (den görs nämligen om totalt) och vi får alltså åka till mamsen och papsen våning och tvätta varje tvätt… Som tur är ligger den inte så himla långt bort, bara ett par minuter med bil, men det är minst sagt opraktiskt att ha en 3 veckors liten kräkbebbe och ingen tvättmaskin hemma kan jag lova. Yes denna renovering kunde vi kanske planerat liite bättre i tid kan man tycka så här i efterhand.. Men det ska bli helt underbart skönt när hela källarplanet och fixat och fint och fräscht, längtar verkligen massor efter det just nu:)

.

.

.

Nu – en check ner i ”gruvan” alltså!:)

.

.

Ha en finfin torsdag så ses vi snaart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “RAGDOLLRAPUNZEL

  1. Hej Petra!
    Att du ens kan med att visa den sladdriga magen……..jag skojar naturligtvis!
    Du ser ju helt fantastisk ut i kroppen!
    Vad härligt med lite egen lyx och att få känna sig fin gör ju precis som du skriver att man mår så mycket bättre!
    Kram Monica

  2. Jättefin som vanligt är du! O vilken mage, o My om jag haft den när min bebis nr 2 var 3 veckor😍! Kul m kläd o sminktips behövs lite sånt uppiggande såhär i regnrusket! Hoppas d blir bättre m snittet, sköt om dig o din fina familj. 🙂 tack för all inspiration du sprider:)/ Marie

  3. Å, ser fram emot tips på make up! Har själv inte uppgraderat sminkväskan (bortsett från nya mascaror) sedan första barnet kom för nästan fem år sen! Tack för en inspirerande blogg! 🙂

  4. Så snyggt. Och så fin du är. Själv är min mage helt förstörd efter 2 graviditeter nära inpå och världens fulaste längsta snitt som gör ja får magen över nästan 😣 hoppas ditt snitt läker snart nu 💕

  5. Du är så härlig som alltid bjuder på dig själv!❤️
    Du ser sååå fräsch och snygg ut!

  6. Du är fin som du är!! Hoppas det onda i magen försvinner illa kvickt, så att du kan börja röra på dig lite mer. Om inte annat, för att man blir så mycket gladare när man tränar tycker jag. Jättekul med tips på smink! Det är ju en djungel därute. Visa gääääääärna! Ha det bra!

  7. Jösses vilka bra gener du har 🙂 Looking fab, hoppas läkningen sätter lite fart bara! Förstår din längtan att komma igång med promenader i försommarvädret, men i väntan på det kan jag tipsa om appen mammamage – jättebra för att suuupersoft komma igång med att hitta och stärka de inre uttöjda musklerna!

  8. Hej fina! Petra! Jag har letat i en timme i din fina blogg efter köpstället på den söta stjärnljusslingan i babyrummet men hittar tyvärr inte och undrar om du vill hjälpa mig med det? Eller om någon annan vet. Vill så gärna köpa en till mitt lilla barnbarn’! Tack för så mycket inspiration!

  9. Klart du vill känna dig fin även som nybliven 4 barnsmor😍
    Jättesnygga kläder by the way😉

  10. Kul med makeuptips , ännu gladare blir jag att hitta mina egna favoriter (kunde varit copy paste från min handväska) 🙂 minus sensai så den måste jag nog testa. Du och nån annan som läser förstås ska förresten få ett ybertips på primer för ögonlocken. Jag är tokkänslig och har problem med att alla snygga ögonskuggor lägger sig i veck o ramlar ner under ögat- svinfult!! Har testat några dyra primers, men Lumenes ögonskuggsprimer får 10 solar! Lumenes kajal sitter också tokbra , har även här testat en del dyra varianter som fått åka i soporna..
    Tack för trevlig blogg och hoppas att du läker snart så du kan njuta ännu mer av din bebbetid 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg