EN DRÖM TILL MIDSOMMARPRESENT

.

.

.

..IMG_7601-5

 

 

.

Åh vad jag blev glad idag när H kom hem efter sin trip till Visby med en liten present till moi!i I en påse bland prasselpapper fanns nämligen denna dröm till midsommarklänning… Jag älskar verkligen modellen på såna här typer av klänningar (det måste han visst ha snappat upp!) och skulle kunna ha hur många som helst. Ni vet när sommarklänningarna är i sån där perfekt längd (typ till knät eller strax ovanför), mjukt kroppsformade (utan att sitta tight kring rumpa och lår) och som har lite urringning och ”rysch” (över mindre byst) och den där fina kragen (som jag inte vet vad den kallas) Ljusgrå i trikå med ett snyggelisnyggt mönster av lite suddiga akvarelliga blommor och klänningen är från ett märke som heter Stockholms klänningsfabrik (och som jag faktiskt aldrig hört talas om tidigare) Yes helt perfekt och ta hand om babyvänlig och lagom romantisk.

.

.

.

IMG_7615

.

.

Och i påsen låg också dessa matchande sköningar från Toms minsann (H – världens bästa man med absolut koll:)

.

.

.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

.

Som ni ser så är det ju inga bekymmer alls med vad man ska hoppa i för klänning imorgon iaf. Och har ni sett väderleksrapporten? Jag menar är den verkligen på riktigt??? Det lovas både 24 grader och sol på midsommarafton, nej det måste vara något knas haha. Fast det är ju fantastiskt om det stämmer:)

.

Så är ni pepp för imorgon raringar och har ni hunnit laga västerbottenpaj och bakat sockerkaka till jordgubbstårtan? Här har jag faktiskt inte gjort något än utan bara varit ute i solen hela långa dagen. Mamsen ska som vanligt fixa sill och annat och jag ska nu smyga in i köket och göra marängbottnar till Pavlovan jag tänkt vi ska ha imorgon…

.

.

Önskar er alla en fin kväll!

.

(Och t a c k från hela mitt hjärta för alla mail och kommentarer som ni peppat mig med. Ni är ju bara så obeskrivligt gulliga tjejer<3)

 

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “EN DRÖM TILL MIDSOMMARPRESENT

 1. All kärlek till dig och de dina, du är min favoritbloggare sedan lääänge!

 2. Vilken härlig present du fått av kärestan din👍👌🌷🌺🍓🇸🇪Ha en riktigt härlig midsommar:), vi tror på ☀️Hela dagen 😊

 3. Hej, jag hade heller aldrig hört talas om Stockholms klänningsfabrik förrän Tina Nordström hade en så fin klänning i tv som jag absolut ville ha😀, hennes var dock ifrån något år tillbaka o fanns inte längre men modellen var lika din. Kram

 4. Glad midsommar till er alla! Jag förstår att föregående inlägg måste varit ett otroligt tufft beslut för er att ta! Sorgen att behöva lämna en familjemedlem som en hund ju faktiskt blir måste varit hemskt och att ens antyda de hemskheter ngr tycks ta sig rätten till är fel! Ni tar era beslut o det har ingen annan med att göra! All styrka till er! O stort grattis till lille prinsen, vilken fantastiskt söt liten juvel! Kramar till hela fam

 5. Trevlig midsommar till er på underbara Gotland! Verkligen imponerad av din man sååå fina presenter.👏😘

 6. Trevlig midsommar till er alla från Dalarna! Vi ska till Gotland för första gången nästa vecka 😎
  Tack för bästa bloggen Petra! Kram Carina

 7. Tack för din fina blogg! Det här härligt att se all den kärlek och omsorg som finns i din familj! Önskar er en härlig midsommar! 🙂

 8. Har han valt klänning och skor själv, utan hintar från dig? Stor eloge isåfall 🙂 Glad midsommar!

 9. Sjalkrage heter kragen på din ursnygga nya klänning! Och skorna älskar jag desto mer! 👍🏻👍🏻👍🏻

 10. Glad midsommar! Underbar klänning! Har du lust att skriva märket?

  Jag vill även jag skriva några rader om tidigare blogginlägget. Förstår inte hur man kan skriva sådana kommentar om en situation man inte vet något om. I grund och botten är väl problemet detsamma som oftast i bloggsammanhang, personer som anser sig ha rätt att skriva vad som helst. Det är ouppfostrat och vansinnigt oförskämt.
  Självfallet förstår de flesta som läser din blogg att av en, eller annan anledning behöver man ibland ge bort ett djur. Så skönt det måste kännas för er att veta att vovvis har kommit till ett hem där han trivs och där ni kan känna er trygga över placeringen! Kram

 11. Woow, vilka snygga skor. Vet du i vilken butik din underbare man handlat dessa???
  Kram till dig och din fina blogg

Comments are closed.