VI ÄR I VÅRT SOMMARPARADIS

.

.

.

IMG_7414
.
.

IMG_7425-3
.
.
IMG_7399
.
.
IMG_7400-3
.
.
IMG_7419
.
.
IMG_7404.

.

IMG_7398-2

.

.

IMG_7428-4
.
.

IMG_7426-2
.

.

IMG_7405-2
.
.
IMG_7412-2.

.

.

Nu är det sommar på riktigt!:)

.

.

.
.
.
.

Hello sunshines!

.

.

.

Yes,yes,yes, nu är vi tillbaka på Gotland och på världens finaste plats (enligt mig då:) nämligen mina föräldrars sommarpärla vid havet på norra ön! Älskar att var här och får alltid en så skön känsla i hela kroppen efter någon dag – känslan av t o t a l avkoppling och relax… Sen är det ju så vackert överallt så man tappar andan nästan och man mår verkligen b r a av det som är vackert:)

.

Här kommer vi nu vara i minst tre sköna veckor och har inga direkta måsten alls. Mest bara promenera och äta massa Rutebullar och bada i havet och spela spel och sola och gosa bebbe och gotta oss. U n d e r b a r t.

.

Tyvärr har jag inte kunnat uppdatera er tidigare då jag lyckades strula till tekniken ordentligt (ska inte tråka ut er med detta men grrrr för trasiga minneskort och minneskortläsare) och har nu fått låna pappas kamera och imorgon bär det av till Visby för att köpa nya teknikprylar och jag tror jag ska passa på att köpa mig en ny Mac när jag ändå är igång för min är såå trög, utsliten och gammal och så kan vi ju inte ha det. Måste ju kan titta in till er snabbt och enkelt inte sant??:)

.

.

.

Ha nu en härlig sommarkväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “VI ÄR I VÅRT SOMMARPARADIS

 1. Åh, din mamma o pappa är verkligen duktiga på att fixa en underbar trädgård. Om du har tid och vill vore det underbart med ännu mer bilder av trädgården. Gillar att få tips på fina saker att fixa i trädgården.
  Ha en fin kväll

  Åsa

 2. Hej och hej då!
  Cooperlicious, världens snällaste finaste hund (dina ord) platsade inte i ert liv längre men har fått världens finaste unga matte med flera hundar och planer på hunddagis. Jaha. Men jag känner mig, på något konstigt sätt, fullständigt övertygad om, att det var DITT beslut. Kan inte ens tänka mig att dina tre större barn, tyckte detta var den bästa lösningen. Vad din H tyckte kan vi ju inte ha en aning om, eftersom det var hans allergi, som gjorde att ni valde just Cooper som familjehund. Hade så varit fallet, hade du säkert skrivit om detta långt innan bloggläsare börjat undra vart Cooper tagit vägen. Jag vet att jag gör dig förb… att ta upp det här och jag förväntar mig inte att det kommer att publiceras, men du ska veta, att min uppfattning om dig har ändrats radikalt och jag lämnar din blogg enbart för att du svikit en familjemedlem, skälet vill du ju hålla hemligt. Fine. Kram till dina barn och jag är säker på att du vet hur detta har inverkat på dem. Det behöver vi inte diskutera. Jag är inget nättroll, jag står för min åsikt, men du har dumpat en helt underbar hund av oklara skäl. Såklart hade du varit öppen om det varit klara skäl. Så hej då Petra Boman, jag önskar din familj all lycka.

  1. Vilken trist kommentar! 😕 Vilket skälet än var till att göra sig av med hunden så är det ju ingen annans rätt att döma. Av någon anledning funkade det inte och tror inte att det var ett lätt beslut. Skäms!

   Ha en härlig sommar Petra! 🌻

  2. Mycket bra skrivet! Har också tänkt på detta så mycket. Känns som hunden var den där lampan eller mattan som inte passade in i hemmet…..Alla Petras läsare är så uppmärksamma med allt hon gör, Kan inte visa något utan att få hur många frågor på var den/det kommer ifrån. Så självklart undrar läsarna vad hunden tagit vägen. Vad tar hon oss för?!

   1. Håller med! VEM ger bort sin hund och familjemedlem? Har nåt tragiskt hänt så kan väl Petra berätta! Då skulle ju folk förstå. Om han t ex har bitit nån i familjen el dyl. Men just nu känns det som om han inte längre ’passar in’, precis som en gammal matta eller en tråkig pryl. Eller att den nya bebben tar så mycket tid att det inte hinns med en valp. Fy sjutton vad arg man blir på folk som behandlar djur illa… :´(

    1. En hund är en hund. Ett djur. Inte en familjemedlem. Det är ju rent löjligt att läsa kommentarer om vad hundar ”tänker” och ”känner”. En hund mår bra om den behandlas väl och det kan vem som helst med gott hjärta ge hunden. Det är INTE knutet till en enda familj. De som sörjer mest är de som lämnar – hunden sörjer garanterat inte, för han får ett nytt sammanhang.

 3. Men hej och hå ”Kerstinmaria”. På sättet du skriver tror jag inte ett dugg på att du lämnar bloggen, för du verkar liksom besatt, på ett riktigt obehagligt sätt. Men för Petras skull, snälla kryp iväg och kom inte tillbaka.

 4. Va fint ni har det på Gotland. Är också nyfiken på Cooper… Och om/varför han fick ett nytt hem? Hade inte uppfattar att ni inte hade kvar honom i familjen.. Var det pga av oro… kring bebisen och stor hund tillsammans kanske? Allergi? Det vore intressant iaf om du ville skriva ett blogg inlägg om detta. Ni har säkert hittat ett jätte bra nytt hem till honom. Kanske känsligt att skriva om. Har själv vovve. Härligt med semester.

 5. Det är så otroligt fint hos er och jag skulle inte vilja ändra på ett gruskorn om jag fick bo där!
  Vilket hotell är mysigast i Visby? Du visade bilder på ett ni bodde på för några år, men jag kan inte hitta det i ditt arkiv.
  Jättekram till dig❤️

 6. Skit i idiotkommentarerna säger jag bara…

  Dina Gotlansinlägg är dom bästa! Det är så otroligt vackert och smakfullt allting! Där förstår jag verkligen att ni trivs :-). Ha en härlig dag!

 7. Men Kerstinmaria… hoppas du inte är på riktigt! Vem är du att döma? Vi har ingen aning om anledningen till att hunden fått flytta till ett nytt hem och har ingen anledning att vara dryga och otrevliga. Skärpning! Oftast är det ju de vuxna som måste ta ett svårt beslut i en familj inte barnen, eller? Nä fram med positiva tankar så ska du se att även ditt liv blir lättare!
  GOTLAND… vilket ställe ni har, fick ett pirr i magen när jag såg hur fint ni har det… herregud, tänk tre veckor i paradiset. Njut nu med alla nära och kära och vädret ser ut att visa sig från sin absolut bästa sida!

 8. Vilket fint ställe ni har på Gotland, hoppas att vi får se mycket inspirationsbilder därifrån.
  ”Kerstinmaria” det är inte ditt beslut, så sluta att oroa dig för Cooper,han har det säkert jättebra.
  Petra , ha en trevlig semester!!
  Kram Anita

 9. Frida Fahrman blev tvungen att ge bort sin hund efter att de fick barn, för att hunden inte kom överens med små barn. Hon fick inga negativa kommentarer eftersom Frida var ärlig och alla förstår att man inte kan riskera att ett barn blir skadat. Det kändes äkta. Men Petras konstiga ocg flummiga förklaring känns bara skum och ytlig…får ont i magen. Stackars lilla vovve. Jag hoppas ni ALDRIG kommer att skaffa ett till husdjur.

 10. Håller med, stackars hund, man vet inte vad djur tänker, han saknar kanske familjen jättemycket och inte trivs där han är nu. Det måste väl finnas tid för både småbarn och hund, konstigt att bara lämna bort hunden så där, det är ju skillnad om folk är ensamma och blir inlagda på sjukhus eller dyl, då kan man förstå det. Men jag tycker bara allt verkar ytligt, att visa upp vackra fasader, dyrbara prylar och inredning, inget känns riktigt äkta.

 11. Hej hej! Har frågat förut var de fina fåglarna på pinne kommer i från, skulle vara jätteglad för ett svar, de är superfina! 😀

 12. Vilka vackra Gotlandsbilder, där skulle jag gärna spenderat 3 veckor ( fast på senhösten när det är svalare och inte så mycket turister på ön, kan tänka mig att det är underbart där även då 🙂 )..

  Läser att Er vovve fått flytta… jobbigt beslut men hundar är ju fantastiska på att anpassa sig till en ny miljö, det är bara vi egoistiska människor som ibland får för oss att vi är den enda som kan ta hand om dem ;-). Låter perfekt att Ni hittat en ny matte som är så intresserad o. engagerad i hundar!

  Ha en fortsatt skön semester!

 13. Hur många läsare har du per dag? Vi som älskar det du skriver och fotar, vi är inte lika bra på att skriva kommentarer som nät-trollen är. Vi njuter av din blogg. Vi vet att du är klok. Tänk på alla oss istället för på tok-fiorna därute som är avundsjuka och som njuter av att leta fel. Var den du är Petra. Vi finns här för dig ❤️💕❤️💕

 14. Underbart! Sitter fortfarande inne på kontoret dagarna i ända men sommaren har kommit även till sthlm med besked!

 15. Men åh så underbart ni har det! Vi åker till Gotland i mitten på juli och jag längtar så, vilken fantastisk ö! Du som varit där så mycket, det skulle vara så kul att läsa ”mina bästa Gotlands tips”. Blir ju oftast att man åker till samma ställen: Kneippbyn, Krusmyntagården, Leva Kungslador osv. (barnen älskar Kneippbyn och jag övriga ställen), skulle vara kul med något nytt att besöka 🙂
  Tack för en underbar blogg! Kram.

 16. Ser helt fantastiskt ut! Sambons syster har sommarhus på Fårö så blir allt sugen på att åka dit en runda i sommar!

Comments are closed.