SOMMAR SOMMAR SOMMARREA

.

.

.

image
.
.
.

Tjingeling!

.

.

Kikar in en snabbis för att bara tipsa om att bästa butiken när det gäller märkeskläder till barn och tonåringar, Kidsbrandstore, idag kickar igång sin fantastiska s o m m a r r e a! 20-50% på allt* i butiken! (*gäller ej höstnyheter) I butiken finns märken som Gant, Levis, Barbour, Tommy Hilfiger, RL mfl mfl och jag ska själv passa på att fylla på skatternas sommargarderob (bästa att skynda på så man inte missar något nu:)

.

.

Happy shopping kära läsare!

.

.

I samarbete med Kidsbrandstore.se

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “SOMMAR SOMMAR SOMMARREA

 1. Hej Petra! Är en läsare som verkligen gillar din blogg men märker att jag tyvärr kommer tillbaka mer och mer sällan och det det beror på är att bloggen inte är mobilanpassad! Läser oftast på bussen etc men det är ganska jobbigt att behöva zooma in och trixa för att kunna läsa på en liten skärm. Snälla fixa detta! Kram

 2. Älskar din blogg!
  Men blev fruktansvärt besviken hur du ser på djur
  Är det så enkelt att skaffa och sedan lämna bort när det kommer en ny familjemedlem, var inte han också en del av familjen?
  Jaa som en sann djurvän är det svårt att förstå men det är erat beslut

  1. Jag fick också en obehaglig magkänsla…varför kan du inte bara berätta sanningen? Varför vara så hemlighetsfull? Det får dig bara att framstå som en person som tröttande på hunden när det kom en baby till familjen. Inte ok någonstans. Stackars hund.

   1. Ni vet ju ingenting om deras beslut så vad ger er rätten att tro det värsta och dessutom mage att skriva det här? Petra bad sina läsare på Instagram att respektera deras val och genast går ni in hit och kräks lite…. Trist!

  2. Men vart någonstans har hon skrivit att det var ett lätt beslut att lämna bort hunden?
   Det var ju såklart tråkigt för hela familjen. Men om det var pga allergi så går det inte att behålla den. Hunden har det säkert jättebra i den nya familjen också. Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig och man är ju inte någon sämre människa för det? Eller?

 3. Det är ju alltid olyckligt när ett djur måste byta ägare, men om man blir överraskad av en graviditet och redan har tre barn tycker jag att det är förståeligt? Eller hur?

 4. Man har ingen rätt att döma någon utan att veta fakta.
  Men samtidigt så skapas spekulationer om man inte skriver ut anledningen.
  Är det allergi, förstår alla. Har de inte tid, blir hon påhoppad.
  Det viktigaste är att hunden har fått det bästa för den. Å har du inte tiden för ditt djur som den kräver och behöver, så är det oerhört osjälviskt och fint att ge den ett hem som den förtjänar.
  Det finns så många djur som far illa av att inte få det de behöver i kärlek motion och omtanke.
  Alla är olika och alla känner olika och vi prioriterar olika.
  Så döm inte någon utan att veta varför.

Comments are closed.