BÄSTA BÄSTA QUICKFIXET FÖR HÅRET

.

.
.
IMG_7879-2.

.

Flawless mina vänner är det nya hårtrixet!

.

.

.

.

Tjineling raringar!

.

.

.

.

.

Hoppas ni mår fint! Här är det bara bra och vi har precis ätit en mysig grillmiddag tillsammans i kvällssolen och vi pratade då om att det nu bara är slutet av juni men att det känns som man fått såå mycket sommar redan. Kunde nästan lika gärna varit slutet av juli om tänker på både värmen nu och att hela maj nästan var tip-top (inte för att jag märkte s å himla mycket av vädret då med alla fokus en alldeles ny liten bebbe:)

.

Ikväll tänkte jag att jag måste bara tipsa er om en superduperbra hårfixpryl jag hittat hos Harmoniq (reklaaam:) Det är en varm borste (dock inte tokvarm utan 190 grader) som har blivit min nya hårräddare. Alltså detta är den prylen jag typ alltid velat ha men inte vetat att den fanns. Prylen som fixar rufset på enbart ett par minuter. Ja det är sant, det tar bara ett par minuter att fixa ett kaoshår och du k a n inte göra fel (som med tex en platt-tång)

.

.

.

.

.IMG_7885-5

.

.

Så här ser den alltså ut – magiska ”värmeborsten” Flawless

.

.

.
.IMG_7895-2

..

.

Och så här ser eller såg mitt hår ut efter beachen idag! Efter att haft en en knopp på huvudet blir mitt hår så här efteråt…Inte fint svalligt och lockigt utan ruffsigt och frissigt och ojämnt. Och det finns liksom inget som biter på det och det är samma sak typ varje morgon när jag sovit på håret och speciellt om det varit fuktigt. Ett rufs helt enkelt.

.

.

.

IMG_7912

.

.

Så här gör man med Flawlessen: man drar borsten genom håret som en helt vanlig borste och det tar ju typ ett par minuter.

.

.

IMG_7923-2 IMG_7921 IMG_7924.IMG_7922

 

.

.

Ena sidan och sen andra sidan och ett två tre så…

.

.

.

IMG_7930-3
.
.

Tadaaaa – rakt orufsigt hår! Med lite torrshampoo och borsten är ditt halvtrista hår fixat på ett kick, jag lovar. Så himla smidigt så klockorna stannar ju.

.

.

.

Så – nu blir det deckare i stora huset!

.

.

.

Önskar er alla en riktigt fin kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

I samarbete med Harmoniq.se och den braiga borsten som kostar 599 just nu hittar du här!

.

.

.

 

7 kommentarer till “BÄSTA BÄSTA QUICKFIXET FÖR HÅRET

  1. Var är den fina vita necessären ifrån? Tack för en superinspirerande blogg!

  2. Någon annan (som inte är sponsrad) som har testat produkten och tycker att den är bra?
    Tack för en inspirerande blogg!

    1. hej Johanna! jag köpte den här på harmoniq i helgen och har provat den i några dagar. är supernöjd!

  3. Jeg er en leser fra Norge og du ser virkelig vakker ut og har en flott bloggKan du skrive litt om hva slags make up du bruker. Du har alltid en så fln glød i huden. Noen tips?

  4. Jag undrar över bordet, det är nämligen så att vi har ett exakt sånt bord som har jobbat som arbetsbord till sonen länge, men som nu när vi ska flytta in i nytt hus inte har någon plats. När jag såg din bild fick jag inspiration att ha det som utomhusbord. Funkar det bra att ha det ute? Det rostar inte, eller?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg