VINNAREN ÄR…

annons8g1b4532-3

.

STORT GRATTIS ELLEN!.

.

Ibland är det så himla svårt att hitta bara en vinnare bland alla roliga/intressanta/känslosamma bidrag som kommer in vid tävlingar! Men inte denna gång, oh no, det fanns bara en person som skulle vinna lamporna från Philips när man levererar följande motivering:

Eftersom jag har stora svårigheter med att tända på min man, vore ju denna vinst verkligen en ljuspunkt i tillvaron! Jag måste ju bara få hjälp att komma ur denna fas och få bättre kontakt med honom, innan min inre heta glöd, släcks för gott. Han är tyvärr inget ljushuvud och mitt hjärta slår ingen volt när jag ser honom. Och inga damer står på led för att lägga beslag på honom heller. Så om jag måste, skulle jag byta ut honom, för att få lite spänning i mitt liv.

Men om vi får lite mysigare belysning hemma, än våra hemska lysrör, kanske tävlingen i slutändan kunde resultera i ett litet sladdbarn, istället för kortslutning och ett uttag av skilsmässa…

Så jag hoppas nu, att jag med min el-ändiga berättelse, tar ledningen och tar hem denna skwatt galna tävling!

Helsningar Ellen Jord.

.

L O V E  I T!

.

(Vinnaren blir kontaktad av Philips via mail angående adress etc)

Stort tack för allas medverkan!

.

.

24 kommentarer till “VINNAREN ÄR…

 1. Helt klart en självklar vinnare!!! Man blir rörd av att läsa hennes motivering och med det önskar jag henne all värme och lycka till. Och lite God Jul med <3
  Och tack till dig att du lyser upp våra dagar<3

 2. Jag heter också Ellen och trodde först att det var jag som vann… blev besviken när jag började läsa men det gick över rätt fort, vilken värdig vinnare!!! Stort grattis Ellen, hoppas du får lite kul i jul!

 3. Taskigt mot mannen tycker jag. Oförskämt rent av att han inte är ett ljushuvud t.ex. Att bli utskopad så av sin fru för att vinna en lampa skulle föranlett skilsmässa om jag varit han. Usch!

  1. Det är ju ett skämt så klart! Skoj och tok och såå underbart! Världens bästa roligaste kommentar. Älskar sånt:)

   1. Naturligtvis förstår jag att det är menat som ett skämt men detta till trots är det smaklöst enligt mitt förmenande eftersom hon skrivit om sin man och inte i allmänna ordalag. Hade du själv uppskattat att bli omskriven på samma sätt? Just wondering. Att använda ord på temat el var em. ett kul grepp tycker jag.

    1. Jamen det är ett skämt!!! El – vis heter mannan hon heter El-len och de heter STRÖM-berg i efternamn. Alltså ett påhitt ALLTIHOPA för att skriva en rolig hälsning. Det är absolut inte synd om någon:)

     1. O.K. Hade hon skrivit att de hette Elvis och Ellen Strömberg hade det varit en annan sak men det fanns inte med i inlägget.

 4. Jippiiii, vi vann!!!!!!!
  Tusen tack för vinsten!

  Nu i jul ska jag nog få fart på gubben så att det slår gnistor om honom och får mitt hjärta att slå volter, tack vare denna mysbelysning!
  Så håll tummarna nu att spänningen mellan oss ökar och vi får bättre kontakt, så att vi får vår efterlängtade sladdis.

  Tack snälla Philips!

  Elsningar Ellen och Elvis Strömberg.

   1. Jorå, Ingela heter jag minsann!
    Men jag är varken gift, har inte några svårigheter med att tända på ”min man” och vi har inga planer på någon sladdis för den delen heller…

    Detta var alltså ett skämt och både jag och ”min man” har skrattat väldigt gott åt att någon tyckte att detta var förskräckligt sagt.
    För då blev ju detta ÄNNU roligare.

   2. Aha, tänkte Ingela stod för ingen el, men då hade du kanske stavat Ingella. 😉 Hursomhelst fyndigt skrivet! Grattis!

    1. Hahaha, vad fyndig DU är! Har aldrig tänkt att mitt eget namn har ”el” i sig, hihi.
     Tack fina du för snälla ord!

 5. Haha underbar motivering! Helt klart en värdig vinnare med glimten i ögat.
  Grattis Ellen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg