STOCKHOLMSDAGAR

8g1b4264
.

Vad gjorde vi då under de mysiga läslovsdagarna i Stockholm? Ja vi promerade en del (inte så fort och så gott det gick med min nyopererade ömma mage) och shoppade en del. Kläder och kuddar och parfym och doftljus och ljuslyktor och babysaker och leksaker bla. NK, Moodgallerian, Byredo och Oscar & Clothilde var några favoritställen vi dök in på. Ovan har vi varit inne på Livly på Birger Jarlsgatan (Livly är heaven när man har små bebisar:)

.

.
8g1b4383


.

Så åt vi lyxigt, gott och lite enklare. En gammal favvis är ju Vapiano som nog många av er känner till. Såå bra ställe när man har kids (Detta ligger vid Stureplan). Stimmigt (ootroligt stimmigt när vi var där i lördags) och enkelt men väldigt gott. Deras scampipasta är helt magisk och lika bra som på vilken tjusig italienare som helst och barnen får ”kaninpizza”, så gulligt charmigt:) (Och kan inte någon driftig människa i Västerås starta en Vapiano på Erikslund? På det stora köpcentret finns det ju ingen god mat att få  överhuvudtaget och barnfamiljerna skulle äälska konceptet! Vallfärda tom. Dagens ”businesstips” från mig:)

...

8g1b4389
.
Ett annat enklare, stimmigt och småbarnsvänligt matställe med suupergod fastfood är Phil´s Burger. Mmmm. Bästa burgaren jag har ätit någonsin (och ja jag har faktiskt ätit en del:) Phil´s finns också på flera ställen men det ovan som vi var på ligger på Birger Jarlsgatan. Otroligt trevlig personal fanns det där och Tryffelmajjoburgaren som jag åt kommer jag drömma om. PPPPP.

..

8g1b4390-3

Så var vi så klart på fina Djurgården!

.

8g1b4399

Bea och pappa H var iväg till Nordiska Museet en kväll och deras läskiga läslovsjippo ”Natt på Museet”. Fast det var lite för läskigt för Bea som ångrade sig väl på plats. Vi för göra ett nytt försök nästa år:)

.

8g1b44388g1b4429-5

Här är vi på väg från en annan favorit på Djurgården nämligen….

.8g1b4479

8g1b4482

Junibacken! Vet inte hur många gånger vi varit där och Bea tycker fortfarande så himla mycket om just det stället och själva Sagotåget (man åker igenom Astrid Lindgrensvärldar och det är bara så sött och rart så klockorna stannar). Nog inte så länge till som hon kommer uppskatta det lika mycket (men då får det bli gastarna på stället bredvid som sagt:)

.

.

Nu ska jag fixa lite lunch här till mig innan vi tar en tur ut i snöyran! Det är bara såå vackert här i Småstaden idag men det vinterland som vi fick under natten. Men först måste jag bara tacka – TACK – för att ni är så fina bloggisar. Som vill förstå och som peppar när det ibland behövs lite bloggpepp. Ni är bäst<3

.

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “STOCKHOLMSDAGAR

    1. OTROLIGT nöjda. Snyggaste jag sett faktiskt och stabil och rymlig. Bugaboo Buffalo Classic heter modellen:)

  1. Suck, så galet mycket Mitt Vita Hus härmar dig…. buu säger jag, handlar inte om bli inspirerad av andra” utan bara ett sjukt beteende! Hur ställer du dig till detta? Måste vara jobbigt… som att bli förföljd.

    1. Och på vilket sätt angår det dig? Jag tycker ditt sätt att försöka röra upp konflikt är osunt.

    2. Jag håller inte med dig. Jag har inte sett samma kläder eller inredningsdetaljer på länge, och MVH skriver mkt om ridning och sitt jobb. Hon svarade på en fråga att väggfärgen var HOP och att hon tyckte mkt om den, men det kan väl inte hållas emot henne? Det är ju uppenbarligen en väldigt populär färg.

  2. Vapiano är underbart! Mina kollegor är liiiite trötta på mig för jag tjatar alltid om att vi ska äta lunch där när vi är i Stockholm. 🙂 Så nästa tips till Vapianoägaren är att öppna en restaurang i Norrköping också! Jag lovar att bli stammis! 😉

  3. Vilka härliga dagar i Stockholm! Har bott på Grand flera gåner och alltid varit supernöjd. Att SD hade event där gör inte Grand till ett sämre ställe och jag kommer bo där igen, de har fantistisk personal och jättebra service.
    Din nya päls är by the way toksnygg!
    Kram till dig denna snöiga måndag😊

  4. Jag önskar ett Vapiano till Östersund också!:) Helst inne i stan, och inte ute vid köpcenter i Lillänge. Om jag får önska ska det ligga mitt på prästgatan, men tror inte det finns lediga lokaler som skulle passa…
    Vi har Vezzo, en slags mini-kopia på Vapiano, men de har inte Antipasti-meny och det är främst den jag ÄLSKAR på Vapiano:)

    Ang de fåniga kommentarerna du fått.
    Bry dig inte. Det finns alltid de som försöker sprida falska rykten kring de som är populära och framgångsrika. Tråkigt att man inte kan unna varandra att vara vänliga och positiva, istället för att vräka ur sig osmakligheter.
    Gillar man inte din blogg och det du skriver om är det bara att sluta läsa. Svårare än så är det inte.

    Jag stannar i alla fall kvar och inspireras:)<3<3

    Susanne

  5. Så mysigt att kika in här hos dig. Blir alltid så lugn i sinnet. Det är sådan harmoni över det hela. (som en kaosmamma som jag kan behöva…och såklart vet jag att livet är ett enda kaos för dig med ibland, life with kids, haha).

    Vad roliga små tips! Natt på museet lät ju kul! Är det endast under höstlovet? Jag hade noll inspiration till kuligheter under höstlovet, var ledig två dar men vi fick inte så mkt gjort…direkt. Tågen till Sthlm var ju dessutom inställda 🙁 Hade ju kunnat ta bilen förstås men kör helst inte i stan…borde öva på det, haha 😉

    Ja visst är det mysigt med det vita som ligger på backen nu. Blir så mkt ljusare o finare.

    Ha en toppendag!
    Kram.

  6. Det är en fröjd för ögat att läsa din blogg. Har följt den i några år nu, och kommer att fortsätta göra det. Kram till dig

  7. Härligt att ni hade så mysiga dagar här i storstaden (jag jobbar mitt i city och det är kanon, skulle dock inte vilja bo här).
    Kram och ha en fortsatt fin vecka.

  8. Roligt att hänga i sthlm!

    Kika gärna in på min blogg: ettvitthus.wordpress.com
    Tipsar om underställ för barn idag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg