PENGAR TILLBAKA MED REFUNDER

annons

8g1b5417

Ute och kikar runt lite på Refunder! Har ni kollat in den sidan bloggisar? Om inte så gör DET för där kan man nämligen få pengar tillbaka när man shoppar..

.

8g1b5382

Gissar att vi är många som surfar runt och letar klappar just nu och besöker diverse netbutiker. Refunder har många anslutna sådana så kolla in om inte dina favoriter finns med. Du får alltså pengar tillbaka v a r j e gång du gör ett köp om du är medlem. och några av mina personliga favoritbutiker hos Refunder är Country Dreams, Bagaren & Kocken, Bubbleroom mfl mfl Det kommer nya kampanjer varje vecka och idag är det ju Black Friday och nu finns det mycket att fynda för alla  Refundermedlemmar kan jag lova. Tex så har Hotels.com just nu upp till 60% rea + 6% återbäring till medlemmarna under perioden 25-28 nov. Det kostar inget att bli medlem och om ni blir medlemmar här får ni 50 kr! (Är ni kanske redan medlemmar så kan ni bjuda in era vänner och få 50 kr här)

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “PENGAR TILLBAKA MED REFUNDER

 1. åh jag älskar Refunder, man får så bra mycket pengar tillbaka, speciellt om man är som mig, en shoppare 😀 😀

 2. Saknar dina ”vanliga” i lägga. Lite för mkt annonser för tillfälligt 🙄. Vill se mer av ditt fina julpynt!🎅

  /Anna

 3. Fina stjärnor!
  Det finns ett annat Black Friday / spar -tips som många kanske inte känner till. Man sparar galet mycket pengar på att inte handla något alls. 🙂
  Trevlig advent alla!

 4. Många tycker det är mysigt att det finns butiker på stan, (och på stora köpcenter – fast det är inte riktigt min grej). Man kan gå och klämma, känna, få råd och tips. Titta hur saker ser ut på riktigt och inspireras. Om man bara handlar på nätet och ”klickar hem” saker så kommer så småningom alla fina butiker inte finnas kvar….
  I Västerås kommer det väl typ bara bli restauranger, nagelsalonger och frisörer kvar. Ett och annat gym också.
  Men om man handlar på hemma-plan så kommer mångfalden och det rika utbudet kvarstå. Tror att man i framtiden också vill handla i fysiska butiker också. Inte bara på nätet.
  Då är det viktigt att man ser till att de överlever.

 5. Snälla fina, berätta för oss vart stjärnorna kommer ifrån? Har fortfarande inte hittat den perfekta och det är ju 1a advent imorgon =(

 6. Det är alldeles för tätt mellan reklaminläggen nu mera. Vad synd, jag har verkligen gillat din blogg men den har tyvärr tappat stinget.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg