SHOPPELISHOP

8g1b5064

Igår var jag nere på min fina väns nya butik! Den hade lite smygpremiär så där och de hade gjort så fint, M och tjejerna (Lolo hade också varit nere en sväng och hjälpt ill och plockat upp lite nytt och fint:)

.

.

.

Tjinegling!

.

.

Här kommer en hälsning från Småstaden och sängen! Ligger här och drar mig och lyssnar på Fredagspodden. Mysigt mysigt. Nyss hade jag sällskap av resten av (lilla) familjen och vi pratade tomten och skrev julklappslistor (Jag har redan hittat en så galet bra julklapp till Bea. Måste nog skriva om denna någon dag..) H är nu nere i köket och fixar lyxig lördagsfrukost med extra allt medans Bea tittar på Madicken (världens finaste barnfilm) och Baby-Moje sover förmiddagsluren inne hos sig..

.

.

8g1b5075

8g1b50888g1b5086

Har tidigare inte haft någon direkt julfeeling men nu kom den! Bam – jag blev bådeinspirerad och jultokig. Fann bla så urfrina julkulor som fick följa med hem. Och julklappspapper. Och hyacintglas och dekorationer ochlökar och ljus och glögg (På mig hade jag en riktigt julglittrig tröja som jag måste tipsa er om. Kostade bara 199 kr hos Gina Tricot! Såå skön. Även skön strechjeans från Maison Scotch )

..

8g1b5070

Så fina lakan från Himla! Tror det måste blir en helt ny uppsättning snart. Älskar lakan och kuddar och fluffiga sängar.

.

8g1b5066

8g1b5079

Så ska ni ner på stan och shoppa lite inredningsdetaljer så finns det alltså nu en stor sprillans ny butik på Igor med massa fint! Mid Town heter den och ligger vägg-i-vägg med Lagerhaus så det är så smidigt om man är ute efter att shoppa sånt där smått och gott och juligt som man bara inte kan leva utan:)

.

.

Så NU ska det julpimpas här i mitt casa också! Det är ju faktiskt första advent nästa helg. Åh så mysigt. Återkommer senare med lite pics på det jag hittade igår!

.

.

Ha nu en underbar lördag så ses vi!

.

.

KRAM

.

.

Psst, Tusen tack för hälsningar och för alla suveräna brilltips som jag önskade<3

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “SHOPPELISHOP

 1. Vilken perfekt start på lördagen😊
  Jag har sånt vansinnigt julpepp, smygstartat med belysning i trädgården, hyacintlökar och glögg.
  Kram till dig👱

 2. Åh vad glad jag är att du skriver! Trodde nästan att du inte skulle sluta efter alla påhopp. Alla vi som älskar din blogg vet att det du skrev på insta skrev du med glimten i ögat. Det är ju roligt. Du bjuder på att du inspirerar den andra bloggen. Jag hoppas att ni två går ihop, för båda ni två är så godhjärtade och kärleksfulla och vi behöver er! Gå ihop och visa “trollen” att kärlek övervinner allt. Ingen av er har gjort fel!! Det är läsarna som gjort fel!! Du inspirerar och lite roligt är det att en annan blogg blir ganska lika, men det bjuder ni ju båda på!! Snälla ni! Gå ihop och starta en kampanj mot trollen! Det fanns inget fel i din instagram-bild!

 3. Åh så kul, bor här i småstaden så kommer absolut besöka denna butik nästa gång jag är nere på stan. Behövs lite fler inrednings butiker 👍🏻

 4. De har inte en webshop vad jag kan se…? Får kanske ta mig till Västerås snart då, sååå långt är det faktiskt inte från mig (Bålsta).

  Hittade nog sovrumslampan jag letat efter på en av bilderna här!!! Den svarta vägglampan! Vet du vad hon tar för dessa?

  Ska oxå börja adventsfixa lite. Reser till NY må-lö med ett gäng tjejer (första gången för mig i staterna!) Mysigt om adventspiffet blir gjort så det är klart när jag kommer hem 🙂

  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram

 5. Åh så sugen jag blev på allt juligt nu! 🙂
  Försökte hitta tröjan i deras web-shop men hittar den inte. Du råkar inte minnas vad modellen heter? Ljuvlig!
  Kram

 6. Åhh! Söker med ljus & lykta efter tröjan från Gina, vet du vad den heter? Hittar den inte på webben..

Comments are closed.