VÅRA NYA TOKSMARTA MASKINER

.

Sponsrat inlägg Siemens

.

IMG_0140-5
.
.

Ovan – vardagslyx extra allt

.

.

.

.

Todefooo raringar!

.

.

.

.

Hoppas ni har det bra!?!

.

.

Här är det fint och idag har jag faktiskt mest ägnat mig åt den mindre roliga sysselsättningen städning… Fast det är ju kul när det blir rent och fint efteråt förstås:) Gillar att alltid ha undanplockat och rent på ytorna (hur det ser ut i lådor och skåp är en annan sak haha) Och så har jag tvättat några tvättar men tvättningen är faktiskt ett nöje numera. Älskar vår nya fräscha tvättstuga och inte minst våra sprillans nya maskiner som står där. I samarbete med Siemens har jag nämligen fått möjlighet att testa en av deras supersmarta tvättmaskiner och en lika smart torktumlare…

.

.

..

IMG_0289-2

.
.

Var är det då som gör dessa maskiner som numera står i vår tvättstuga så smarta?? Jo det är flera fiffiga funktioner..

.

.

.

IMG_0239-2

.
.

Tex har de Home Connect dvs Wifi. Japp du kan styra tvätt och torktumlare vart du än befinner dig genom en app i I-phonen! Se hur lång tid av tvätt/torkprogrammet som har gått, pausa, ändra inställningar, sätta på och stänga av etc etc (tyvärr kan man inte få dem att ladda sig själva vilket vore ännu lite mer fantastisk:) Väldigt flashigt och smidigt.

.

.

.

IMG_0186

.
.
.

Givetvis finns det många smarta program som Eco, Super 15 (tvätten blir ren på en kvart!) och tvättmaskinen känner tom av hur mycket tvätten väger och anpassar programmet efter det (trumman rymmer 9 kg) Sen är det allra allra bästa att den har sk I-Dos. Hade aldrig hört talas om I-Dos tidigare men det är ju bara den bästa tvättuppfinningen

.

.

.

IMG_0304

.
.
I-Dos betyder att du fyller tvättmaskinsfacket med hela flaskan av ditt favorittvättmedel och sen så anpassar maskinen mängden själv (samma sak med sköljmedel). På I-Dos knappen väljer du om du vill ha ex normalt med tvättmedel eller kraftigt beroende på hur smutsig tvätten är (eller hur hårt vatten du har där just du bor) Har aldrig någonsin gjort av med så lite tvättmedel tidigare, tror vi snittar typ hälften av vad vi gjorde förut! Och då har vi ändå en liten bebbe här hemma nu. Supersmart som sagt.

.

.

.

IMG_0242

.
.

Torktumlaren (som är självrengörande) har alltså också Wifi och flera program som Yllefinish, handdukar och Super40 (tvätten blir torr på bara 40 minuter) Har en autoDry-teknik som förhindrar att tvätten krymper. Ja jag är så glad över min fina tvättpark, detta är riktig vardagslyx enligt moi.

.

.

.

Tvättmaskinen heter Siemens iQ 800 och är denna energisnåla (en A+++ -30 % tvättar alltså med 30 % lägre energiförbrukning än gränsvärdet för energiklass A+++) och torktumlaren är också en Siemens iQ 800 och är den här.

.

.

.

Nu blir det en tur till Ica Maxi här!

,

,

.

See U soon finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

I samarbete med Siemens Sverige

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “VÅRA NYA TOKSMARTA MASKINER

 1. Hej hopp. Visst är maskinerna snygga, vi har lika men frågan är om jag är riktigt nöjd med tumlaren, tycker det är omöjligt att få tvätten torr..tumlar hur länge som helst utan att gå den skåptorr så att man kan vika direkt, så näe umlaren hos oss får inte tummen upp.
  Tack för fin blogg och mycket inspiration.
  //Magda

  1. Tack! Åh Washologi är så bra. Finns i fysisk butik här i Västerås men även på nätet. Googla så finner du:)

 2. Underbart! Blev nyfiken på torktumlaren som är självrengörande. Verkar smart! Men vart tar luddet väggen? Hur funkar det?

 3. Oj, så smarta maskiner!! Synd att vi har ganska så nya hemmavid, så det är inte läge att byta. Det där med appen verkar ju väldigt bra! Älskar när livet blir mer praktiskt på alla sätt och vis. Då får man ju mer tid till annat. Jättefin tvättstuga!!! Ha en härlig helg!

 4. Otroligt fin tvättstuga 🙂
  Det jag tänker på med alla möjligheter, är att lika mycket kan gå sönder. Tråktant som jag är 😉
  Får ni köpa maskinerna för ett bättre pris efter samarbetet eller hämtar dom tillbaka maskinerna efter?
  /Åsa

  1. Tack!

   Tvättmaskinerna är ersättning för att jag fotar och skriver om dessa på uppdrag och får alltså behålla dem (och givetvis får jag ta upp och skatta på denna inkomst som för all annan om någon undrar över det:)

 5. Vi köpte med en simens maskin när vår ruggigt kassa LG la av. Inte denna flashiga variant med app, men jag är himla nöjd ändå. 😀

 6. Vi har akkurat kjøpt nye Miele maskiner (vask og tørk) og er kjempemisfornøyd. De sentrifugerer dårlig og etterlater vasken altfor våt og den lager hull i tynne tekstiler under sentrifugering. Tørketrommelen tørker ikke tørr, må gå og sjekke maskinen underveis. Tørker jeg sengetøy pakker alt seg sammen til en stor ball som er fuktig i midten. Aldri mer Miele her i huset. Kanskje det må bli Siemens neste gang.

 7. Kör du lillkillens kläder i samma tvättmedel? Jag väntar mitt första barn och tycker det är en djungel av olika rekommendationer.

 8. Men ÅH. Drömmaskiner!

  Jag behöver en till maskin nu när vi väntar vårt fjärde barn. Klarar mig inte på en. Måste spana in dessa! Kram och sköt om dig! Julia

Comments are closed.