FÖRSTA JULKLAPPEN ÄR I BOX

annons

8g1b5333

Pssst, nu ska tomten (ja jag då) berätta något riktigt hemligt och spännande och ge er ett riktigt bra julklappstips. För årets allra första julklapp är nu placerad i tomtesäcken här hemma (dvs i garderoben på golvet bakom klänningarna) och jag tror minsann denna sak kan komma att hamna i fler tomtesäckar och kanske tom bli årets julklapp iaf hos barnfamiljer. För såå himla bra är den tycker jag. Någon som vet vad det är kanske??

.

8g1b5342-2

Det är ju en Tinitell (Finns på Media Markt) Världens bästa svenska uppfinning! Detta är alltså Beas julklapp (smygfotade nu när hon är och leker hos en vän) och denna manick har jag faktiskt tänkt att man själv borde uppfinna många ggr. Det är alltså en typ av telefon som barnen har på sig som en klocka..

.

8g1b5349

Fast den har bara en stor knapp och trycker barnet på den så ringer den upp det förinställda numret (Eller när hon eller han vill svara!) Så himla enkelt och smidigt och okomplicerat. Vad mer då? Jo Tinitell har gps så i en app i telefonen kan man se exakt var barnet befinner sig. Hur tryggt och smart är inte det.

.

Yes detta är nog årets julklapp, sanna mina ord. Och hoho, säg nu inget till Bea om någon av er snubblar på henne. Hon önskar sig iofs en Iphone men jag tycker inte att hon ska ha en sådan med sig överallt. Hon är lite liten (7 år) och får vänta något år och använda en Ipad för surf här hemma och sen kan hon ju (snart )ringa oss var som helst och när hon behöver genom Tinitellen. Blir perrfekt (och jag som hönsig mamma älskar tanken att kunna ha örnkoll på var hon är när hon är ute och leker med kompisar här i området:)

.

Nu – mot posten och hämta en drös med leveranser! (kanske några fler klappar minsann hohooo!)

.

Vi ses snart igen tjejer!

.

KRAM

.

.

16 kommentarer till “FÖRSTA JULKLAPPEN ÄR I BOX

 1. Men oh det var ju exakt en liknande sak jag menade när du skrev om larmet du har, perfekt med gps och allt! Ska spana in detta helt klart!

 2. Bra tips. Tycker också att det är lite tidigt med en mobiltelefon vid sju men det är ju upp till var och en. Fastnade för inlägget då jag såg dina (eller jag gissar på Beas) Sonny Angels. Fick hem några juliga sådana igår och de är ju så söta 🙂

 3. Ååhh!! Smart grej!
  Kanske skulle införskaffa till min son… Tror han skulle bli JÄTTEGLAD, han är 19 hehehe;)

 4. Så kul med lite julklappstips! Hade du inte kunnat göra ett inlägg med lite fler tips för barn i olika åldrar 🙂

 5. Hej Petra!
  Jag tycker det är viktigt att du informerar om att den inte fungerar med mobiloperatören 3. Detta står i Mediamarkts produktbeskrivning och är ju väldigt viktigt att få med när du beskriver Tinitell.
  Käthe

 6. Det låter tryggt och bra. Vet du hur mycket den strålar? Finns ju så mycket forskning nu,bla från Professor Hardell från Örebro Universitet om hur strålningen påverkar barn negativt. Det är så svårt tycker jag – som att välja mellan pest eller kolera..

 7. Detta är upp till var och en, men håller med kommentaren ”Camilla”. Mobilstrålning borde man nog iaktta viss försiktighet med, speciellt att ha en apparat som är i direkt kontakt med huden och när det gäller barn. Har det inte t.o.m funnits i vissa mobiltelefoners bruksanvisning att de ska hållas i ett visst avstånd till kroppen!? Skrämmande att marknadsföra en sån produkt för barn!

 8. Men gud, den har jag helt missat – det är ju verkligen en superidé?! När mina tjejer börjar hitta på saker utan sin mamma (må den dagen aldrig komma, haha) så är detta något de ska få ha på sin arm!
  Kram till dig vackra du! <3

 9. Fy skulle jag aldrig sätta på en liten människas arm. Det är ju tillräckligt dåligt med vanlig mobilstrålning och den har de ju inte alltid nära sig som tur är. Tycker debatten om farlig strålning fallit bort. Tror vi kommer bli idiotförklarade i framtiden för all strålning vi utsatt oss själva och barnen. Fråga inte leverantören- de kommer säga att det är ofarligt, de vill sälja. Nej, tummen ner från mig!

 10. Tycker nog mest att det är förfärligt att såna prylar ens kan tänkas behövas idag. Förfärliga samhälle.

 11. Tinitell, på idén till bolaget. Hans kusinbarn försvann då hon var ute och lekte. Ett letande drog igång och en stor oro infann sig hos de närstående. Hon återfanns, lekandes med sniglar i en skogsdunge. Detta scenario vill Tinitell nu utplåna med sin produkt som är helt ny för mobiltelefonnätet, en produkt i en egen genre. De vill förlänga radien för hur långt föräldrar låter sina barn springa och leka inom, utan att behöva vara oroliga.
  – Produkten som är unik i sitt slag är 100 % barnvänlig och har noll strålning. Detta har varit en viktig sak för oss då vi tagit fram produkten, säger Mats Horn.( Innan några fler går banans och antyder att det är förskräckligt att Petra gör reklam 😉)
  Malin

 12. Så smart, en nutida personsökare. Bra för en nojig mamma som är rädd att barnen kommer bort som var grundidén. Kan samtidigt inte låta bli att oroa över om ”hackers” kan komma åt enheten och lättare spåra små barn när dom är ensamma och utnyttja detta. Någon som vet säkerheten med tanke på detta? Har ju sett att man tex helst inte ska lägga upp bild på nätet på sitt barn när man lämnat av sitt barn någonstans då ev pedofiler snabbt får tillgång till bilden och då även exakt plats på barnet och kan skicka vidare till samarbetande delningar som en annons och vips kan barnet bli bortrövat.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg