EN SOFT & GLAD & VACKER MIDSOMMAR

.

.

.IMG_7620-6

.

.

IMG_7637.

 

.

IMG_7628

.

.
IMG_7632-2
.
.sommar.

,

.

IMG_7701-4

.

.

IMG_7713-2
.
.

IMG_7723

 

.

.IMG_7730
.
.IMG_7737
.
.
IMG_7792

IMG_7778
.
.

IMG_7752
.
.
IMG_7831.

.

IMG_7802
.
.
IMG_7856
.
.
IMG_7862
.
.
.

Pica frångår sköna midsommarafton här på ön! (Tjejernas söta klänningar är från Ralph Lauren om någon undrar:)

.

.

.

.

Bonjour vänner!

.

.

.

Hade ni det fint igår!?!:) Själv hann jag inte kika in det en enda gång för att önska er en glad midsommarafton men jag hoppas så klart att ni fick en riktigt härlig sån och även har njutit midsommardagen. Som jag skrev så hade de ju lovat det allra allra bästa midsommarvädret någonsin på öin men njaa, det var ju varmt och så och skönt men regnet kom mycket riktigt som vanligt! Och e x a k t då vi skulle åka till festplatsen..Preciis som det brukar. Och jag är ju tyvärr ingen duktig i-ur-och-skur-mami som har regnrockar och stövlar och sydväst redo till skatterna ut-i-fall utan det var bara att vänta finit tills de tunga molnen hade försvunnit mot Fårö istället! Men så sprack molntäcket det upp till slut och blev så soligt och härligt igen vi hann en snabb sväng till Bunge i sista minuten. Sen blev det sen midsommarlunch på gården med sill och snaps och allt och lite till (och så min Pavlova – mumsfillibubba) och sen blev det kvällsbad nere på stranden och Moje var så sött så man ville äta upp honom i sin solhatt och somriga lilla ”Håkan Hellström-one-pice” (Från Newbie)

.

.

Idag har vi hängt på plagen hela dagen nästan och alla är nu lite rosiga om kinderna och mosiga och trötta så nu blir det en siesta här på ön för samtliga.

.’

.

.

Önskar er alla en härlig kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “EN SOFT & GLAD & VACKER MIDSOMMAR

  1. Jättefin i klänningen ! Vad har du för läppstift ? Jättefint även det. Ha en trevlig Midsommardag

  2. Kom min kommentar fram… eller fastnade den i skräpposten?

Comments are closed.